Систем Шок-а и аз се опитах да я цъкам някъде началото на 2000-тe, но нещо така и не я изиграх. Даже май беше втората игра.
Как си я поръчал, като няма физическа версия? Или говориш за поръчка на оригинала...
Римейкът ще излезе за конзоли в края на следващия месец. В дигиталните магазини на Xbox и Playstation също могат да се правят предварителни поръчки.
Сега една граната може да ти пречи, ама като отключиш екзоскелетони, превозни средства, пътища, зип лайни... Ще носиш на гърба си по една къща неща и няма да ти мигне окото. Разбира се ако не ти харесва целия гейм лууп като цяло... Живи и здрави, игри много.
To в основата на сторито е, че чрез пратките установяваш и заздравяваш връзките, та не съм сигурен как точно те откъсва, ама може би е въпрос на перспектива.
Това не е случайно и също е част от общата концепция на Коджима за отчуждението и последващото свързване между хората, което е пътят към спасението. Такава е и формата на "мултиплеър" механиката, с която хем се свързваш с другите играчи, но и същевременно това е индиректно, без да общуваш с тях, виждаш само последствията на техните действия. Сам Портър пък има фобия от докосване, която постепенно преодолява в хода на историята; историите с пъпната връв, която на много места се появява и т.н..
Има доста философски слоеве в играта.
Първият WatchDogs на няколко пъти го почвам и не, че не ми харесва, но по някаква причина не го довършвам. Има си доста свежи концепции. Двойката май я има в каталога на Сони, но мисля, че е локната на 30 кадъра и се колебая дали да я играя. Легион обаче изиграх и честно казано се забавлявах доста. Не, че ще ми влезе в класации за любими игри, но бяха доволни 60-70 часа из окупирания от квази-фашистка организация Лондон от близко бъдеще. Як саундтрак както винаги при юбисофтските игри. Влизаш си в електричката и от радиото слушаш BLUR или някакъв друг брит-пънк/брит-поп. Даже ми се доигра сега
Корекция: няма я Watch Dogs 2 в каталога на Сони от безплатните и в момента е на цена ... 136 лева.