Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
301
...
375
>
logout
Цитиране
09 май 2024
dzhiny написа
Аз запуках Divinity Original Sin 2... Доста е яка, но си е трудничка. Освен тва ориетирите какво и кое след кое да правиш са доста оскъдни и май трябва да преглеждам тубата периодично, което не ме кефи ама...

Добре са си ориентирите, не си им свикнал . За да ти е по-лесна те съветвам да проверяваш към какви елементи имат слабост противниците (съответно да ползваш скилове и предмети с тези елементи) и да използваш активно околната среда, тогава ще ти се стори лесна (аз по едно време, за да ми е по-лесно, си разнасях и бъчви с вода и масло). После налазвай Baldur's Gate 3, там имаш още по-голяма свобода и възможност за различен подход за минаване на куестовете.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
lyubohar
Цитиране
09 май 2024
logout написа
аз по едно време, за да ми е по-лесно, си разнасях и бъчви с вода и масло

Бъчвите са си универсално решение за всеки проблем в тая игра
Също не забравяй, че можеш да буташ лоши в бездната (поне по спомен можеше), само че губиш loot-а.
dzhiny
Цитиране
09 май 2024
got it
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
09 май 2024
logout
Цитиране
10 май 2024
dzhiny написа
got it

И още една подсказка, ако не си се сетил вече - за по-евтино, ако си харесал нещо при някой търговец или трябва да получиш някой предмет за куест от NPC и си оплескал разговора, взимаш в партито някой добър крадец, отделяш го от партито, с някой от партито говориш с въпросното NPC/търговец, прехвърляш се на крадеца през това време и крадеш от съответното забаламосано NPC/търговец (като гледаш и някой да не те види де). При куест предметите само трябва да внимаваш, понеже примерно ако трябва да освободиш някой и си откраднал, примерно ключа за килията, като я отвориш има шанс да стане меле.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
dzhiny
Цитиране
10 май 2024
Все още не съм срещал крадец, като цяло съм в началото и играя доста бавно опитвайки се да осмислям и разбера по добре нещата. Значи за да закача този крадец, трябва да отделя някой от 4ката и да го закача към него, првилно ли разбрах или трябва да го сложа на мястото на някой от 4мата налични, защото нали макса е 4 общо?
lyubohar
Цитиране
10 май 2024
Не, просто развиваш някой от твоите като крадец - със съответните умения. Аз, например, в BG3 винаги държа Astarion в групата, за да ми отключва врати, отваря сандъци и обезврежда капани (по-малко за кражби).

Така че пак ще си си 4-ма (btw аз я играх с мод за 6 героя). Просто единият ще е добър в кражбите. Забаламосваш въпросното NPC с някой друг и с отделения от групата крадец го преджобваш.

LethianDream
Цитиране
10 май 2024
Адски ми беше противен Астарион с неговите Казанова стайл похождения за русото ми елф пиченце и като тръгна да ме хапе на един лагер, директно го приключих с един дървен кол
Следващото плейтру направих самото главно геройче Крадец, за да ми е чиста душата
И никога тоя глупак няма да ми влезе в партито..евър.
lyubohar
Цитиране
10 май 2024
Има много готини диалози и самият voice actor е страхотен. Иначе за трудни битки го махам, защото ми е много ситуационен с тия advantages. Друго си е Огнената или Чироза да отперват по 2-3 последователни удара, направо ми решават битката.
The_Doctor46
Цитиране
13 май 2024
Взех си Hades,сега върви на 8 евра в стийм,защото,когато излезе я пропуснах,имах други неща за играене и се забавлявам доволно.Доста солидна rogue-like игра.Гледам двойката също има положителни отзиви,но едва ли ще сколасам да мина много,щото в четвъртък иде Цушимата за PC.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
13 май 2024
Супер игра е Хадес-а... обаче ми втръсна от преиграване преди да успея да я превъртя. Иначе са пуснали и двойката на Early Access гледам.

Tsushimata чакам и аз с нетърпение, да видим дали ще върви на щайгата ми или тва ще е преломния момент да купя нова. Въпреки, че съм запленен от Divinity Original Sin 2 доволно.

The_Doctor46
Цитиране
13 май 2024
Те rogue-like игрите всички са така.Преиграваш до откат. Иначе за Цушимата,не знам какъв ти е монитора.За високи настройки на 1080p ти трябва RTX 2060,за 1440p-RTX 3070 или RX6800,за 4K RTX 4080 или RX7900.Това се изисква за поне 60 кадъра на ultra.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
13 май 2024
Въобще не прeтендирам за ултра... На нормални да ми върви ще съм предоволен. Слаб ми е компа като цяло, все още успявам да играя някви игрици на него, но иска да излита.
Rostik79
Цитиране
30 май 2024
Леко от носталгични подбуди си взех колекцията Bioshock за ПС5 (не, че ги нямам на ПЦ в стийм) и си пуснах Infinite.
Изигравал съм всички игри от поредицата поне по два пъти, първата май три пъти даже, но нещо напоследък ми се доигра пак. Как се е променил геймингът в шутърите обаче - много странно ми е, че няма ironsight прицелване с оръжията, например. Както нормално си гледаш, така си и стреляш. Няма крафтинг, няма дърво на умения, няма да събираш разни боклуци в три екрана инвентар, няма карта ... Единствено ме дразни, че не можеш да носиш повече оръжия - в даден момент имаш само по две.
Бих казал отлично заглавие! Не е остаряло много добре графично, но за игра от 2013-та ми изглежда съвсем прилично, т.е. не ме дразни особено. Само малко кръглите обекти изглеждат като осмоъгълни обекти, ама карай

А, да - също е малко дразнещ прословутия "feature" на игрите от това време, особено с Unreal енджинда, всичко да има някакъв отблясък или сияние. Все едно гледаш постоянно с насълзени очи или нещо такова.

The_Doctor46
Цитиране
30 май 2024
Infinite е no brainer.Адски добра игра.История,арт,атмосфера,че и геймплея.На мен ми е един от най-любимите FPS.
<
1
...
301
...
375
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.