На този етап със сигурност ми е последното, дори не успях да я довърша. След последното нещо което ми се случи преди месец някъде.. Бях събрал доста руни и обикаляйки из света, изведнъж започнаха да ми горят очите и умрях. Опитах се да се върна да ги взема и отново ми изгоряха очите, а след това и нервите ми. Просто прибрах диска в кутията и го пуснах в ОЛХ.
Велика е играта. Ве. Ли. Ка. Едно от малкото ревюта на Псето, с които не съм съгласен. Всичко е на ниво. Да, малко бавно започва, но то повечето гениални игри са така. Една от малкото, които не напускат конзолата и от време на време се връщам в света - ей така да пообикалям, да намеря някое съкровище, някое великденско яйце.
Понякога почвам игра с предварителна настройка, че няма да ми хареса. И просто бързам да отметна, че съм я видял, преди да играя нещо друго. И то така няма никакъв шанс да ти хареса, ако ще да е най-великата игра в историята . Настройката и настроението са си важни.
Любо, там винаги стигам до Барона, повратна точка ми е Явно там проблемът ми е сетинга, просто не обичам фентъзи. Също това, че е трета част. Може би трябва да изиграя първите две Уичър игри, за да "вляза" в екшъна. Ама надали ще успея да ги изиграя без да умра от скука