Освен това играта има прекалено много скриптирани моменти, които те вкарват в касапница, която няма как да избегнеш. А самата игра така е построена, че касапниците струват прекалено скъпо. Един вид бутат те да играеш стелт, но ти го отнемат постоянно и по тяхна преценка, а дори и когато го има е леко счупен и е направен да страдаш. Та да, играта е трудна, но не по "соулс" начин, а леко нечестно. Аз затова малко изравних взените с няколко мода и без грам чувство на вина. Но дори и така "уравновесена" към средата просто ми стана прекалено скучно да се промъквам в поредната база с поредните складове и просто я заебах окончателно (засега, хаха).
Scorn го изгледах в youtube и мисля, че ми е достатъчно. Иначе и аз я чаках с нетърпение, но за съжаление не беше точно това, което аз поне исках.
В Steam има добро демо, пробвай я (иска да имаш контролер). На мен не ми допадна и се отказах да я взимам (макар, че цената е много ниска, даже имаше 10% отстъпка при излизането, а в сайтовете с ключове може да се намери за 50-тина лева). За сметка на това пък направих преордър на SW Outlaws и АС, за SW малко съжалявам, можеше да пусна Ubi+ и да го пробвам първо, още повече, че нещо започват да ме притесняват редактираните клипчета на IGN с геймплей и това, че разработчиците въртят една и съща мантра на всяко клипче, но нали съм фен на SW...
За SW Outlaws много съм на кантар засега, мислех да я скипна като човек, който мрази SW вселената, но гледах точно това клипче на IGN и ме зариби геймплея (особено по време на битка), вероятно ще я взема на премиерата
Ами, DLC-то ти отключва нова зона и мисии и общо взето няма значение кога ще го активираш. Дори и да го направиш сега, няма да можеш да го достъпиш преди да си минал определена мисия в Pacifica.
Може, но е правена за контролер (при това Xbox), предполагам, че ще е мъка с мишка и клавиатура. Вчера забелязах, че са махнали демото, но за сметка на това веднага се е подобрила оценката за играта.
Аз съм така през по голямата част от годината... Инсталирам десетки игри и на някой играя по 10 минути... Сега изиграх God of War (невероятно игра) и пак в дупката, какво да играя.