Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
318
...
364
>
dzhiny
Цитиране
24 юли 2024
Знаем, че ти си 'детето чудо' На мен и Елдъна ми се стори доста неудобен, като цяло контролите не са типични като при другите rpg-та и ми се стори много неудобно.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Mitko6000
Цитиране
25 юли 2024
Днес пуснаха демо на Rise of Ronin, което ти дава достъп до Chapter 1, който си е няколко часа. Най-вероятно няма да си я купя цялата игра, но го дръпнах и поне ще я пробвам.
lyubohar
Цитиране
25 юли 2024
Аз като зацикля така просто си взимам 2-3 дни почивка. Защото каквото и да пусна - все ме дразни. В интерес на истината, не се е случвало от години, защото (за добро или лошо) нямам достатъчно време, за да прекаля Но преди години, когато прекалявах, ми се е случвало да изпадна в подобна дупка
Rostik79
Цитиране
25 юли 2024
Врътнах 3 часа на Алън Уейк 2 и радостта ми от гейминга се върна. Усещам, че няма да се отлепя, докато не я изиграя. Леко разочарован от графиката останах; хвалеха я, че изглежда невероятно и работата с фенерчето и сенките е наистина отлична, но като цяло гората в началото и градчето ми бяха бозави. Малко диалогът ме издразни - нашите агенти се сблъскват с очевидно свръхестествени явления и са някакви все едно е нещо обичайно. Мацката казва по радиото "разбрах как да направя ритуала, че да отворя портал към друго измерение, където избяга трупът-зомби без сърце", а партньорът ѝ е "А, добре, ОК".
lyubohar
Цитиране
25 юли 2024
Ем те са ФБР, виждали са какво ли не, нормални неща са това за тях Графиката на мен ми хареса, но беше малко тежка. Играта е доста интересна, но някак накрая нещо ми липсваше. Психо-сцените с Алън ми бяха малко meh. Но все пак аз не съм и толкова голям фен на жанра.
vldir
Цитиране
25 юли 2024
Rise of Ronin е въщност много яка.
Mitko6000
Цитиране
25 юли 2024
vldir написа
Rise of Ronin е въщност много яка.

Играх 1-2 часа снощи. Става. Не е лоша игра в никакъв случай, но засега не съм супер зарибен или впечатлен. Прекалено over-the-top е за моя вкус. Кефя се, че имам опцията да я пробвам без пари, но все още не мисля да си я взимам.

Светът обаче ми допада.

lyubohar
Цитиране
26 юли 2024
Както не преигравам, почнах пак Subnautica, този път на PS. Думи нямам колко гениална е тази игра и как си играе с първичните страхове. Абсолютно невероятно преживяване - история, атмосфера, музика, всичко. Нямам търпения за Subnautica 2.

P.S. Осъзнах, че я имам 3 пъти - 2х на конзолата и едно копие на PC Нищо, малко са ѝ, заслужават повече даже.

dzhiny
Цитиране
26 юли 2024
Ние с мойта почнахме 'It takes two' и 'Brothers: A Tale of Two Sons' (мега яка историйка) Много чил и разтварващ-фън е Препоръчвам.

Любо, Subnauticata я бях инсталирал, но защо така нещо не ми ставаше ясно кво точно трябва да правя, да фармя и нещо играта не дава особено посока, поне в началото..?

lyubohar
Цитиране
26 юли 2024
Ами играта те води през цялото време, но трябва да внимаваш и четеш. В смисъл, че не е някаква sandbox или процедурно генерирана, има си определена скриптирана история, която се развива на определени места в света и в определена последователност. Просто трябва да следваш насоките, които играта ти дава. Не е просто random обикаляне. Самата история те води към по-опасни/дълбоки места, които пък ти дават нови ресурси, с които правиш нови предмети/подводници, с които да отидеш на по-дълбоко място и да продължиш историята. Фармене няма кой знае колко, ако фармиш прекалено много значи има нещо, някакъв уред, който не си открил/произвел още.

Примерно в началото целта ди е да си оправиш радиото в капсулата, което видимо е счупено/гори и пише, че ти трябва Repair Tool. Щом го оправиш, то ще ти даде следващи насоки и така.

Иначе и It takes two и Brothers: A Tale of Two Sons са супер, първата я изиграхме с малкия преди няколко месеца.

dzhiny
Цитиране
26 юли 2024
Под набавяне на нови ресурси за прогрес, не разбираме ли фармене ?
Rostik79
Цитиране
26 юли 2024
Много ми хареса Субнавтиката, но стигнах един момент, в който някакъв ресурс ми трябваше и няма и няма и не можех да прогресирам и се отказах. Но признавам, че има страхотна атмосфера и музика и готина система за строежи и историята наистина си я бива. Бях тръгнал да си правя по-дълбоководна база с геотермална енергия, но там някъде закъсах за ресурси.
Някой ден може да се върна отново към нея.
lyubohar
Цитиране
26 юли 2024
Ами де да знам, то така погледнато да, във всяка игра има някакво "фармене" Аз фарменето го разбирам по-скоро в негативен смисъл, когато е прекалено много и резултатът не си струва усилията. Тук не е така, не е като в Майнкрафт например. Примерно трябва да набавиш няколко парчета от някакъв по-рядък материал, който се намира много дълбоко и с много опасни същества, и фокусът е върху втората част, не толкова върху самото събиране И като цяло в играта фокусът не е в събирането, иначе аз нямаше да я изтрая. Даже можеш да я пуснеш без глад и жажда, за да го намалиш още повече (в началото особено).
vldir
Цитиране
28 юли 2024
Цъках два дена Lords of Fallen 2023 от гейм паса и се отказвам от това лайно. Супер боклук е. Босовете като движения не са нищо особено, ама имат тонове кръв. Третия бос The Hushed Saint ми отне 6-7 часа и не кои знае кво като движения, ама толкова кръв и постояно се спами. Предната от 2014 беше, боклук се и тоза 2023 също е голям боклук. Дървения до шия. Изкуствена трудност това е за мен. Никакъв баланс в играта. Аз на никоя фромсофт съм нямал такива затрудниния, освен на елдена Маления, ама тя не ми създаде чак такива ядове.
Дотук беше с тази игра.
bojosan
Цитиране
28 юли 2024
vldir написа
Цъках два дена Lords of Fallen 2023 от гейм паса и се отказвам от това лайно. Супер боклук е. Босовете като движения не са нищо особено, ама имат тонове кръв. Третия бос The Hushed Saint ми отне 6-7 часа и не кои знае кво като движения, ама толкова кръв и постояно се спами. Предната от 2014 беше, боклук се и тоза 2023 също е голям боклук. Дървения до шия. Изкуствена трудност това е за мен. Никакъв баланс в играта. Аз на никоя фромсофт съм нямал такива затрудниния, освен на елдена Маления, ама тя не ми създаде чак такива ядове.
Дотук беше с тази игра.
Мен такива игри ми докарват болест, понеже ми сриват имунитета. Затова още преди много години, съвсем в началото на играта надуша ли че некой иска да се ебава с мен - deletе, в коша и никога повече не вижда бял свят в листата ми
<
1
...
318
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.