Rostik79 написа
10-тина часа направих на Алън Уейк 2 и играта е чук. Има страшно много разлики, спрямо първата. Направо се чувства като друга игра. В смисъл, тя си Е друга игра, но много нови механики. Предната си беше повече екшън, отколкото сървайвъл. В тази на моменти се чувствам като в Амнезия игра. Доста повече пъзели и неща за откриване.
Играта е страхотна,но не е за всеки вкус,а и геймплея е малко зле.Оптимизацията за PC също не беше добре.Извън това,много ми хареса.Аз чак вчера стигнах да завърша Ghost of Tsushima ,защото първо трябваше да направя поне 5 минавания на Shadow of the Erdtree.
Просто не мога да се спра да играя ER,но реших малко да почина.Та Цушимата на мен ми хареса доста.История, геймплей,абе всичко.Имаше и неща,които ме забавляваха,като това,когато помогнеш на случаен човек на пътя,а той то разправя,че е супер щастлив,че си се появил да го спасиш,че е беден като църковна мишка,но ти дава награда,а нашия самурай,с висок морал,си взима всичко като поп.
Това ми беше винаги смешно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way