Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
321
...
365
>
bojosan
Цитиране
04 август 2024
lyubohar написа
А пък тия дни е излязла World of Goo 2! Тази игра я играх точно преди 16 години и беше едно от първите качествени индита. Скоро излезе и ремастър на Braid, който също е страхотен и е от същия период.
Ееее World of Goo беше яка. И на мен ми се е запечатала много силно в съзнанието.
dzhiny
Цитиране
04 август 2024
Инсталирах я.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
vldir
Цитиране
05 август 2024
Почнах Wo Long. Харесва ми повече от тъпнята lords of fallen 2023. Прилича на секиро и има доста париране, което ме кефи. Стигнах до Любо боса и ме прави на кайма с часове, но не се нервирам. Просто се учи и става голяма битка. Проблема за сега са му нормалните атаки и често мръ на тях. Червените са лесни. При тях е засега сложен за париране.
The_Doctor46
Цитиране
05 август 2024
Wu Long на мен ми беше супер лесна в сравнение с всичко на ФРОМ,че и на Team NINJA. Парирането има доста голям прозорец.Единствния шеф,който ме затрудни и то съвсем малко е онзи Gyoubu Oniwa wannabe тип с коня,но всеки го затрудняват различни неща.Играта ми хареса доста,но така и не направих второ изиграване.Ако трябва да съм честен NIOH за мен бяха по-силни игри.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
05 август 2024
Точно за този с коня Lu Bu.
bonchef
Цитиране
06 август 2024
Ами дойде ред и на System shok 2. Оказа се , че това е всъщност "2"-ката. Играта е нещо ала Deus Ex. Много тегаво върви обаче, трудно прицелване с джойстика, подвижни гадове или такива дето не умират лесно, почти не можеш да се скриеш и да стреляш от там, яко умиране през 5 минути, гаден голям мерник дето ти закрива целта и др. подобни. Добре поне , че можеш да сейфиш колкото си "сакаш". Стар тип игра. Ходиш из коридори лабиринти и не знаеш къде трябва да отидеш , а само намерените аудиологове те насочват бегло към целта ти. Но иначе кефи.
lyubohar
Цитиране
06 август 2024
Пуснах си малко да поиграя любимия си city builder Anno 1800 и 60-на часа отлетяха неусетно Това се оформя да е играта с най-много часове в кариерата ми Може би след WoW навремето, но все пак там е друго. А дори не съм започнал две огромни DLC-та.

След горното е излишно да казвам колко невероятно добра за мен е тази игра . Най-красивата екселска таблица

The_Doctor46
Цитиране
06 август 2024
Аз веднъж пробвах да играя сити билдър,но не се получиха нещата между нас
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
tenga
Цитиране
06 август 2024
LethianDream написа
На нормална ти е добре като начало (има си някои трикове, особено при битки с босове), логично е да ти е много по-лесна след Елдън Ринг. Щом си почнал с мъжкото, давай с него, задължително ти е да наебеш Панам Палмър (която ще ти се отключи след обира), така че правиш всичко каквото тя ти каже, за да стане романса. Тя с жени не се пляка, така че сега ти е шанса. На следващо изиграване ще почнеш с женско V, тамън да усетиш разликата. И после няма да се върнеш никога с мъж да играеш, поне при мен така се случи

Значи от всичко което ми обяснихте, запомних че трябва да изпраскам Панам Палмър. Минах напред в играта, но тая умря. Минах мисията в която я намирам, после я закарах в тях и после другата ми се обади че е умряла и беше във ваната. Нещо поех по грешен път и не успях да я изпраскам или да продължавам да играя и да очаквам свирка от отвъдното?
The_Doctor46
Цитиране
06 август 2024
Не си разбрал нещо.Панам не е умряла След като я намериш и закараш,има още доста мисии с нея.Няма да спойлвам,но ти давам гаранция,че си е жива и здрава.
tenga
Цитиране
06 август 2024
Предположих, че има нещо такова и няма да е умряла, макар че уж Judy е била на погребението или поне така ми каза по телефона. Честно казано играта взе да ме кефи доста, тъй като схванах как стоят нещата с крафтин,ъпгрейд, таланти и т.н. Даже съм ударил спирачка на Main Story-то и цъкам предимно Side Missions.
Лично мен талантите много не ме кефят как са направени, не знам дали е така, но имам чувството че 80% от тях са пълна боза и безмислица. Кефи ме да ги хаквам и докато се гърчат да им вкарам някой хедшот със пистолет с заглушител или снайпер, затова слагам точки само на Body и Intelligence.
logout
Цитиране
07 август 2024
tenga написа
Предположих, че има нещо такова и няма да е умряла, макар че уж Judy е била на погребението или поне така ми каза по телефона. Честно казано играта взе да ме кефи доста, тъй като схванах как стоят нещата с крафтин,ъпгрейд, таланти и т.н. Даже съм ударил спирачка на Main Story-то и цъкам предимно Side Missions.
Лично мен талантите много не ме кефят как са направени, не знам дали е така, но имам чувството че 80% от тях са пълна боза и безмислица. Кефи ме да ги хаквам и докато се гърчат да им вкарам някой хедшот със пистолет с заглушител или снайпер, затова слагам точки само на Body и Intelligence.

Боза или безмислица са, понеже не ти пасват на билда, но точно това е едно от най-добрите неща в нея - правиш си билд, който подхожда точно на твоя предпочитан стил, ако направиш друг билд ще видиш, че придобиват смисъл . А иначе добре се моташ по страничните мисии, според мен основната линия е много кратка.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
tenga
Цитиране
07 август 2024
Възможно е, но на този етап дори като имам точки се чудя къде да ги слагам. Относно основната линия, вчера търсих в интернет да видя всички мисии от основната линия и ми изглежда, че съм на 50% от основните мисии, а дават 25 часа игра на основните, а аз може би съм играл 4-5 часа. Наистина ми изглежда доста кратка основната линия и не вярвам да е 25 часа.
The_Doctor46
Цитиране
07 август 2024
Зависи и на каква трудност играеш.На ниските трудности билдовете нямат особено значение.Това важи за всяка игра.Аз за това винаги играя на последна трудност игрите.Само така билдове и механики имат смисъл.Колкото до главната нишка,да,престъпно кратка е за толкова добра игра.Експанжъна добавя още,което е добре.Казвайки това,на мен първото изиграване ми отне 100+ часа,защото правих абсолютно всяка странична задачка,а и ми е особено приятно да се шляя из Нощния град.
tenga
Цитиране
07 август 2024
Гледам че е излезнала нова безплатна игра Delta Force Hawk Ops и я има в Steam, но не намирам информация дали ще бъде налична и за playstation. Някой има ли информация?
<
1
...
321
...
365
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.