tenga написа
Предположих, че има нещо такова и няма да е умряла, макар че уж Judy е била на погребението или поне така ми каза по телефона. Честно казано играта взе да ме кефи доста, тъй като схванах как стоят нещата с крафтин,ъпгрейд, таланти и т.н. Даже съм ударил спирачка на Main Story-то и цъкам предимно Side Missions.
Лично мен талантите много не ме кефят как са направени, не знам дали е така, но имам чувството че 80% от тях са пълна боза и безмислица. Кефи ме да ги хаквам и докато се гърчат да им вкарам някой хедшот със пистолет с заглушител или снайпер, затова слагам точки само на Body и Intelligence.
Боза или безмислица са, понеже не ти пасват на билда, но точно това е едно от най-добрите неща в нея - правиш си билд, който подхожда точно на твоя предпочитан стил, ако направиш друг билд ще видиш, че придобиват смисъл . А иначе добре се моташ по страничните мисии, според мен основната линия е много кратка.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.