Още по-хубавото на мотаенето е, че се намират уникални неща по картата. Аз така без да искам намерих Skippy, пистолета дето пуска лафове докато го ползваш, в една задна уличка.
Те и FarCry 3, АС revelation и Division 2 са правили, които и трите не са лоши. А Аватара не беше толкова лош, просто се изложиха с напълването на отворения свят, иначе визуално и като атмосфера играта е един път. Аз така или иначе съм направил преордър и на SW и на новия АС, по клиповете се вижда, че са уцелили атмосферата (поне това което показват), единствено ме притесняват многото гличове, които се виждат по клиповете, и видимото зареждане на текстурите при влизане или излизане от рендвани анимации, надявам се да го оправят до 27-ми.
Аз стар уорса мощно ще го пропусна. Нещо ме напряга показаното и женския Хан Солу не ми хваща интереса. Асасина ще го играя със сигурност на някакъв етап, но както съм казвал(я и Lethian спомена) това си ми е guilty pleasure. Обективно очаквам играта да е ташак и да ми хареса.
Конкорда защо да е леш и да е провал, според мен ще се играе адски много (поне в началото) от хора, които харесват Overwatch, то според предварителните ревюта си е точно Overwatch с леко смехотворен стил ала Пазители на Галактиката, което ще е яко
Няма абсолютно никаква причина да играе човек това вместо Овъруоч(не че съм фен или нещо подобно, но обективно е много по-полиряна и обмислена).
Най-прост пример за неразбирането на материята. Танковете пускат щитове, дотук добре. В овъруоча, даже и в оня евтиния китайски клонинг дето сега не ми идва името съотборниците ти могат да стрелят през щит, враговете не. Тук обаче щита е стена, нито ти можеш да стреляш през него, нито врага. Което скопява танковете много мощно. Няма смисъл да стоиш до танка ти, щото щита му те прави безполезен. Ако няма как да се възползваш от танка, това прави него безполезен.
Това е много простичък пример защо не разбират материята в която газят.
Значи, изясни ми се схемата, първо почвам Dustborn другата седмица (ще си взема делукс диск изданието от Озон с комикс и картички), после SW Outlaws