Плюсове:
1/ графика- як комикс стил ала Бордърлендс
2/ добра и стабилна история, различните избори, които взимаш, влияят на отношенията с приятелите ти и се усещат като значими
3/ интересна фантастична паралелна вселена, в която се развива играта- например Мерилин Монро е жената до Джон Кенеди след като го елиминират в Далас, а не Жаклин Кенеди. И Мерилин е 104 годишна бабичка през 2030 година, когато се развива действието.
4/ приятни битки и мини-игри, в които свириш с бандата си/крюто си.
Недостатъци:
1/ Уок влиянието тук е в пълна сила - в крюто ни имаме дебела американска свиня, която ни е най-близка приятелка, неопределен хонконгски педал, а ние самите сме типична чернокожа мацка-ребълка.
2/ Бавно, провлачено начало, което няма силата да те държи пред екрана и да си казваш "хайде още една мисия/глава и лягам"
Ще си я продължа с кеф като фен на игри-куестове ала Телтейл и ще я изиграя, но оценката ми засега клони между 6 и 7 по десетобалната, може да стане в най-добрия случай осмица след финала
От известно време я заглеждам и ми се струва сравнително оригинална концепция, но засега не е дошло времето да я цъкам.
'Има я, да ' демек - стига сте се надявали на друго.... хаха
Усещам я като lite версия на Соулските. Повече се доближава с комбита и т.н. наистина до God of War(2018) поне за мен. Много повече се разчита на спектакъла и е доста по-прощаваща. Честно казано на път е да се превърне в предложението ми за някой, който няма опит до соулско, ама иска леко да топне крак в материята.