Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
323
...
365
>
LethianDream
Цитиране
16 август 2024
Днес пускам пре-ордъра към Озон за нея, грам не ме вълнуват оценките им, на трейлър усещам, че ще е моето
Сигурно сряда вечерта ще я взема и я почвам. Искаше ми се още на премиерата във вторник, ама изданието делукс в Oзон ме грабна с комикс книжката, така че ще изчакам един ден Очаквам много да ми хареса, както очаквам и много да ми хареса филма по Бордърлендс, типичен dumpster diver съм вече
P.S. -Гледах Borderlands, чудесен е, хареса ми доста, не е шедьовър, но в никакъв случай не е този бълвоч, които "бавните" и "спрелите", които не са играли игрите, го изкарват. Няма никакви хомо лайна и уок тъпотии, всичко си е по канона от първата част. Тайни Тина (Ариана Грийнблат) прави страхотна роля, много повече ми хареса от оригиналната дразнеща и крякаща Тина в играта. Бланшет можеше да ни спести бръчките и лифтинга си, и преди съм казвал, че предпочитам по-млада актриса за Лилит. От мен стабилно 7/10, със сигурност е КЛАСИ над всяка Марвел боза и разбира се, ЕОНИ над говното Мад Макс Фюриоза.
LethianDream
Цитиране
21 август 2024
Поиграх вчера Dustborn, отметнах две глави от историята и нека да обобщя основните предимства и недостатъци на играта до момента:

Плюсове:
1/ графика- як комикс стил ала Бордърлендс
2/ добра и стабилна история, различните избори, които взимаш, влияят на отношенията с приятелите ти и се усещат като значими
3/ интересна фантастична паралелна вселена, в която се развива играта- например Мерилин Монро е жената до Джон Кенеди след като го елиминират в Далас, а не Жаклин Кенеди. И Мерилин е 104 годишна бабичка през 2030 година, когато се развива действието.
4/ приятни битки и мини-игри, в които свириш с бандата си/крюто си.

Недостатъци:
1/ Уок влиянието тук е в пълна сила - в крюто ни имаме дебела американска свиня, която ни е най-близка приятелка, неопределен хонконгски педал, а ние самите сме типична чернокожа мацка-ребълка.
2/ Бавно, провлачено начало, което няма силата да те държи пред екрана и да си казваш "хайде още една мисия/глава и лягам"

Ще си я продължа с кеф като фен на игри-куестове ала Телтейл и ще я изиграя, но оценката ми засега клони между 6 и 7 по десетобалната, може да стане в най-добрия случай осмица след финала

Rostik79
Цитиране
21 август 2024
dzhiny написа
Някой да е разцъквал Dredge?

От известно време я заглеждам и ми се струва сравнително оригинална концепция, но засега не е дошло времето да я цъкам.

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
21 август 2024
LethianDream
Цитиране
21 август 2024
Мен ми хареса, не се ебавам, приятно филмче, спазиха си горе-долу канона на единицата Втори път едва ли ще го гледам (както мислех и очаквах), макар че съм фен на поредицата, но може след време да се върна, знае ли човек. Не се взема на сериозно, както и трябва да бъде за такъв филм. А не "нинджата" с "туловище" на 15-годишна италианска атлетка Аня-Тейлър Джой във Фюриоза да пребива орди психота и това да ни се поднася като велик филм. Ми плюя на такива велики филми.
dzhiny
Цитиране
21 август 2024
Докторе, запука ли го Black Myth-a бре?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Цитиране
21 август 2024
The_Doctor46
Цитиране
21 август 2024
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
The_Doctor46
Цитиране
21 август 2024
dzhiny написа
Докторе, запука ли го Black Myth-a бре?
Да и не мога да се спра На мен играта адски ми харесва,а не очаквах кой знае какво.Личи си,че са копирали от НИО,малко от Секиро и соулсите,но се усеща като игра със собстена "душа".Левелинг системата е повече като адвенчър заглавие и малко от Секиро,когато умреш не губиш нищо,но всичко останало си е соулско.За сега(края на втори чаптър) я усещам доста по-лесничка от баш соулсите,но ще видим натам.Има много яки "магийки" и комбота.Като свикнеш с уменията,става супер забавен боя.Кофти е че имаш само едно оръжие,левъл дизайна е доста зле,нищо общо с добрите примери в жанра.Атмосферата иначе е ток.Има сума босове,скрити зони,няма карта да ти показва кое къде,точно както соулс заглавие.Има странични куестове,които си заслужава да правиш.Има разнообразие от врази.Кофти е,че за историята трябва да си запознат с китайската митология.Тази част по,която се води играта,а аз хич не съм и на места нищо не вдявам.Има бъгове тук там,нищо съществено.За момента съм доволен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Цитиране
21 август 2024
The_Doctor46
Цитиране
21 август 2024
Има я ,да.
dzhiny
Цитиране
22 август 2024
Ама виж Доктора с какво задоволство отговаря:

'Има я, да ' демек - стига сте се надявали на друго.... хаха

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
22 август 2024
За souls и метроидвания феновете препоръчвам Metroid Dread. Ако нямате суич има емулирана версия по торентите, работи идеално и е standalone - директно пускаш и играеш. Само Y/X и A/B клавишите трябва да се разменят.
nightwarrior
Цитиране
22 август 2024
Има я системата с ресета ама тук в по-различно направена. Можеш да използваш shrine(bonfire) примерно за да пазаруваш, крафтиш и т.н. левел-ъп можеш и в движение(със опция за респек по всяко време). Само ако натиснеш на rest тогава се появяват пак противниците(но и това е начина да ти се презареди healing potion-a).

Усещам я като lite версия на Соулските. Повече се доближава с комбита и т.н. наистина до God of War(2018) поне за мен. Много повече се разчита на спектакъла и е доста по-прощаваща. Честно казано на път е да се превърне в предложението ми за някой, който няма опит до соулско, ама иска леко да топне крак в материята.

The_Doctor46
Цитиране
22 август 2024
Да,чак е "престъпно" лесна,защото има много яки шефчета като дизайн и мувсет,но като ги свиеш бързо(обикновено 1 или 2 опита)някак се губи смисъла от умения,магийки, и тн.Някъде пишеше,че ендгейма бил тегав,но аз на гейминг медии не вярвам. И да,абсолютно lite версия на соулсите.Забравих да спомена,че са нърфнали зверски най-труднитя бос във всяко соулс заглавие-гравитацията Тук и да искаш,не може да скочиш от скала,само на места може,главно където има врази,които да те бутнат.До средата на 3 чапър,не са много.Абе лайт си е от всякъде.
<
1
...
323
...
365
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.