Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
324
...
365
>
dzhiny
Цитиране
23 август 2024
Чудесно... Купих си я.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
nightwarrior
Цитиране
23 август 2024
Welcome, Monke!
vldir
Цитиране
25 август 2024
Този белия в почти началото засега имам 30 опита и без успех. Не била соулс. Само с доджване нещо не мога да свикна. 100лв в кофата дадох. Оценка 1.
Босовете са много на често.
dzhiny
Цитиране
25 август 2024
Ае и аз се зачудих, няма ли париране верно?
vldir
Цитиране
25 август 2024
Няма и блок
The_Doctor46
Цитиране
25 август 2024
vldir написа
Този белия в почти началото засега имам 30 опита и без успех. Не била соулс. Само с доджване нещо не мога да свикна. 100лв в кофата дадох. Оценка 1.
Босовете са много на често.
На мен пък точно обратното.За сега ми е в топа за годината.Ти си хептен в началото.Какъв ти е проблема с доджа?Съвсем лесен си е.Никой не е казвал,че не е соулс,а че е соулс Лайт.Само 3 шефа от сума ме убиха повече от 2 пъти.Ако си билдваш геройчето и ползваш магийките,е доста по-лесна от всяка соулс подобна,която аз съм играл поне.Париране има,но не е такова каквото си мислите.Отключва се(по-скоро трябва да го намериш) като магия,но се ползва през няколко секунди.Не може нон стоп.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
25 август 2024
Tоз белия в блатото на първата зона ли? От втори/трети опит го бих и то още докато не знаех какво правя. Гледах после че с този втори stance дето се качваш на пръчката като задържиш тежка атака ставал още по-елементарен.

Според мен си се тилтнал на някой от първите опити и затова не става. Не вярвам да не може да го тръшне човек изигравал соулските.

Можеш да респекваш, да овърлевелваш. Само спокойствие и бий с големия прът.

dzhiny
Цитиране
26 август 2024
Е сега и аз го мъча тоя с голямата глава Wandering Wight (което си е баш в началото на играта), ама 20 пъти ме уби... и за мен играта e доста трудна. И на тоя Spin Attack каква му е идеята точно нещо не схващам, защото не прави особено dmg. Но тоя Guandzhi беше доста по лесен.
Rostik79
Цитиране
26 август 2024
Ако наистина не е баш-соулска игра, я включвам в списъка.
Жалко, че историята май не била много яка, от няколко места го чувам.
dzhiny
Цитиране
26 август 2024
Може ли да поясниш какво ще рече 'ползвам му духа' и как става? Аз убих тоя първия, който ми отключи тая огнената форма/магия на 4-ката и още малко ще успея да го сваля.

Кена-та има карта, има да сваляш трудност, ако не успееш някъде и т.н. (все неща които едва ли ти правиш, хаха).

LethianDream
Цитиране
26 август 2024
Аз съм масивен пас за Вуконга, и да ми я подаряват, не я искам

Но Конкорд адски ми се доигра, след като видях една от героините, тотален смях и уок безумие - дебела негърка в инвалидна количка с два пистолета Ще гледам май геймплей в тубата, поне да се разтоваря след тежък работен ден, ако не друго

The_Doctor46
Цитиране
26 август 2024
На теб е нормално да ти е трудна,защото си нов в жанра,но доколкото знам vldir играе соулс заглавия и на тоя фон е малко странно Wukong-a да му е труден.Сериозно,има толкова много шефчета,вчера минах 4 чаптър и срещнах само един,който може да се нарече,да кажем средна трудност,но го бих за 5-6 опита.Да не говорим,че е и опционален.4-те главни босове ме свалиха общо 6 пъти. Обикновените врагове и те са доста по-слаби от обичайните соулс гадове.Ако ползваш целия арсенал от магийки/умения е много по-прощаваща и поносима от всичко на ФРОМ да речем.Колкото до големоглавеца в началото на играта,аз му ползвам духа,адски силен е като го ъпгрейдваш на макс.Заслужава си да го утрепеш

П.С. Кена има сто пъти по-трудни шефчета.Е,аз я цъкам на expert spirit guide де,не знам как е на ниските трудности,но на най-високата е по-трудна от Black Myth. Сега като каза,мисля да направя още едно преиграване по-натам на master spirit guide,която се отключва след първото изиграване мисля.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
26 август 2024
Може ли да поясниш как така му 'ползваш духа' ? Кена-та имаше карта, имаше да избираш трудност, ако някъде запечеш и т.н. (все неща които ти едва ли правиш, хаха).

Ама как да е, дадоха се 120 кинта, ще се играе и тая.

The_Doctor46
Цитиране
26 август 2024
На определени врагове,мини босове както големоглавеца,или от обикновените(те светят в синьо и са по-тегави),когато ги убиеш,може да им ползваш духовете като умение,но не помня дали толкова рано можеше,или трябваше да минеш първи чаптър.
dzhiny
Цитиране
26 август 2024
Апф.. тва мини бос ли се води... Смятай на главните, ще бия един по два дена.
<
1
...
324
...
365
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.