Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
325
...
366
>
The_Doctor46
Цитиране
26 август 2024
Този е по-труден от някои главни.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
26 август 2024
Абе не е лоша играта. Скиловете/талантите и те малко в повече ми идват и доста неясни.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
26 август 2024
То си пише под всяко какво ти дава.Ако нещо не ти е ясно,питай.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
26 август 2024
То тоя с голямата глава ти тренира доджа. Ама ако използваш тва дето го прави неподвижни и умението от огнения, би трябвало да нямаш ядове. То не съм сигурен дали просто не можеш да избягаш покрай него и да го скипнеш засега, щото без друго айтема с който му залавяш духа го получаваш по-късно.

И гледай shrine-овете, обикновено ти дават неща, които помагат за битките напред. Ако ти дава да крафтнеш броня, помагаща срещу отрови, вероятно предстои бос дето трови и т.н. На повечето босове буквално можеш да скипваш най-тегавите атаки с immobilize. Играта ми стои по-близо до Bloodborne в смисъл, че награждава повече агресията и доджа(доста са щедри с перфектните доджове - често мисля че съм закъснял или избързал, но то го отчита като перфектен додж).

Експериментирай със stance-овете като ти отключи другите две(разгледай и уменията надолу по дърветата им).

Използвай околната среда. Вчера едно опшънъл прасе ми вдигна кръвното, щото не можех да му се оправя с една електро магия... Просто трябваше да се кача на един камък и готово. Почувствах се тъп та тъп.

И ако всичко друго фейлне, фарми, нагрухай и действай, не знам има ли макс левел и дали няма да ти стане много лесно, ама буквално можеш да си вдигаш кръв/мана/издръжливост с точки, отделно има разхвърляни из нивата, а във втория чаптър отключваш и вендор, който ти купува статистики.

dzhiny
Цитиране
26 август 2024
Убих го тоя катил след 25 опита и вълка след него беше къде, къде по-лесен. То май ще се окаже, че босчетата са доста на често.
The_Doctor46
Цитиране
26 август 2024
dzhiny написа
Убих го тоя катил след 25 опита и вълка след него беше къде, къде по-лесен. То май ще се окаже, че босчетата са доста на често.
Общо са 91,което си е доста.За сравнение в Elden Ring има 165 боса(базовата игра,с DLC-то са 248),но там мащабите са други.Елдън-а е огромна,с безброй неща за изследване.Всяка следваща зона в Black Myth е по-голяма(има и скрити почти във всеки чаптър),но общо няма и една десета от ER сигурно.
BloodDagger
Цитиране
26 август 2024
Аз също я почнах Wukong-a и за сега съм доволен. Като умерен соулс играч я намирам за доста прощаваща игра, най-малко не видях да има death penalty. Стигнал съм до белия в блатото, който е първият шеф, с който виждам лек зор, но днес планирам да му стопя лагерите. Иначе всички останали шефчета максимум от втория път ги събарях; може би само този с голямата глава ми трябваха 3-4 пъти. Като цяло е повече мой стил тази игра - иска се агресия от играча, подобно на Bloodborne и може би Sekiro, към които се напаснах идеално. Графиката и атмосферата също са адски добри, особено ако се набичи всичко на макс.
lyubohar
Цитиране
26 август 2024
Аз съм малко From-сноб и не обичам да играя по-евтини копия, когато имам неминати заглавия от оригинала Така че май също ще пасувам.

Обаче да похваля пак Meteroid Dread...Която се оформя като най-трудната soulslike metroidvania, която съм играл. Първият бос ми отне 10+ опита, отделно има неубиваеми босове на всяко ниво, които те преследват и можеш единствено да им бягаш.

Играта е много добра, за който се е изкефил на игри като Hollow Knight, Ori или Grime, определено ще е в неговата алея. Играта е за switc, но аз я играя на емулатор.

The_Doctor46
Цитиране
26 август 2024
Ти първо ходи да минеш Маления,после отиди до Радан да те разнася кат' пръскачка из лозе,пък тогава играй метроидвании. Шегата настрана,Wukong е доста добра игра и хич не се усеща "евтина" макар да е далеч от ФРОМ,но то всички са малко или много далеч засега.
lyubohar
Цитиране
26 август 2024
Че аз елдъна съм си го минал, единствено Маленията я оставих за като излезе DLC-то Ще го почна и него скоро. Този тип трудни метроидвании ми начесват същите сърбежи като соулс игрите, така че им се кефя максимално

Иначе може да я тествам по-натам, интересно ми е да пробвам китайска игра. И се вижда, че е супер красива и компетентно направена, така че нямам това предвид под "евтина", но ти ме разбра

За съжаление нямам достатъчно време за копия, така че оригиналите ми идват тамън

The_Doctor46
Цитиране
26 август 2024
Тъй де,аз знам,че само тя ти е останала(виж какъв си хитрец,скипваш най-трудното ),но тя може да отнеме време. Хубавото е,че малко я нърфнаха.Не е толкова агресивна както на релийза,а мисля(не съм сигурен),че и лекуването,когато те удари, го понамалиха.Вече не си спомням след толкова изигравания.Аз също съм фен на метроидваниите,а въпросната съм я гледал на стрийм преди 2-3 години и изглеждаше супер.
vldir
Цитиране
26 август 2024
Абе ще я почна пак. Пари съм давал. Да си довърша първо wo long за второ преиграване. Там има готиното-париране яко.
dzhiny
Цитиране
26 август 2024
И аз го докарах до блатния... тука ще видя бая зор.
dzhiny
Цитиране
26 август 2024
Тъкмо се зарадвах, че го свалих от третия път и тоя прие форма на малката русалка, тцтцтц... няма да е чак толкова труден
lyubohar
Цитиране
26 август 2024
The_Doctor46 написа
Тъй де,аз знам,че само тя ти е останала(виж какъв си хитрец,скипваш най-трудното ),но тя може да отнеме време.

То даже не беше заради трудността, просто след 200+ часа (за едно изиграване) се бях пренаситил и имах нужда да почина малко от елдъна. А мисълта още 5 дни да се мъча на един бос ми идваше в повече
<
1
...
325
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.