Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
326
...
366
>
dzhiny
Цитиране
26 август 2024
Убих го тоя блатния след 50 опита и няколко часа... и добре, че имах една колба за демидж та да боостна да го сваля нацяло в 2те фази... Тва определено е повече изтощаващо отколкото разтоварващо. А следващият бос е след няма и 5 минути игра
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
vldir
Цитиране
26 август 2024
Маймунска му работа. Тази игра си плаче за париране, ама не, що да не подскачаш като маймуна таман да се върже с израза.
dzhiny
Цитиране
26 август 2024
Добре и при баш соулските игри ли тва е идеята... босове на всеки 5 минути. То не стига, че са хард ами и преобладават. Нещо некое пъзелче за разнообразие или друго, нема батко... Иначе, са готини битките. Нищо, че се чуствам все едно съм изкарал една смяна 12ка на работа. Сега се боря с един огромен мечок, който се мята отгоре ти като заклан и ти взима повече от половината кръв.
vldir
Цитиране
26 август 2024
Аз доколкото съм играл соулските се разхождаш и трепеш мобки от много малки до малки и големи и малко по-големи до големи. Отключваш шорткъти до боса. Абе разходки из нивото и после голяма зала или открито пространство и боса.
dzhiny тва Хиперион ли? Шрайка.
dzhiny
Цитиране
26 август 2024
Баш той ) Чел ли си я?
The_Doctor46
Цитиране
26 август 2024
Идеята на соулс заглавията е експлорейшъна,намирането на готини айтеми,които да ти помогнат в играта,различните билдове и тн.Тук разработчиците са се опитали да се конкурират с ER явно,но там света е огромен както казах преди.Игра с подобни размери на нивата,трябва да има по-малко шефове.Добре че са лесни.Тази мечка в баш главния шеф на първи чаптър.Аз най-после срещнах един шеф,който може да мине за труден.20 минути ми трябваха.Опционален, в скрита зона на 5 чаптър.Беше забавен бой.Сега само 6 ми остава.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
26 август 2024
dzhiny Чел съм я. Велика фантастика.

The_Doctor46 способност да запаметяваш движенията на урунгелите. Аз нямам и не ми трябва, щото като всеки си има и други неща за мислене. При мен стават малко по-бавно нещата, ама и аз не се насилвам да ги помня. Утрепе ме 10 пъти и се ядосвам и все повече грешки правя.
Иначе белия блатния не е кой знае какво. Почти го утрепах.
Може би и почнах с нагласата, че е "лайт соулс" и за това ме пуца доста. Предния змията и той ме би малко.

Rostik79
Цитиране
27 август 2024
Аз приключих вече Alan Wake II и който казва, че гейминга бил умрял, "вече не ги правят игрите както преди" и прочее чичарски глупотевини, мога да му кажа да си играе Moon Patrol и Марио и да не се занимава повече
А които пък бойкотират играта, понеже била само в Епик и я няма в любимия им Стийм, са ми още по-смешни.

Играта е уникална и ми е топ засега за годината. Banishers също много ме изкефи. Сега почвам най-после по-лежерно приключение с The Invincible, което предусещам ще е интересно, а междувременно се каня и на Still Wakes The Deep.

LethianDream
Цитиране
27 август 2024
Вече не ги правят игрите както преди! Муун Патрол е велика, въобще не ми я пипай, цялото ми детство е минало там, както и в Golden Axe II - Revenge of the Death Adder. Двете най-велики игри за всички времена )))
bonchef
Цитиране
27 август 2024
Ъъъъ...попрочетох малко тук. И опитвам да играя това Remnant 1. И доколкото разбирам ще се шляя напред назад избивайки гадини докато успея да намеря верния път натам дето съм тръгнал. При това точна последователност няма и ще трябва да изстрадам всичко през проба , грешка ли? По пътя се набиваш и на гадини дето явно към момента трябва да оставиш щото бързо приключваш курса при битка с тях. Нещо много объркващо ми изглежда.
LethianDream
Цитиране
27 август 2024
Ще свикнеш, Бончев, аз трябва да се върна на първия Remnant, една от малкото соулс-лайк игри, която много ме изкефи. Объркващо е, да, не е като обичайните игри с карта и цел. Точно проба/грешка е смисъла и както ще ти кажат соулсърите, идеята е да ъпгрейдваш екипировка и умения и да ставаш по-силен с времето. Да ти разкъсат анала босовете, ама ти за 4-5 часа игра да им научиш схемите и да ги победиш
logout
Цитиране
27 август 2024
Ubi се изложиха с лънча на SW Outlaws за РС. Когато синхронизира постиженията или сейфовете с облака и играта крашва, можеш да изключиш синхронизацията на сейвовете, но не можеш за постиженията. Тъпото е, че крашва без грешка, синхронизира автоматично (все едно си излязал от игарта), стартираш и на следващото постижение повтаряш. Иначе добутах първите две мисии - атмосферата са я уцелили, Никс е супер добавка, графиката изглежда много добре, ако човек няма големи очаквания за играта става, не е задължителна за купуване, но един месец Ubi+ да я изиграеш не е чак толкова лоша сделка (за тези, които не са я купили).
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
The_Doctor46
Цитиране
27 август 2024
Да,в Remnant 1 нивата са random generated.Когато умреш,трябва наново да търсиш пътя.Това хем е готино,хем не ми харесва понякога.Даже и шефовете(без баш главните) са рендъм.То и заради това не стана популярна сред спийдрънърите.Мисля,че само Dist направи някакви рънове.Рос,игрите не ги правят както навремето,да,развиват се.Някои към по-добро,други напротив Иначе имаш предвид,че Alan е сред най-добрите,които си играл през годината,а не че ще ти е в топа на тукашната ни класация,защото вече гласувахме за нея миналата година. Star Wars Outlaws мисля утре да я пробвам с плюса,че имам още да довършвам Wukong.От ревютата разбирам,че си е типичната Юби игра,с някои добри идеи.Заради това ще я пробвам,не за друго.Да видя какви са тези добри идеи. Отдавна изгубих надежда,че ще извадят наистина добра игра.Е, принца беше,чак се зачудих,но явно сега се връщат към бездушните,безлични игри,които бълват.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
27 август 2024
Rostik79 написа
Играта е уникална и ми е топ засега за годината. Banishers също много ме изкефи. Сега почвам най-после по-лежерно приключение с The Invincible, което предусещам ще е интересно, а междувременно се каня и на Still Wakes The Deep.

Тоя Invincible го изиграх в youtube, точно такъв тип игра е Но са нацелили атмосферата на Лем доста добре.

Alan Wake II беше много добър за мен, но нещо ми липсваше накрая, черешката на тортата я нямаше (без да мога да определя каква е)

Rostik79
Цитиране
27 август 2024
logout написа
Ubi се изложиха с лънча на SW Outlaws за РС. Когато синхронизира постиженията или сейфовете с облака и играта крашва, можеш да изключиш синхронизацията на сейвовете, но не можеш за постиженията.

То това ако е проблемът за премиерата, по днешните стандарти значи е по-скоро успешна премиера, хаха

Но май само абонатите на Ubi+ имат достъп засега, нали така? В петък е "истинската" премиера.

<
1
...
326
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.