Повечето със соулс игри опти зад гърба си би трябвало да сваляме доста от босовете с малко опити. Едно че по-лесно свикваме с муувсетите, едно че вероятно на първите опити сме по-дълго в битката отколкото някой с по-малко опит.
То е като карането на кола. Един път знаеш ли как, като смениш колата ти трябва малко време да свикнеш с новата, ама не е и като да се учиш наново. Аз затова се и изненадах от колегата по-горе че се е предал, с оглед че има опит. И при мен обикновено 1-2 опита да достатъчни, редки случаи за повече(примерно опшънъл прасето във втората зона, ама там си беше чисто моя идиотщина).
Иначе да, то това си е почти правило, закъсаш ли на някой бос, дай си почивка и обичайно го смачкваш от следващия опит. Аз една вечер така Геничиро в Секиро го мъчих, мъчих. Отидох да се разходя, като се върнах седнах и от раз го смачках.
Соулс игрите не изпитват толкова уменията ти(щом аз дето съм с две леви ръце се справям), колкото дали ще се предадеш.
По темата, аз се позарибих по Dragon Age: Inquisition отново и си правя стабилно плейтру там, чакайки новата игра в края на октомври. Имам някои забележки, но като цяло си ме кефи много за игра на вече 10 години. Графиката е остаряла безвъзвратно, героите са супер плоски и едностранни, но геймплеят си ме кефи, има си някаква магия, знам ли аз