Истината за соулс лайната в две изречения
Джини, Догмата е съвсем различен стил, типично RPG, там е важно да си построиш правилно партито и да ги накичиш с правилната екипировка и всичко е точно. Нищо общо нямат като трудност със соулс игрите, освен това там ти избираш трудността- правиш я easy и се "разхождаш в парка" след работа
Иначе не, тоя каменния си е основен, макар че реално там в същата битка можеш да отключиш още един и става меле босовете и ти, всеки за себе си(даже може да изчакаш да се поизтрепят и тогава да скочиш). Този дето ми даде ядове е едно прасе, ама до него не можеш да стигнеш един вид без да искаш(поне така май беше). Като пак казвам, труден ми беше само щото играх тъпо. Като видях къде ОЧЕВИДНО трябва да застане, че да не ме мъчи единствената му булшит атака, и той беше лесен. Просто аз бях кьорав в началото.
Реално то затова игрите са според вкуса. Мен като бос ме бие, даже обикновено ми грейне усмивка. Не толкова щото съм мазохист или нещо, а щото има шанс да е предизвикателство.
Преди излизането на ЕР dlc-то направих платина на DS3 на конзолата и там та да го направиш, трябва да биеш Nameless King на Ng++. Не го бях правил досега. Хилих се през цялото време, а като успях да го тръшна, кефа беше голям. Сега по Коледа като затишат игрите мисля да гоня ачийвмънтите и на РС-то. Може би аз съм нещо сбъркан, но мисълта ми е ако не се кефи човек на подобно нещо, няма защо да се трови.
Иначе Мутантите са много симпатични - някви сладки животинки, които псуват като каруцари и е с приятно чувство за хумор. Хареса ми на мен определено.
Сега видях,че Final Fantasy 16 има вече дата за PC-17 септември Това съм го пропуснал,но на 19 излиза Ragnarök,та някой от конзолните колеги,който е играл и двете да каже коя по-напред да взимам.И двете ще ги играя в даден момент,но няма да е едновременно,че много разходи напоследък.Игри,монитора ми се счупи и купувах друг, и тн. а мисля и да ъпгрейдвам машината,когато излезе nex gen-a на NVIDIA