dzhiny написа
Аз бях събрал очите на Буда и бих единия каменен, ама не разбрах какво да направя натам за да направя тоя куест, а вече влезнах в трети чаптър. А то какво ти дава тоя сайд куест? Не ми казвай ъпгрейд на стафа, който изтървах... Играта почва да ми харесва лека полека..и с болката се свиква.
Не изпускаш нищо,просто,защото може да се върнеш чрез пътуването в зоната на втори чаптър и да си направиш куеста
logout написа
The_Doctor46 написа
Пуснах си абонамент на Ю плей плюс и сега инсталирам Star Wars-a да видя как ще е.
Ако ти се появи memory leak на паматетта на видеокартата - проблема е основно в настройките за светлините, по-грозно изглежда, но проблема изчезва (вчера мина някакъв пач, но нищо не оправи).
The_Doctor46 написа
Сега видях,че Final Fantasy 16 има вече дата за PC-17 септември
Това съм го пропуснал,но на 19 излиза Ragnarök,та някой от конзолните колеги,който е играл и двете да каже коя по-напред да взимам.И двете ще ги играя в даден момент,но няма да е едновременно,че много разходи напоследък.Игри,монитора ми се счупи и купувах друг, и тн. а мисля и да ъпгрейдвам машината,когато излезе nex gen-a на NVIDIA
Според мен което и да вземеш от двете няма да сбъркаш, поне на мен и двете ми харесаха.
Имах проблеми за съжаление,но какво да се очаква от Юби.Ще видя настройките по-късно,благодаря.Иначе играта ми допадна някак още отначало.Не знам какво точно,атмосферата ли или друго,но я разцъках с удоволствие.Може би ,защото не очаквам нищо от Юби.
Колкото до игрите,да и аз чух хубави неща за двете,заради това се чудя.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way