Иска ми се да взема Wukonga, но ме спира това че е дигитална и след като я врътна остава в конзолата. Автоматично се чувствам прецакан с едни 120-140 лева Май ще я чакам на диск (някой щастлив ден.)
Либъртито е още по-заплетена, там си е направо шпионска история ала Робърт Лъдлъм. (СПОЙЛЕРИ!) Но като ме предаде кучката накрая, буквално съм ревал срещу екрана ) Но това вторият път, първият път дори не разбрах какво ми казва пачата.
Огромна игра е Киберпънка, за мен може би една от най-великите за последните 10 години в гейминга.
Все още не съм минал rogue режима - май само до третия бос стигнах; има едни арени за изпитания, има някакви гробници с пъзели, които не всички съм открил, не съм плячкосал всичко в режима за речните набези (там има няколко умения и брони за откриване); не съм и започвал ДЛЦ-то за друидите и имам още доста работа в Париж.
Вярно, че някои елементи стават доста повторяеми, още повече, че съм отключил цялото дърво и ъпгрейднал на макс екипировката, с която съм, но ми носи голям релакс тази геймка. Играя на Nightmare трудност и въпреки това съм почти неубиваем.
Мейн историята я отеби тогава и си гледай кефа с гиговете, кибер сайкотата и страничните неща.
Като се изнервиш, лягаш, спиш и продължаваш на следващия ден, утрото е по-мъдро от вечерта.
Имаш и умение с помпата да ги разчленяваш, нанижи точки там, да, голям кеф е, особено с Power Shotgun
Като Origins е, ама няма мазни египетски мангусти да ти се пречкат
Mirage за мен е огромен провал, ще си замълча и ще сметна, че си се объркал нещо като си я играл Но Валхала няма общо като геймплей с нея, само Ейвор е свързан по неприятен начин с подметката Басим.
Mirage е глътка свеж въздух. Взех си я на пре-ордър и си я изиграх доволно. Най-добрата от поредицата, не е. Но е приятна игра с готина атмосфера. Знам, че Летиан си пада малко расист, тъй че Басим няма кво да го коментирам. Има си минуси, ама не е заради расата.
Към Тенга - виждаш двете различни мнения - моето е на човек, който харесва огромни и празни карти, типични за Юби, на Митко пък му харесват по-сбити истории с по-малко неща за правене.
Валхалката е на светлинни години пред Миражчето.