Само НЕ играй с индийската сирена, там беше ад, като почне да говори героинята
Ако има нещо, което ненавиждам в модерната гейминг култура, това не е уока и наличието на They/Them, а точно това нарочно "вкарване" на индуси като играеми персонажи. Преди положението не беше толкова зле, имаше в почти всяка игра NPC-индустанец, ама да играя цяла игра с главен герой/ героиня и да ми мучи на развален английски.. това ми идва прекалено...
Да приключа Star Wars Outlaws (която в интерес на истината доволно ми харесва) и ще направя една нова врътка на BL3.
Баси пичове, като оня ден ми когато се появиха първите трейлъри на тройката, а оттогава минаха 4-5 години, хаха! Сега даже БЛ4 се задава. С тези темпове някъде на около Borderlands 9 или 10 ще съм стигнал възраст да умра от старост
Ако се измерва в единица "брой асасини за десетилетие", може да е вече Асасинс Крийд 30 или там някъде.
Добре, че не си играл тройката с индийката, призовавам и ДА НЕ ИГРАЕШ!
Operative - играй с него, той беше май с дрон, който ти помага
Четворката я чакам с нетърпение, дано успеят да я пуснат през 2025 година..
С първата имах същия проблем, а играта на теория би трябвало да ми е най-любимата - soulslike 3rd person "metroidvania" (едва ли не) в света на Star Wars. Все топ за мен неща, но нещо не ме грабва, не знам и аз защо. Предната я изиграх, но пак малко насила беше. Не мога да си обясня какво точно ми липсва.
Е, все пак говориш е метроидвания фен, това е ясно Играта си е 100% метроидвания ако сме честни.
Иначе мерси за напътствията. Може би точно битките ме дразнят малко. В соулс игрите има някакъв "ритъм" и повече 1:1 срещи. Тук 5 души ти се хвърлят едновременно с различни оръжия и става каша. Което не помага много за прецизните битки с парирания, които са нужни. И се принуждаваш да ги чистиш със Силата, което малко обезсмисля всичките stances на меча (освен за босовете).
Освен това е много лесно да се чийзват по-сериозните битки, особено с животни. Даваш няколко крачки назад до накоя врата, онуй блокира там и го налагаш безплатно. То и в соулс игрите на места е така, но тук сякаш съвсем са го давали през просото.
Иначе изследването на света е основното, което ме задържа засега. И че е доста красива играта, макар че странно защо, но на моменти ми се струва по-зле от първата.
Сещам се за полемиката покрай РДР2 и липсата на класически фаст травел там, но трябва да кажа, че по отношение на потапяне в света на играта е направено отлично това там.