Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
344
...
364
>
The_Doctor46
Цитиране
11 октомври 2024
Outlaws е една голяма недомислица.В RDR2 системата за бързо пътуване беше ташак.Може да си се потопяваш в света колкото си искаш,без да те задължава да отидеш до определено място и от там да пътуваш.Язди бате Гойко и т'ва е.Който си иска да си язди,нека,но трябваше да има и опция за нормален фаст травел.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
11 октомври 2024
bojosan написа
В момента съм на Parasiter на Еvil West. 5 страници с комбота, повече от учебника ми по математика навремето

Moите учебници по математика бяха доста по-скучни, едно комбо не помня да имаха...

Шегата на страна, Evil West си имаше няколко трудности. Като не ти се занимава с ъпгрейди, комбота, просто смъкни трудността. Няма нужда да си късаш нервите. Ама при теб май е някакво садо-мазохистично, щото все повтаряш колко те товарят игрите, ама пак към тях се връщаш

bojosan
Цитиране
11 октомври 2024
nightwarrior написа
Шегата на страна, Evil West си имаше няколко трудности. Като не ти се занимава с ъпгрейди, комбота, просто смъкни трудността. Няма нужда да си късаш нервите. Ама при теб май е някакво садо-мазохистично, щото все повтаряш колко те товарят игрите, ама пак към тях се връщаш
Разлика в трудността е направо пренебрежима.Просто ми е тъпо да правя едно и също нещо по 100 пъти, за да мръдне с милиметър линията на здравето на гада, само да ти кажа - за една година 3 джойстика обратно, гаранционни. 1 на кашона и два на Сонито, е как да го не е яд човек. Иначе ъпгрейдите и перковете в играта са десетки, и трябва да си компютър за да ги запомниш десетките тъпи комбота и др. олигофрении, напълно безсмислено и много обременяващо. Иначе аз си играм само мултито на MW3 и не ми е зор, , сега чакам Black Ops 6, Stalker и Inadiana Jones, ама от време на време попадам и на некакви такива дразнещи.
vldir
Цитиране
14 октомври 2024
Играх римейка на Last of us 1 и ми хареса. Добре са го пипнали, ама не трябва да е на пълна цена поне за притежателите оше от ps3 и ps4.
Чудя се за Silent Hill
The_Doctor46
Цитиране
14 октомври 2024
vldir написа
Играх римейка на Last of us 1 и ми хареса. Добре са го пипнали, ама не трябва да е на пълна цена поне за притежателите оше от ps3 и ps4.
Чудя се за Silent Hill
Римейка е страхотен и ако си играл оригинала ще знаеш какво горе долу да очакваш,но в по-модерна опаковка.Атмосферата,пъзелите, саундтрак-а,нивата,историята,всичко е направено супер.Има доста опции за задаване.Също както в оригинала навремето,може да задаваш трудност за геймплея и трудност за пъзелите.За комбата на hard ,противниците са по-тегави,правят повече щети и са по-агресивни.При пъзелите на висока трудност ти дава много по-малко жокери и трябва да мислиш повече.Това мисля,че SH го въведе и след това други разработчици го копираха.Също може да задаваш класически настройки.Дали да ти се появява точка или бутон "Е" при предметите ,с които може да взаимодействаш,или не.Мисля,че може и само леко по-невидими да са.Справили са се поляците.За мен лично е едно от най-силните заглавия за тази година,но аз съм фен на оригиналните игри.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
16 октомври 2024
Разцъках един час на ъпдейтнатия Darksiders 2 на ПС5 и се изкефих. Всъщност тази версия за конзоли мисля, че най-после настига оригиналната или ремастерираната версия за компютър и сега и на конзоли изглежда с бистри и чисти текстури, по-светла.
Странно, че има някои странности по отношение на управлението, което не са пипнали - недоумявам защо в менюто с картата, инвентара и т.н.. влизаш с копченцето "Options", а с тъчпада влизаш в другото меню за Exit to Main Screen.
Също така камерата има навика да бърза да се центрира, което прави оглеждането много досадно и постоянно трябва да въртиш гъбката.
Като цяло графиката си е outdated, както може да се очаква за игра на 14 години, но полу-комиксовият стил на визията малко замаскирва положението и не усещам да е дразнещо.

Но иначе играта си е все така брутална с бойната механика, пъзелите, диалога и разбира се страхотния саундтрак на Джеспър Кид.

Mitko6000
Цитиране
16 октомври 2024
Тегля си и аз PS5 ъпгрейда на Darksiders 2. Реално не съм играл поредицата от адски много време. Сигурно 2012, на PC като излезе 2-ката я играх последно. Преди 1 година, бях си взел първите две, защото бяха на намаление за PS4 и пак ги поиграх малко. За разлика от 3-та част, 2-те предходни са си класики. Жалко, че THQ фалира и Vigil Games не можа да си изпълни първоначалния план за 4 части, за 4-те отделни конници.
The_Doctor46
Цитиране
16 октомври 2024
Имаше и трети Darkaiders ,но залитна по соулс формулата,а имаше и някаква изометрична.Тази със соулс елементите не беше лоша игра в интерес на истината,но аз също предпочитам да има две следващи части в духа на първите две.И това идва от болен соулс играч. Жалко наистина,че няма да има.
Rostik79
Цитиране
16 октомври 2024
Третата си беше напълно ОК, изиграх я с кеф, а соулс елемента си пасва съвсем добре на тази поредица, хем малко да се разнообрази, че някои обичат да опяват "ам то това пак като предната игра с нови скинове".
А и соулс елементите не е да променят играта кой знае колко - "огнище" за раждане и да си губиш душите като умреш. Елементът с отключване на шорткъти го има още от първата игра.

Четвъртата също изиграх, тя е нещо като спин-оф, беше занимателна и забавна, но забравима. Казват, че с друг човек в кооп става доста по-интересно.

Впрочем малка тривиа, която случайно научих - в Дарксайдърс игрите има един персонаж - търговецът Vulgrim, има го май и в трите игри. Та той е озвучен от Philip Lamarr - същият, който озвучава и Самурай Джак и е същият, когото Джон Траволта по погрешка гръмва в колата във филма Криминале, хах!

Предполагам се знае, че Марк Хамил пък озвучава един персонаж в първия Дарксайдърс. Смърт също го играе един сравнително известен актьор - Michael Wincott.

Изобщо войс-актингът на играта е на много високо ниво.

Mitko6000
Цитиране
16 октомври 2024
Phil Lamar е един от най-известните гласови актьори. Озвучавал е тонове филми, анимации и игри.

Доста от анимациите, които даваха по Cartoon Network пред 20 години имаха негово участие. Не само Самурай Джак.

Иначе Darksiders 3 нещо не ме грабна особено. Усещаше се липсата на оригиналните разработчици.

lyubohar
Цитиране
16 октомври 2024
Вейдър в последната си фаза ми къса ританките на Jedi Survivor-а, както и е редно за Вейдър На каква трудност играхте вие? На мен сякаш средната (Jedi Knight) ми е оптимална, повече от 10-на опита на бос не ми се инвестира време...Rayvis втората фаза също беше тегава бая, не ми се мисли какво е нагоре...Има 2 трудности още. Но свикнах с битките и ми харесват, помня на първата нещо ме дразнеше докрая и играх на ниска трудност, за да минават по-бързо.
The_Doctor46
Цитиране
16 октомври 2024
Аз я минах(и двете) на Jedi Grandmaster, та да симулирам малко соулс ниво.От двете игри най-много ме затрудни Trilla Suduri,демек последната шефка в първата игра.Нещо пак ми се доигра Джедая.Аз лично останах много доволен и от двете игри.Може би ,защото не съм чак такъв фен на филмите.
lyubohar
Цитиране
16 октомври 2024
Според мен трудността, на която аз играя, си е баш соулс ниво (на босовете говоря, другото е лесно). Даже тия трудните босове са по-трудни от на Bloodborne босовете, например. Горе-долу толкова опити ми отнемат. Ти играеш на Секиро ниво и нагоре
The_Doctor46
Цитиране
16 октомври 2024
Да,там някъде.Просто като ще ползва соулс механики,поне да е сто процента соулс преживяване Аз съм си малко мазохист де.Наскоро разглеждах постиженията на Gears 5,защото една приятелка иска да играем co-op и се оказва,че съм я минал соло на insane.Според платформата само 0,4% са го отключили това.
Mitko6000
Цитиране
18 октомври 2024
Наскоро си изтеглих една стара и позабравена open-world игра, която не бях пипал от 10+ години, и дори не помня кога съм взел В GOG - The Saboteur. Доста е остаряла, но атмосферата с черно-белия филтър още си е топ.
<
1
...
344
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.