Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
345
...
364
>
The_Doctor46
Цитиране
18 октомври 2024
The Saboteur беше много прилично заглавие.Pandemic винаги ще си ги спомням с добро заради тази игра.За съжаление и тях ги сполетя съдбата на доста студиа,които бяха купени от ЕА.Хлопнаха им кепенците в същата година,в която излезе The Saboteur.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
18 октомври 2024
Ейй, браво. Почнах RE4 Remake-a, доста яка игра. Доволен съм. Има и пъзелчета има и екшън и по малко от други неща... не е straight forward и пуцай куме. Има някакъв мод от Nexus, дa оправиш FOV-a, ама нещо ме изхвърля от играта като го сложа. Някой ако го ползвал..? Ама предполагам само аз и Дока я играем на комп.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
18 октомври 2024
Какво му е на FOV-а, не помня да ме е дразнело нещо.
dzhiny
Цитиране
18 октомври 2024
Ами като цяло е много зуумнато до героя, а като пуснеш aim-а ептен си гледам ръката направо. Лично на мен щеше да ми е по комфортно да се изтегли камерата по назад (дано обяснявам правилно и според геймърските разбирания) .

Виж колко по-добре изглежда...

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Mitko6000
Цитиране
18 октомври 2024
The_Doctor46 написа
The Saboteur беше много прилично заглавие.Pandemic винаги ще си ги спомням с добро заради тази игра.За съжаление и тях ги сполетя съдбата на доста студиа,които бяха купени от ЕА.Хлопнаха им кепенците в същата година,в която излезе The Saboteur.

Мдаа, Саботьорът остана като една реликва от времето когато EA пускаха предимно добри игри. По онова време, само понякога пускаха лайна. Сега е обратното. Фифа и лайна, с някоя добра игра помежду. За съжаление, Pandemic ги затвориха, буквално няколко седмици преди играта да излезе и след това, почти не говориха за нея. Но си остава доста разнообразна, заради уникалният сетинг. Изобщо няма много игри с отворен свят които да се развиват през Втората световна война, камо ли в Париж.

Rostik79
Цитиране
18 октомври 2024
По това време като излезе Саботьорът бях в нещо като геймърско изгнание и я пропуснах, както и доста игри от периода 2007 - 2010, но много често ми се появява в различни класации като почти култово и иновативно заглавие. После 2011 си взех компютъра и почнах да наваксвам, но до това така и не стигнах.
Няма да е зле един ремастър и още по-добре римейк, но няма кой да го направи, а и заглавието не е някакъв касов хит.
Mitko6000
Цитиране
18 октомври 2024
Аз тогава може би бях най-зарибен, защото тепърва влизах в пубертета и играех най-много игри (6-8 часови сесии), а и точно през 2008 нашите ми бяха взели нов комп. Тази специално, чак към 2010-2011 бях стигнал до нея (не знам защо), но помня че гледах реклами и E3 демото в Gamespot.

Жалкото е, че точно тази игра беше dead on arrival. Излезе в началото на Декември 2009, а Pandemic затовриха врати, през средата на Ноември. Четох, че някакво друго студио на EA влязло накрая да довърши играта преди пускане. В огромно море от GTA клонинги точно в този период, тази се открояваше най-много със сетинга и комбинацията от познати механики за създаване на нещо малко по-прясно.

И на мен много ми се иска да има ремастър или римейк, с днешната технология, ама явно няма да го бъде.

Rostik79
Цитиране
23 октомври 2024
Приключих Star Wars Outlaws след около 60 часа, останаха доста съкровища и странични мисии, които не съм сигурен дали ще доиграя.
Не е съвсем зле, забавлявах се да играя, да изследвам разни местности. Щом изобщо я изиграх, значи е имало нещо, кето да ми хареса, но играта е пълна с множество недоразумения, които няма да изборявам всички, но няколко примера:
- в менюто с инвентара предметът, който е маркиран, "светва" в сиво, а останалите са в електриково синьо. Инстинктът ми от Windows средата постоянно ми казва, че сивото е неактивно и през цялото време все се кьорах и цъках напред-назад, че да видя кое точно ми е маркираното, много малоумно!
- не можеш да стреляш свободно, докато караш спидера, можеш само да влизаш в режима на стрелба, ако качиш висок адреналин; в същото време, другите свободно те обстрелват. Поради това като ме погнат, гледам да избягам или слизам и почвам да се стрелям. Те тогава и другите си слизат от спидерите, не е ясно защо.
- вървенето по пресечен терен е ужасно. Нищо общо с плавното движение на Асасин игрите. На някой камък тръгваш да се качваш и се свличаш, после обаче можеш да се качиш, някак си едно тромаво, сякаш пикселите на Кей и на околния свят не си взаимодействат;
- животинката ти (Никс) на теория помага в боя, но като му дадеш команда да нападне някой, минават няколко секунди да му се метне, през което време ти вече си го утрепал (или той теб); Върши работа само в стелт моментите.
- космическите мисии са скучни и гледах да ги избягвам, минавах само тези от основната мисия;

Историята е генерична wild-wild-west сапунка + малко семейни мелодрами, нищо запомнящо се. Даже бих казал, че някои от колектибълите, които бяха като откъси от радиопиеси бяха по-интересни и забавни

Бих казал, че графиката на пръв поглед е добре, но като поиграеш и ходиш из други местности, си личи, че този енджин не е подходящ за такива светове или по-скоро дизайнерите не са се справили, защото същият енджин в Аватар изглежда прекрасно. Не знам какво се е объркало. Пак ще спомена Валхалата и там светът е осезаемо по-красив във всяко отношение - и текстури, и светлина, модели, детайли...
Водните повърхности са скандално зле. В дори леко моднат Скайрим изглеждат несравнимо по-добре.

Давам оценка примерно 6 от 10 или айде 6,5 от 10. Ако ще сравняваме и с другата Star Wars - Survivor, бих казал, че Сървайвърът е по-добро заглавие.

Откъм добрите страни - системата с фракциите и предразположението ти към тях, в зависимост какви мисии и как ги изиграваш е готино. Също и системата със специалистите и липсата на класическо дърво на уменията и EXP точки, които да разпределяш.

lyubohar
Цитиране
23 октомври 2024
То така като ти чета, Jedi Survivor май е значително по-добре. Хем и тя си има проблеми, но ето аз вече имам над 50 часа, от които само половината са историята.
Mitko6000
Цитиране
23 октомври 2024
Тази година, като цяло бях улеснен откъм игри които искам да си купя нови. AC Shadows я отложиха и ще я изчакам още да падне. Star Wars Outlaws не се представи добре и ще чакам голямо намаление в PS Store с цялото DLC. MGS Delta няма да излезе тази година. Не се оплаквам.

Другия месец мисля да си взема и Silent Hill 2 Remake, защото ми дойде вълната за психологически ужаси. Почнах масово да гледам и да играя япоснки хорър, както и да гледам клипчета в тубата на хора които обикалят стари изоставени сгради посред нощ.

Jedi Survivor я взех, ама така и не успях да й отделя много време, защото се залисах по други игри. Играх малко, хареса ми, ама по-нататък ще се върна към нея. :Д

BundyBari
Цитиране
23 октомври 2024
Реших да споделя с вас моя личен проблем с гейминга вече в зряла възраст (36 години съм). Започвам някоя игра и ако е по-дълга в началото ме увлича, отделям и едни 20-30 часа и се получава "пренасищане", в един момент ми втръсва и не мога да я довърша. Правя пауза, но след време ако реша да я довърша, някак си няма тръпка вече, позабравил съм историята и като цяло вече "не съм във филма" и я трия. Минавам на следващата и цикъла се повтаря. Е има и изключения разбира се, но вече съм с поне 20 игри започнати стигнати до средата и недовършени, а някои от тях много ме кефят. Беклога ми е огромен, а все си мисля, коя от по-новите игри да си взема с надеждата да ме увлече. Пробвал съм да играя и няколко игри наведнъж, но обикноведно е "от няколко стола на земята" положението. При вас става ли така набори и как поддържате страстта си към гейминга, при все че имам още няколко хобита и трябва да жонглирам с тях.
lyubohar
Цитиране
23 октомври 2024
Аз съм същия, пренасищам се бързо и затова внимавам като се хвърлям на игри над 20-30 часа. Ако играта е по-голяма и наистина ми харесва (например Elden Ring, RDR2, BG3 или някоя стратегия, като Anno), но се пренаситя, правя пауза и, както казваш, след няколко месеца играя пак.

Ако след тези няколко месеца не ми се играе, значи явно не ми е харесвала поначало и съм си загубил и 20-те първоначални часа. Това почти никога не се случва, защото няма как за 20 часа да не знаеш дали играта те кефи достатъчно, за да я изиграеш цялата (макар и с почивки), или не.

BundyBari
Цитиране
23 октомври 2024
Аз имам впредвид друго Любо, не че играта не ми харесва, а че след дълга пауза, някак си повече ми се започва отначало, да си припомня отново всичко, отколкото да я продължа пак откъдето съм стигнал и при дългите игри това си е проблем. Все едно да гледам някой филм и след 5 години да пуснат трета част продължение на историята от първата. Няма как първо да не си пусна трилогията отначало...
Mitko6000
Цитиране
23 октомври 2024
Аз съм на 28 почти, и при мен е подобно. Най-скорошния пример е Watch Dogs 2. През Април стабилно я цъках, но малко ми омръзна. Върнах се преди няколко седмици и пак стабилно цъках, и пак си почивам. То не е само заради самата игра, ами и вече не нося на дълги гейм сесии.

Друг пример е Days Gone. Започнах я в началото на 2023 и цъках стабилно докато не стигнах първия хорд. Нещо зациклих там обаче и я оставих. Сега ако ще се върна, въпреки че сейва ми още стои, най-вероятно ще трябва да почна отначало, защото голяма част от историята вече не я помня.

Като бях на 12-13 можех да цъкам по 6-8 часа на ден без почивка и на играта й се виждаше края. Но пък и тогава 8-10-20 часа беше нормална дължина за игра. Сега максимум 3 часа и имам нужда от почивка. Че и понякога има дни в които не играя игри въобще.

lyubohar
Цитиране
23 октомври 2024
BundyBari написа
Аз имам впредвид друго Любо, не че играта не ми харесва, а че след дълга пауза, някак си повече ми се започва отначало, да си припомня отново всичко, отколкото да я продължа пак откъдето съм стигнал и при дългите игри това си е проблем. Все едно да гледам някой филм и след 5 години да пуснат трета част продължение на историята от първата. Няма как първо да не си пусна трилогията отначало...

Странно, аз НИКОГА не бих си загубил времето да преигравам или почвам отначало нещо. Нито да гледам отново предишни серии на филм, за да си припомня. Сега...има филми, които съм гледал по 100 пъти, но то е защото са ми любими. Иначе майната им на историята - колкото помня толкова, животът е прекалено кратък за преиграване

Освен това колко пък да са сложни историите на тия игри, че да не ги помниш? Аз BG3 я играя 2-ра година и още не съм я свършил. Като вляза след още 3-4 месеца, за 15 минути ще съм си припомнил 90% от нещата. А там са буквално 100 детайла...хем съм на 47, не е да кажеш да ми сече паметта като на 17 Не би ми и минало през главата да почна отначало.

<
1
...
345
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.