Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
347
...
364
>
nightwarrior
Цитиране
25 октомври 2024
Е то имаше снимка, ама не помня за кое студио на Уби. Преди някви нърдове(предимно мъже), сега някви с коси с цветовете на дъгата (предимно жени)
Rostik79
Цитиране
25 октомври 2024
Да, виждал съм снимките, не е само при Юби, а май навсякъде - и на Съкър Пънч такава се появи на екипа, дето правят новия Ghost of..., къдео самураят ще е жена, естествено.
The_Doctor46
Цитиране
25 октомври 2024
dzhiny написа
Доигра ми се няква metroidvania и исках да пробвам или Nine Sols, но се спрях на Bō: Path of the Teal Lotus. Отличен платформър е това, като тва е главното за прогресa и е много красива. Босовете и те се бият с платформинг-a. Nine Sols казва, че е доста харда souls like, но и доста я хвалят. Бат Доктора сигурно би я харесал Nine Sols.
Гледах я преди време и сигурно ще я пробвам,но по-късно,защото имам сега доста игри .Колкото до Масив и Юби,мисля,че споменах в стар пост.През 20XX Юби обявяват програма за разработчици,но само жени и такива,които се чувстват жени.Без значение колко ги бива и тн.В резултат Юби в момента е пълен с жени и снимката,която се върти е самата истина.Така става,когато подбираш хората според пол,раса и тн. а не според таланта.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
26 октомври 2024
В момента съм на мултито на BO6. Не ме кефи.Дребнички противници, адски ускорено темпо, смешни движения и физика, всеки тича като гламав или кампи зад некоя стена, гадни карти. Оставам си на MW3 със старите карти, видело се е че днешната младеж не може да създаде нищо читаво.По добре да си се упражняват с римейковете вместо да се насират с разни боклуци.
vldir
Цитиране
26 октомври 2024
Цъках 2 мисии от поредното call of duty.
Не са за мен тези безмозъчни шутъри. Само гърмиш яко и трепеш стотици хора.
lyubohar
Цитиране
26 октомври 2024
Аз на тия и подобните им играя само сингъл кампаниите още от едно време, но тогава бяха яки. Сега последно бях тествал на някой от последните Battlefield кампанията и изглеждаше невероятно, но беше просто multiplayer карта с ботове и кътсцени за "история"
logout
Цитиране
26 октомври 2024
И аз пуснах COD6 да мина сингъла - този, който е одобрил и измислил HQ-то е бил здраво напушен, това постоянно рестартиране за някакви ъпгрейди като прехвърляш от сингъл на мулти, а този COD ми прилича повече на DLC. Самостоятелните мисии са много зле и къси. Мултиплеъра е пълен с комплексари и не ме "грабва". Минава и другите мисии и трия.
Трябва да им призная, че графиката изглежда много добре и нямам никави проблеми и накъсвания.

p.s. Само да кажат къде ги намериха тези скали покрай Бургас, много добре изглежда имението

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
lyubohar
Цитиране
27 октомври 2024
Чета, че кампанията доста я хвалят, била най-добрата от години.
logout
Цитиране
27 октомври 2024
lyubohar написа
Чета, че кампанията доста я хвалят, била най-добрата от години.

Аз съм в началото още, дано нататък стават по-добре мисиите, но първите три са изключително къси, поне според мен.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
nightwarrior
Цитиране
27 октомври 2024
На тая съб поредица има готини сторита. МАЛКИ СПОЙЛЕРИ. Като почне от World at War и се мине през първия Блек опс с Мейсън и числата, Cold war(който хронологично е втората) с обрата за главния герой. Като геймплей ясно че няма да открият топлата вода, ама поне се оптиват да разкажат нещо.
vldir
Цитиране
27 октомври 2024
Black Ops е култова за мен. Кампанията е готина. Озвучават Ice Cube, Ед Харис, Гари Олдман, Сам Уортингтън, Трой Бейкър. Песента на Еминем беше яка на трейлъра. Мултито доста часове имам.
Трябва пак да я разцъкам.
Rostik79
Цитиране
28 октомври 2024
Изиграх една CoD от плюса (май Cold War беше) - биваше кампанийката - имаше яка мисия в Русия в град-макет, който да наподобява американско градче, но ми се иска някои от старите да изиграя - Advanced Warfare, например заради Кевин Спейси или Modern Warfare 2019, обаче учудващо държат винаги много високи цени тези игри. Дори и намалени пак са по 60-80 лева, което за кампания, която на едно сядане изиграваш и е с почти нулева преиграема стойност не си струва, а към мултито нямам интерес.
LethianDream
Цитиране
28 октомври 2024
Някой нали се оплакваше тези седмици като вдовица за кур, че гейминът му бил омръзнал и разни други ала-балистики. Седни и изиграй първата Life is Strange и ще ти мине, както се казва. Абсолютен, грандиозен шедьовър! Преди десетина години като излезе, я врътнах и ми беше направила много добро впечаление, като накрая (СПОЙЛЕРИ!) бях спасил Клои и бях разрушил селото. Сега направих обратното и съм още по-впечатлен, защото това е реално живота- жертваш най-близкия си човек/ приятел/ любов за доброто на цялото общество. Но трябва човек да поузрее за този избор. Иначе последният епизод от единицата Polarized и досега е едно от най-великите неша, които някога съм играл- вдъхновено от велики филми като Groundhog Day, Ефектът на пеперудата и какво ли още не, и въпреки това напълно самостоятелно и страхотно приключение. И най-любимия ми момент- като отиваш при Мистър Джеферсън и му казваш - "Обичам ви, господин Джеферсън" в съня си (стокхолмски синдром в директно проявление) и съвестта ти реве - Няма как да съм казала нещо подобно! Уникална игра!

Чакам с нетърпение утре директното продължение Life is Strange: Double Exposure, което дори малко да се доближи до единицата, ще е огромен успех.

Толкова силна и изключителна за мен беше първата игра, че като излезе Life is Strange 2 с двамата братя- буквално изиграх с мъка един епизод и спрях- толкова голяма беше разликата в класата- все едно гледаш първата Матрица и си УАУ и след нея гледаш втората част, която вече беше предвидима и скучна.. True Colors не беше лоша, но дотам- среден три, нея поне я доиграх- там имаше вплетена готина настолна игричка..

Ще пиша тези дни мнение за Double Exposure, дано да е положително

The_Doctor46
Цитиране
28 октомври 2024
Life is Strange и аз я чакам.Гледам хората,които са изиграли episode 1 и 2(ако си си взел ултимативното издание, ти дава достъп до първите два епизода две седмици по-рано,демек от 15 октомври)масово дават 9-10 в стийм.Наистина се надявам да е близо до единицата.Утре ще видим,макар че аз може би ще я играя по-натам заради GoW Ragnarok,която малко изоставих заради Silent Hill 2,но сега ще си я довърша,пък и DLC има.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
28 октомври 2024
То на тези не е сигурно колко може да се вярва. Очевидно са тежки фенове, та да скочат на ултимативна версия. А през фенските очи понякога нещата изглеждат различно.

Нещо хич не са за мен тия игри, но специално за първата съм чувал доста добри неща и знам че имат солидна фвнбаза, дано и тази е добра.

<
1
...
347
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.