Щом оценките са добри, значи играта би следвало да си струва. Но да, не е за всеки. Ако човек играе игри заради историята, сюжета, изборите и актьорската игра, това е нещото
Чакай да видя първото и най-важно условие за добро продължение дали са спазили- да й запазят гласа на главната героиня Макс Чек, и в двете Хана Тел(e) е на линия като Макс Колфилд, купувам я довечера
Beyond-а като излезе 2013, имах малко celebrity crush по Ellen Page. Жалко, че години по-късно, вече е мъж.
Малко ми става лошо като се сетя.
Life is Strange не съм играл, ако изключим демо/отделната игра The Awesome Adventures of Captain Spirit. Фен съм на такива игри, може да им метна око.
@Mitko6000: и на мен ми стана малко лошо сега като видях за Ellen Page, благодаря ти. Не, че съм бил някакъв фен, но я помня мацката от някакви неща. Ама жива и здрава да е, щом я влече...
СПОЙЛЕРИ за първата игра-в първата част затриваш цял град,за да я спасиш,майка й дори,имате планове и уж завинаги най-добри авери, и изведнъж Клои ти казва:"Абе дай да се разделим щото като ме погледнеш няма да може да продължиш напред". Иначе историята ме зариби за малкото време,в което играх.Ще видим натам.
Ударих днес сутринта преди работа два часа в първия епизод на LiS: Double Exposure- супер е играта, ако се абстрахираме от LGBTQ лайната, които ти навират постоянно. Още не си стигнал до мега гнусния транс Гуен в библиотеката- още повече да се отвратиш.
Иначе за наклона на Макс, усещам, че ще ти дадат варианти- мъже и жени за партньори в течение на играта, както искаш. Примерно Аманда като ме пита на среща или като приятелчета излизаме, изрязах я остро и й викам "приятелки"
За играта- чудесна е в началото, много добре конструирани герои, Макс вече е зряла жена, прекрасна и като външен вид, и като вътрешности (това прозвуча все едно е излязло от устата на Ханибал Лектър). Самата актриса, която озвучава, също се справя страхотно- вече не звучи като тийнейджър, а като стабилен, възрастен човек.
Хора, какво е това "общежитие", в което е нашата? Двуетажна къща само за нея, баси лукса, буквално е нереално това за младо момиче-студентка, явно техните са богати личности ала Пеевски
Ще видим нататък, но засега много зарибява игричката, довечера след работа продължавам да дълбая в снежните загадки на Орегон
Засега съм много позитивно зареден за играта, усещам, че ще ми хареса много, макар че първата част е огромна, дори непреодолима летва в личната ми класация