Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
349
...
364
>
The_Doctor46
Цитиране
30 октомври 2024
Тя Макс не е по "тънката част" още от първата игра. Даже в началото на DE си казва,че свалките са като чужд език за нея.Въобще няма да е на място секс сцена,но ще видим.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
30 октомври 2024
Ами, то тихите води са НАЙ-ДЪЛБОКИ Така е, сбърканячка-нърд е милата, но й е време да се отвори, все пак е студентка вече, ще дойде някой батко от горните курсове с БМВ да я заведе на концерт на американската Камелия
The_Doctor46
Цитиране
30 октомври 2024
Малко вероятно.Не е такъв тип девойка.Не е като днешните,които са като развързани кучки. Едва ли ще се впечатли от батко с BMW.Виж,че в първата част беше точно срещу богатите и известни типове. По-скоро някой интелигентен тип би я спечелил,но се надявам да не задълбават твърде много в тази посока.Трябва убийство да се разследва все пак.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
30 октомври 2024
The_Doctor46 написа
Любо,ти май не си много фен на жанра така или иначе.

Е не точно, на Quantic Dream ме кефят много игрите, а те са пак в тоя жанр. Първата Life is strange ми хареса, макар и не чак да я наричам "шедьовър". Ако бяхте казали, че тази е още по-добра от първата, можеше и да я играя.

Просто се ебвам с Летиан, който ако беше някоя от игрите, които мрази, това с woke нещата щеше да поства стени от хейт и лайна, а сега са просто леко странично неудобство

LethianDream
Цитиране
30 октомври 2024
Абе мъка си ми е, сега чета, че и във Вейлгарда ще има трансове и боклуци, ама и аз вече го приемам по-философски.
Виж, ако в помийна яма като Уичъра ръгнат и това, директно ще си прережа вените, още докато я играя

"Ако бяхте казали, че тази е още по-добра от първата, можеше и да я играя."

Дай ни време да я изиграем, като гледам новата е доста по-дълга от първата игра - 2 часа и съм доникъде в първа глава, а цялата първа глава в единицата беше 2-2,5 часа, ако не обикаляш навсякъде да снимаш като откачена

lyubohar
Цитиране
30 октомври 2024
Тия дни приключих DLC-то на Desperados 3, че ми беше останало, и започнах Jagged Alliance 3. Навремето приятелите ми играеха първите 2 и се водеха култови, мен някак ме подминаха.

Все още съм в началото, но играта започва страхотно, героите са много запомнящи се и има сериозна тактическа дълбочина в битките и стратегическа - в икономиката. Визуално има лек ретро/indie привкус (което е по-скоро плюс) и е много красива. Препоръчвам горещо на всички фенове на X-com тип игри. Също на соулс фенове, защото играта не е лесна.

Освен това е българска, това е допълнителен бонус. Сега играя "демото", но освен ако нещо не ме разочарова грандиозно по-натам, ще си я купя със сигурност.

dzhiny
Цитиране
31 октомври 2024
Любо този позитив за Jagged Alliance или за Desperados се отнася? По-скоро Jagged-a 3 визираш. И аз и се каня, гледам, че май можело и co-op. На мен доста ми прилича и на Wasteland 3
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
31 октомври 2024
Да, за Jagged Alliance 3, иначе Desperados 3 си е супер също, но него май го бях хвалил вече
dzhiny
Цитиране
31 октомври 2024
Разцъках я днес няколко часа аз. Наистина не е лоша, но малко ми е странна. Например нямам локална карта или мини карта. Ако взема някакъв side quest, не показва къде точно трябва да се ходи. Абе би отнело време да и хвана цаката...
lyubohar
Цитиране
31 октомври 2024
Old school си е играта, да. Аз съм доста в началото, но секторите не ми се струват толкова големи, че да е проблем това с картата.
dzhiny
Цитиране
31 октомври 2024
Някой ще взема ли тая новата педерастия Veilguard-a, да каже как е откъм геймплей, ако я бива за другото ще затворим очи Дали ще се играе пак така с няколко characters като inquisition-а или само с един мейн?
The_Doctor46
Цитиране
31 октомври 2024
dzhiny написа
Някой ще взема ли тая новата педерастия Veilguard-a, да каже как е откъм геймплей, ако я бива за другото ще затворим очи Дали ще се играе пак така с няколко characters като inquisition-а или само с един мейн?
Аз я поцъках за около 3 часа.Отначало няма педерастия Геймплея е супер забавен според мен,най-силната част на играта,но за съжаление не може да управляваш никой от партито като беше в DAO,DA2 и DAI.Те това го казаха отдавна още.Сега комбата е по-екшън ориентиран,но пак има тактически паузи ако искаш.Историята е банална за сега,а диалозите на места са доста наивни,но въпреки това ме зариби доста.Може би заради геймплея,а и NPC-тата изглеждат интересни.Така като гледам дървото с умения,може да билдваш всеки клас поне по три начина.Билдове ще има,а уменията са супер забавни и най-вече ефективни.Решенията ти имат значение,дори само в началото,така че в това отношение също е плюс.Всеки,който е играл нещо на стария BioWare ще се почувства в свои води с избора на диалози.Нивата са линейни,но това според мен е плюс в случая.Друго нещо,героите не са грозни,жените са направени красиви,даже и Harding ,която е джудже.За сметка на това може да видиш още от рано черен елф,което е смехотворно.За сега е рано да давам някакви кардинални оценки,но щом ме караше да искам още да играя,значи има нещо.Особено за 34 кинта.
dzhiny
Цитиране
31 октомври 2024
Ти от къде я набара за 34 кинта? Докторе, а ти Dragon's Dogma-та 2 защо не я пробва?
The_Doctor46
Цитиране
31 октомври 2024
dzhiny написа
Ти от къде я набара за 34 кинта? Докторе, а ти Dragon's Dogma-та 2 защо не я пробва?
Аз не я купих,а я играя чрез абонамент от EA App. Забравих да спомена,че ми идва малко лесна за сега.Играя на Nightmare и не съм умирал за 3 часа.Два боса бих,но аз съм малко "повреден" покрай соулсите.Догмата не я пробвах,защото като гледах стриймовете,нещо грам не ме зариби.Първата си я играх с удоволствие,но тази не знам защо ми изглежда някак...никаква.
dzhiny
Цитиране
31 октомври 2024
Че аз днес пак бях на кантар да я купя Dogmata за 50 кинта от Кингуин. Гледам, че я кракнаха педерастията, та свалям я да я пробвам, пък ако ми хареса (което малко ме съмнява), може и да я купя...
<
1
...
349
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.