p.s. И аз ползвам Instant-Gaming с настройка, че съм в Сърбия за евтини ключове, за БГ слага едни 10-тина процента отгоре в цената.
Освен ако не е на разпродажба или GoG версия, аз ключовете от там си ги взимам. Не съм имал проблем досега, даже за преордъри имат готин фийчър, че ако случайно до излизането цената на играта падне, те ти наливат разликата като баланс в акаунта. Аз така лятото взех Марвел Миднайт Сънс с натрупани разлики само
@The_Doctor46 Аз нямах никави бъгове (вчера направих тричасова сесия на РС) или гличове, доджа си работеше нормално. Не съм съгласен с теб за графиката, прилича на съвременен анимационен филм, но е уникална, особенно когато вали на разговорите се виждат капките по дрехите и лицата, и как се стичат по тях, направо си изглежда почти естествено. Според мен не са искали реализъм във визията на света и героите, но от техническо естество на максимални настройки и HDR определено радва окото. Същото, според мен, важи и за физиката на света - не се мести тревата и не се вижда вятър, но и на Аватара като тичаш по земята нищо не помръдва и няма физика на тревите и храстите, но това не пречи визуално да изглежда добре. До сега каквото намерих като оръжие и доспехи е със собствена визия (ако не сложиш някой визуален скин от преордера, но той може да се изключва).
хахаха, коментарите са безценни, както винаги
То според мен си е точно така, едно към едно и се отнася за всички студия, без изключение.
Продължавам с новото приключение на Макс Колфилд, вече 2 чаптъра отметнах и след много силната първа глава, доста рязко падна нивото във втората с това преминаване през световете, което реално ще е основния геймплей в играта. Май за съжаление се очертава поредно разочарование в сагата Life is Strange. Просто първата част беше буквално извънземна като поглъщане на вниманието (макар да не съм бил ученик, когато съм я играл). Просто самото писане, диалози и история беше на много високо ниво, което е ключово за подобен тип игри. Сега героинята е много по-зряла, но някак играта не е толкова готина и завладяваща колкото беше единицата.
Дано не съм прав и главите до края на играта да ме опровергаят.
Не са търсили реализъм, по скоро анимация в стил Fortnite, докато в Кибера са гонили и реализъм.
Това с положителната настройка не само в диалозите, а в цялата игра наистина много дразни. Понеже поиграх малко повече през уикенда и се видя, че на места са се опитали да направят играта по-мрачна, особенно си личи където са добавили след това мрачната атмосфера (вали дъжд и е облачно, а като започнат диалозите е слънчево и по говорещите не се образуват капки, явно само са добавили филтър най-отпред). Дори мрачните места в зоните изглеждат като приятни за разходка, освен заразата, там са се справили горе-долу добре (ообенно пипалата, които държат кмета, изглеждат направо като истински) но пак си личи, че са се старали да я направят по-приятна и да не изплашат младото поколение, за пример мога да дам 5-годишната ми племенница - радваше се на "неоновите скелети с палтата" (нейни думи) и искаше и тя да си поиграе с тях, кучетата цветя също и харесаха .....
От трите класа не съм пробвал мага, но другите два имат коренна разлика в гейплея, а воина с двуръко оръжие в началото минава на парад през мобовете. Хареса ми как са направили системата за ъпгрейд на брони и оръжия, като намериш същото се ъпгрейдва автоматично на по-висок клас и отделно можеш да му вдигнеш нивото на статовете. Странични куестове с другите персонажи се отключват и като им купиш подръци.
Играта, според мен, е за максиму 7-7,5/10 до където съм стигнал и каквото съм видял до момента.