Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
351
...
353
>
The_Doctor46
Цитиране
04 ноември 2024
Някой фен на поредицата забеляза ли какво са сторили на Morrigan?Те това е най-големия минус и не се прощава.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
logout
Цитиране
04 ноември 2024
The_Doctor46 написа
Някой фен на поредицата забеляза ли какво са сторили на Morrigan?Те това е най-големия минус и не се прощава.

Поодъртяла е малко, сменила си е стила

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
nightwarrior
Цитиране
04 ноември 2024
E тя нали е магически клонинг на Флемет. С одъртяването почва да прилича на нея, поне на визията и от DA2 насам. Или има още нещо? Не съм играл достатъчно да я срещна, само скрийншоти съм видял.
The_Doctor46
Цитиране
04 ноември 2024
Да де,но Флемет като стара изглежда някак по-добре,по-кул както се казва,но това го отдавам на цялостния стил в Veilguard.Трябваше да си се придържат към по-мрачния и най-вече реалистичен тон.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
05 ноември 2024
Почнах и аз DA Велинград, но нещо ми е много захаросана и май няма да я бъде... Да не говорим, че чакам 2 часа да почна да играя, то голямо плямпане и верно не стават диалозите.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
05 ноември 2024
Т'ва е RPG,ти какво очакваш? Историята обикновено е важна в този тип игри, с изключение на Skyrim и тем подобните."Плямпането" си е нормално.Аз я играя и въпреки всичките кусури ми харесва.Дет се казва guilty pleasure.Геймплея е супер и става по-добър с напредването на играта.Вразите стават по-тегави.Най-вероятно ще си я изиграя.
dzhiny
Цитиране
05 ноември 2024
Еми ето вземи за пример един GoW, много по динамично се случват нещата с 'плямпането'...
The_Doctor46
Цитиране
05 ноември 2024
GoW не е RPG.Там си имаш кът сцена и това е.В RPG-тата е малко по-различно.Може да разпитваш,взимаш решения,които имат последствия после и тн.Аз съм играл сума игри от жанра и не виждам разлика в това отношение,нито с по-добрите,нито с по-слабите игри.
Mitko6000
Цитиране
05 ноември 2024
Много RPG-та са супер тежки откъм история и различни опции. GOW никак не е добро сравнение.
dzhiny
Цитиране
05 ноември 2024
Ама си е тежка Велинград-а, а Докторе?
The_Doctor46
Цитиране
05 ноември 2024
На мен ми върви доста добре,даже бих казал,че е една от най-добре оптимизираните игри тази година.Гледам,че и други са доволни от това как върви. Според мен BioWare са свършили много добра работа.На теб лошо ли ти върви?
lyubohar
Цитиране
06 ноември 2024
dzhiny написа
Ти намери кого да питаш...С неговия хардуер, лаг е виждал само в YouTube, въобще не знае какво е
The_Doctor46
Цитиране
06 ноември 2024
lyubohar написа
dzhiny написа
Ти намери кого да питаш...С неговия хардуер, лаг е виждал само в YouTube, въобще не знае какво е
Хей,това е удар под кръста.Все още мога да видя коя игра върви добре и коя по-добре.
dzhiny
Цитиране
06 ноември 2024
Абе като цяло добре върви. Например това е, като нямам отворени browser-и и много прозорци и други тем подобни: https://ibb.co/Dfx5RWG
Ама вентилаторите яко въртят,шумят, хвърчат. Нещо не ме кефи тва охлаждане и тоя шум.
Ти знаеш, че взех нова конфигурация преди няколко месеца, която не е върха, ама 4к с монитор ми бяха таван.
dzhiny
Цитиране
06 ноември 2024
Според мен доста си папа от наличния ми ресурс, а процесора например е Ryzen 7 7700, а виж до колко го е вдигнало. Рам-та и тя. Аз се надявам тоя компютър да почне да ми прави въртели с игрите (новите), поне след две години хаха. Ама май много искам. А то твоята конфигурация сигурно е къде къде...
<
1
...
351
...
353
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.