Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
dzhiny
Цитиране
06 ноември 2024
Добре, аз нещо скиптично подходих към тая игра, но почна да ми допада геймплея, битките и т.н. То ясно, че другото е слабеев.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
06 ноември 2024
77% на CPU-то хич не е много,но имай предвид,че някои игри са по-изискващи откъм CPU,други по-малко.GPU-то на 99% ли е,защото не си пуснал на снимката?Монитора 2К ли е или 4К?Комбата е страхотен да,а има и приятни пъзелчета.За мен диалозите убиват цялостното усещане,но си я играя с удоволствие заради комбата.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
06 ноември 2024
Да, сега изкарах и GPU-то. Около 70% е. Как 99% то ако ако качи до толкова май не е добре? Монитораааа, е такъв: https://gplay.bg/samsung-odyssey-g4

Тя играта беше на ултра, сега я свалих малко. Аз съм олд скулка и тия графики въобще не ме топлят чак толкова.

The_Doctor46
Цитиране
06 ноември 2024
За HD твоята машина е overkill и най-вероятно GPU-то ботълнеква.Ти 4070 ли взе ,или аз нещо се бъркам.?Колкото до 99% ,просто не си играл Cyberpunk на 4K примерно.Там удря всичко на макс ,разбира се нейтив,без DLSS и тн.Даже с моя хардуер,ако пусна path tracying ,без DLSS,не мога да кача над 35 кадъра мисля,или 40 беше на 4K.Cyberpunk обаче е може би най-тежката игра все още.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
hyper
Цитиране
06 ноември 2024
The_Doctor46 написа
GoW не е RPG.

GoW си е баш action-rpg, точно както Dark Souls е такова. Аз лично разбирам откъде изхождаш, за мен РПГ е игра, в която освен статове, имаш и контрол над историята, т.е. избор на реплики и/или действия, които имат последици (и това защото гейминг такивата произхождат от Dungeons & Dragons), но за съжаление и безкрайно линейни чекии като Final Fantasy ги водят ролеви игри.

Иначе и аз пробвах Велинград за около 3 часа - моят хардуер си остарява вече, i7-9700k, 16 gb ram, 2070S, с последните драйвъри на NVidia накъсването навън като съм доста се позаглади, 50-60 кадъра хващам, та засега не мога да кажа лошо за този аспект. Героите обаче са толкова безкрайно Дисни измислици, че нямам думи, но геймплеят (фокусник се пуснах) засега не е лош.

logout
Цитиране
06 ноември 2024
На мен все повече ми харесва DAV, като се абстрахирам от сладникавата атмосфера. Историята не е супер, но е прилична, страничните мисии (до момента) не са едни и същи и имат някаква история. Статовете и билдовете имат значение, трябва да се гледа и какъв ресист имат мобовете - според билда могат да паднат за отрицателно време или да кюташ до откат, а като са повече става тегаво в последствие (да не пускам спойлери). Пасивните статове също много помагат, както на екипировката, така и по дървото с уменията и на тези от партито.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
dzhiny
Цитиране
06 ноември 2024
The_Doctor46 написа
За HD твоята машина е overkill и най-вероятно GPU-то ботълнеква.

Да, RTX 4070 SUPER GAMING OC 12G. Какво значи тва, защото 'ич не ми звучи добре!?
The_Doctor46
Цитиране
06 ноември 2024
Как ми се искаше да има силни персонажи както в старите игри на BioWare.Ако диалозите и персонажите бяха на старото ниво,съвсем спокойно я слагам в топ-а ми за годината.logout вече каза.Страничните мисии са добре направени,комбата е може би най-добрия в сериите,света на играта е хубав,макар че няма да допадне на всеки като стил и особено на старите DA фенове като мен.Абе общо взето извън персонажи/диалог,всичко е на високо ново според мен,особено комбата.Вече започна да става тегаво,не е като в началото.Хем динамичен,хем има малък тактически елемент.
The_Doctor46
Цитиране
06 ноември 2024
dzhiny написа
The_Doctor46 написа
За HD твоята машина е overkill и най-вероятно GPU-то ботълнеква.

Да, RTX 4070 SUPER GAMING OC 12G. Какво значи тва, защото 'ич не ми звучи добре!?
Означава,че не може да се възпошзваш напълно от целия потенциал на GPU-то заради по-ниската разделителна способност на монитора и отчасти заради процесора,но в случая е заради разделителната способност.GPU-то не може да се препоти на 1080p.
dzhiny
Цитиране
06 ноември 2024
А тия фИнтилатори, що въртят толко неиздържало или викаш то тва им е работата.
The_Doctor46
Цитиране
06 ноември 2024
Зависи от настройката.Виж дали имаш програмка за настройка или чрез биос-а.При 77% утилизация на CPU-то и 70 на GPU-то не би трябвало са са на макс.Зависи си и от вентилаторите също.Каква марка са,щото някои са по-шумни от други,макар че на днешно време повечето не вият.
dzhiny
Цитиране
06 ноември 2024
Оня ден имало токов удар в блока, та някви съседи им изгорели телевизори и други неща. Та преглътхан едни 70 лв. за читав разклонител със защита. Повече би боляло PC за 4к.
The_Doctor46
Цитиране
06 ноември 2024
Те захранванията за PC си имат защита,поне по-добрите от тях,та не се притеснявай.Моето старо захранване преживя през годините сума токови удари,като веднъж беше зверски удар,на някои съседи даже печките им изгоряха.Това беше и единствената част от PC-то,която не пипах,когато ъпгрейдвам,но трябваше да я сменя,защото вече видео картите станаха много "гладни".
dzhiny
Цитиране
06 ноември 2024
Да, тъкмо го чекнах и има следните protections: OPP, OVP, OCP, SCP. Нищо, не пречи и разклонителя със защита. "Вързан поп, мирно село"
dzhiny
Цитиране
06 ноември 2024
Аз играя Rogue и ще наблагям на Bow уменията. То много скилове много нещо, разноглед ставаш.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.