Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
nightwarrior
Цитиране
06 ноември 2024
Стига нещо да не прегрява, нямаш никакви проблеми картата или процесора да са на 100% usage като са натоварени. Това си им е част от нормалната функционалност. Вентилаторите ако не си ги пипал ти, може да се престарават. Ако не ти пречи шума, живи и здрави. Ако ти пречи, може да видиш из нета как да ги управляваш с по-различни криви при натоварване. Аз си направих РС-то за последно преди година/година и половина. С be quiet охлаждане и кутия. Поиграх с настройките. Като не го натоварвам(играя нещо леко), не го чувам, че работи. Сега като загрее вече се чува, но ако съм на слушалки или във фотьойла пред тв-то... PS5 ми е по-шумен.

Иначе захранването си е важно, преди може би 3 години както си цъкам нещо ми изтреска в краката та ми изкара ангелите. Беше заминало милото, ама ми предпази другото

Иначе направих 5 часа по DAV. Малко съм раздвоен. Хем геймплея ми е приятно динамичен. Хем ме дразни, че много са ти ограничили решенията дори спрямо Инквизицията да речем. Ама за това второто може да си променя мнението(както казах само 5-6 часа съм цъкал). Този анимационен стил на играта не ми пречи, някак по-приказно ми е. Само както спомена мисля logout, много позитивна ми седи. Седят си с Мороган и обсъждат едва ли не идващия край на света и всички едни такива си се усмихват мило.

dzhiny
Цитиране
06 ноември 2024
Да, имам си Gigabyte Control Center и от там мога да ги регулирам, ама не мисля, че е окей да ги намалям, да не вземе да прегрее нещо.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
nightwarrior
Цитиране
06 ноември 2024
То и да прегрее ще включи защити, най-много да ти се ресне. То идеята е като е мега натоварено нека си духа, ама да не е на макс, като и машината не е натоварена на макс. Ама това пак ако ти пречи шума. Ако си ок, това че духат повече не е проблем.
The_Doctor46
Цитиране
06 ноември 2024
dzhiny написа
Да, имам си Gigabyte Control Center и от там мога да ги регулирам, ама не мисля, че е окей да ги намалям, да не вземе да прегрее нещо.
Може да се нстройват според температурата на процесора.Поне повечето програмки,с които съм работил.Не знам как е в Gigabyte приложението,но би трябвало да има опция.Ако ти прегрее порцесора,ще се рестартира PC-то и ще ти изпише over temperature.Няма страшно. Не е хубаво,но не е и трагедия.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.