Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
353
...
364
>
nightwarrior
Цитиране
06 ноември 2024
Стига нещо да не прегрява, нямаш никакви проблеми картата или процесора да са на 100% usage като са натоварени. Това си им е част от нормалната функционалност. Вентилаторите ако не си ги пипал ти, може да се престарават. Ако не ти пречи шума, живи и здрави. Ако ти пречи, може да видиш из нета как да ги управляваш с по-различни криви при натоварване. Аз си направих РС-то за последно преди година/година и половина. С be quiet охлаждане и кутия. Поиграх с настройките. Като не го натоварвам(играя нещо леко), не го чувам, че работи. Сега като загрее вече се чува, но ако съм на слушалки или във фотьойла пред тв-то... PS5 ми е по-шумен.

Иначе захранването си е важно, преди може би 3 години както си цъкам нещо ми изтреска в краката та ми изкара ангелите. Беше заминало милото, ама ми предпази другото

Иначе направих 5 часа по DAV. Малко съм раздвоен. Хем геймплея ми е приятно динамичен. Хем ме дразни, че много са ти ограничили решенията дори спрямо Инквизицията да речем. Ама за това второто може да си променя мнението(както казах само 5-6 часа съм цъкал). Този анимационен стил на играта не ми пречи, някак по-приказно ми е. Само както спомена мисля logout, много позитивна ми седи. Седят си с Мороган и обсъждат едва ли не идващия край на света и всички едни такива си се усмихват мило.

dzhiny
Цитиране
06 ноември 2024
Да, имам си Gigabyte Control Center и от там мога да ги регулирам, ама не мисля, че е окей да ги намалям, да не вземе да прегрее нещо.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
nightwarrior
Цитиране
06 ноември 2024
То и да прегрее ще включи защити, най-много да ти се ресне. То идеята е като е мега натоварено нека си духа, ама да не е на макс, като и машината не е натоварена на макс. Ама това пак ако ти пречи шума. Ако си ок, това че духат повече не е проблем.
The_Doctor46
Цитиране
06 ноември 2024
dzhiny написа
Да, имам си Gigabyte Control Center и от там мога да ги регулирам, ама не мисля, че е окей да ги намалям, да не вземе да прегрее нещо.
Може да се настройват според температурата на процесора.Поне повечето програмки,с които съм работил.Не знам как е в Gigabyte приложението,но би трябвало да има опция.Ако ти прегрее порцесора,ще се рестартира PC-то и ще ти изпише over temperature.Няма страшно. Не е хубаво,но не е и трагедия.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
logout
Цитиране
07 ноември 2024
dzhiny написа
Аз играя Rogue и ще наблагям на Bow уменията. То много скилове много нещо, разноглед ставаш.

Харесай си 3-4 и след това започни да развиваш дървото с пасивните. Не съм очаквал, че ще започна да чета всичко по описанията, но според вида на уменията можеш да направиш много успешен билд (докато не срещнеш мобове с ресист към билда и тогава става тегаво, само гледаш едни малки златисти цифрички с надпис "resist" или едни големи 0-ли на критикал). Има значение и с каво парти играеш, понеже едните уменията активират определени състояния, но трябва да имаш и подходящ в партито с умения да го детонира. Направили са интересни уникалните предмети - имаш голям положителен ефект, но върви по някой път с брутален отрицателен (изкарах щит който е с пасивен стат, че не мога да ползвам определен вид умения от дървото).

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
dzhiny
Цитиране
07 ноември 2024
Имаш предвид от цялото дърво + specialization-ите да харесам 3-4 и да наблягам на тях само и на пасвините скилове, във всяко от тях ли? https://ibb.co/0933Qh6

А къде точно се вижда резиста на мобовете какъв е?
За партито се досетих, че ще има значение, след като дават възможност да правиш промени по него, дори по време на куеста.

dzhiny
Цитиране
07 ноември 2024
То като гледам, за да стигна до Specialization-ите, все пак трябва да мина през част от другите 3
nightwarrior
Цитиране
07 ноември 2024
Няма какво да се впрягаш. Доколкото видях, можеш да рефъндваш постоянно, ако не ти харесва нещо, просто ресетваш. Направили са я много кежуъл френдли, което си има своите плюсове. В Инквизицията та да респекнеш ти трябавше амулет, който спед първия респек струваше твърде много. Което не го правеше трудно, а просто грайндърско, трябваше да събираш и продаваш тон боклуци. Тук са го решили по-генерално.

Вчера бях в Антива, дъжа, локвите, абе красива игра си е. Можем да спорим дали артстайла е подходящ, дали не е твърде позитивна, но определено за мен изглежда добре играта.

The_Doctor46
Цитиране
07 ноември 2024
Не,специализациите се отключват на 20 ниво мисля.Преди това не може.Избери си една специализация,но гледай да имаш повече разнообразни умения.Огън,лед,блийд и тн..Гледай партито ти какви умения има също така.Neve е с лед умения,Bellara шок, и тн.Да имаш опции по време на бой.А детонациите са супер полезни,поне на най-висока трудност.Правят масивни щети,а пък и аз имам броня,която увеличава щетите при детонация с 25%.Билдовете са много и все забавни.Чета мнения в metacritic ,0-1 дали стари фенове,защото им е детска,а не мрачна.Това по-принцип е така,но само заради това да дадеш такива оценки е смехотворно.Повечето геймъри не оценяват обективно.Всякаква може да е играта,но в никакъв случай не е за 0 или 1.Доста неща са на високо ниво.Със сегашните диалози/пресонажи,поне една 7-7,5,а ако и те бяха на ниво,както казах преди това,една 8,5-9 оценка.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
07 ноември 2024
Крадна го направо и главоблъскането приключва
The_Doctor46
Цитиране
07 ноември 2024
На мен част от удоволствието ми е сам да си намирам ОП билдове.
dzhiny
Цитиране
07 ноември 2024
Тъкмо бих Calivan. Ето сега играта ми хареса. Само дето за моя вкус лично тва си е доста чакане и размотаване, докато стигна тия приятни моменти, или нещо по забъркано да се случи (за моя вкус ), но пък ето в Black Myth-a (не че има място за сравнение), са на всеки две крачки, което ми беше too much. Абе угодия няма!
dzhiny
Цитиране
07 ноември 2024
Майкее, аз сега обърнах внимание, че то освен моето Skill tree, трябва да развивам и на компаньоните
logout
Цитиране
08 ноември 2024
dzhiny написа
А къде точно се вижда резиста на мобовете какъв е?
За партито се досетих, че ще има значение, след като дават възможност да правиш промени по него, дори по време на куеста.

Като влизаш в тактическия режим с "Тab" местиш по мобовете и им виждаш към какво са слаби какъв им е ресиста. И да не обърнеш внимание самите скилове, ако са подходящи за слабостите на моба ти светят в зелено с нещо като стерелка към центъра. Забелязах, че и оръжията според билда могат да вкарат мобовете в подходяща кондиция за комбо (или ако си развил дървото на компаньоните има опции за част от скиловете да се пускат автоматично от време на време в битка и скила да остане активен да се пуска и по твоя команда, а и без да рестартира обратното броене при пуснат преди това скил), тогава подходящиа скил направо свети по края в оранжево (освен, че ти казват тези от партито, ако ги слушаш). Аз съм си направил бутон на мишката да ми изкарва направо скиловете на всички и да ги пускам без да минавам през "Тав"-а и почти не се налага да прекъсвам динамиките на битките (мисля, че "Ctr" беше по подразбиране).

@The_Doctor46 освен за това другото е за опцията за самоопределяне, след сцената с огледалото не съм забелязал нито една реплика след това да е засегната темата, поне до където съм стигнал.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
nightwarrior
Цитиране
08 ноември 2024
Абе има го и нон-байнъри Кунатито. Ама аз това говорех с един приятел. Dragon Age Origins(лично любимата ми в поредицата), ако излезе днес, нея също щяха да я обявят за woke trash и т.н. понеже може да си гей и т.н.

Реално BioWare винаги са имали този woke момент. Но обикновено не е прекаляване с него. Същото в и с BG3, но тя беше супер успешна и мистериозно всички се правят че не виждат тия неща.

Гледах някви за сцената с огледалото се тръшкат като малки деца, играта те принуждавала да си транс... Има си очеизвадна опция да се върнеш назад и по никакъв начин не те карат да си транс. Ама това няма да прави кликове/лайкове/гледания. За мен играта има проблеми, но са по-скоро с цялостното ниво на диалога, и малко в повече ми идва позитивната атмосфера. Геймплея както казах ми е фън, графиката и артстайла са ми ок. Има интересни неща за лор-а на поредицата, за някои от които се спекулираше и намекваше от повече от 10 години. Със сигурност не е 10ка играта, ама и всичко под 5 е пълен абсурд.

<
1
...
353
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.