Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
08 ноември 2024
nightwarrior написа
Гледах някви за сцената с огледалото се тръшкат като малки деца, играта те принуждавала да си транс...

Аз наскоро нали си пуснах Дивизията 2 - по едно време ей така, реших да си сменя body type и се направих жена и повече ме кефи с женка да играя.
Също и в Дарк Соулс 2 прочетох, че има начин да си смениш пола (не става просто от менюто, нещо като куест е) и от любопитство и там станах транс.

Да не е аз нещо да не съм наред, хах!

LethianDream
Цитиране
08 ноември 2024
Аз нон-стоп с женски пастърми играя в почти всички игри и съм си съвсем нормален мъж ) По-скоро Найт имаше предвид, предполагам, че героят ти е баш транс- примерно мъж, който се мисли за жена и се облича в женски дрехи. Той да си каже, аз още не мога да стигна до Велинград и вероятно няма да мога да стигна скоро
nightwarrior
Цитиране
08 ноември 2024
В играта има един куест, дето си обзавеждаш една стаичка(слагаш някоя декорация) и едното е огледало. И като го активираш, имаше опции "не виждам герой", "израснах много"(перифразирам, не помня как точно беше формулирано) и имаш опция за "още" и там вариантите са "харесвам се какъвто съм", "не се чувствах добре в кожата си" и третото не го помня, като и трите сетват героя ти да е транс. Ама има и опция да се върнеш назад и да си избереш някое от другите, ако това не те вълнува. Ама из нета пускат само тоя скрийншот/видеа и твърдят, че играта те принуждава да си направиш героя транссексуале, което обективно не е вярно.

Това имах предвид.

dzhiny
Цитиране
09 ноември 2024
Не знам, защо Велинград-а ми навява спомени за WoW Classic-a на времето... Ако е тва някак можеше да стане mmorpg, на което да се правят партита, дънджъни и райдове, би било много яко. Докато в Inquisition-a именно това, ме отказа да го играя на 20тата минута.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
09 ноември 2024
MMO-тата не струват.Това разбира се си е лично мнение.Този жанр ако го закрият,даже няма да разбера.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
09 ноември 2024
В момента съм на Мошпитите на BO6, там са некакви ужасно зли, не дават крачка да направиш, чакам с нетърпение Сталка, само синовете съм чакал така. Навремето Сталка беше "събитието", нема такава магия, след като още си спомням детайлно кометарите в Замунда, спомням си къде съм седял като съм яиграл, с кой съм я коментирал, спомням си всички нива тоагава, кефа от ъпгрейдите на костюмите..Нема такава игра ! Винаги когато е ставало дума за некаква класация , личното ми номер едно е бил Сталка,и до ден днешен си остана той. Ако требва да отговорим за части от милисекундата без да се колебаем - в мозъка ми излиза Сталка. След него вече God of war и т.н. много са
The_Doctor46
Цитиране
09 ноември 2024
Божо,ти май хич не обичаше трудни игри,а превютата на двойката казват,че се умира много.Даже първата си беше що годе тегава.Не знам как ти е харесала.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
09 ноември 2024
The_Doctor46 написа
Божо,ти май хич не обичаше трудни игри,а превютата на двойката казват,че се умира много.Даже първата си беше що годе тегава.Не знам как ти е харесала.
Да, не обичам, но не обичам с мечове, а иначе Сталка имаше и трудни моменти де, когато все питах как да мина някое ниво и коментирахме в Замундата как да се мине
Rostik79
Цитиране
11 ноември 2024
Аз продължавам да цикля Дивизията 2. Направих едно 50-60 часа само сингъл и мога да кажа, че геймката е уникално добра. Макар и кооперативен лутър-шутър има съвсем пълноценна кампания, която сам можеш да си играеш. Графично също не спира да ме радва. Има купища нови неща от времето, когато я играх (2020та някъде) - някакакъв rogue-like режим, в който тръгваш със съвсем базови оръжия и екипировка и прочистваш последователно помещение и събираш все по-добра екипировка. Също има и един небостъргач (The Summit), който трябва да изкачиш и етаж след етаж става все по-трудно.
Има купища мисии, но част от тях вече са само за група, а в момента даже нямам и абонамент за плейстейшъна.

Обаче и след няколко години, играта още страда от един зловещ проблем - поради силната си сървърна зависимост, понякога ме изплюва на "десктопа" със съобщение, че уж нямам интернет. Веднъж на около 30 минути навътре в една мисия, ме изплю. Бях към края. Останали са също и профилактиките на сървърите - отвреме, навреме излиза съобщене, че ще се рестартират и пак изхвърчаш, много е досадно.

И това ме навежда на мисълта за това дали тази игра ще е играема и след 10 години, примерно. Трябва завинаги да има сървъри, които да се поддържат и т.н.. То това важи за цялата подкатегория на такива онлайн-зависими игри, де.

bonchef
Цитиране
11 ноември 2024
Точно заради СТАЛКЕР се юрнах да си купувам видеокарата щото го няма за PS-5. Тук някой обаче беше писал , че по натам може да излезе за PS-5. Дано да е така. В краен случай ще го мъча на това дето имам. Не помня СТАЛКЕР да е бил много трудна игра. Помня обаче , че в едно от пръдълженията се стигаше до един бъг в колибата на един лесничей и играта изплюваше до там. Бая чакане мина докато го оправят.
bojosan
Цитиране
11 ноември 2024
Бончев внимавай щом ще ъпгрейваш, виж кво прочетох за Интелските процесори от последните две поколения - https://www.kaldata.com/%d1%85%d0%b0%d1%80%d0%b4%d1%83%d0%b5%d1%80/%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%be%d0%b1%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d1%84%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b5%d0%bd-intel-core-i9-14900k-%d0%b5-%d0%be%d1%82%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0-526375.html
dzhiny
Цитиране
12 ноември 2024
Брей, почнах Disco Elysium-a паралелно докато си цъкам Велинград, за по чил моментите и верно ще вземе да ми хареса, въпреки всичкото четене. Психологическия фактор, много ми допада.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
12 ноември 2024
Започнах и аз Велинград, да съм в тренда, направих си джуджарка рогче ("класически" клас за джуджетата, без никакво съмнение- толкова са стелт, че майка плаче) и ги почнах. Дори и моите спътници са в потрес от чертите на лицето на героинята- най-доброто от скулите на Станка Златева и носа на Стойка Кръстева, след като е бил счупен Играта е точно в WoW стилистика като графика, още не мога да свикна и ми стои детска спрямо Инквизицията. Изиграх интрото, диалозите не са тотал щета, просто ми се струва, че са целили да привлекат максимално много аудитория.. Ще видим нататък.
The_Doctor46
Цитиране
12 ноември 2024
Божо,то на днешно време кой ползва интел. Толкова изпаднаха завалиите и само провал след провал.Новата генерация,която излезе в края на октомври е пълен майтап.Да,по-енерго ефективни са от старото поколение,но пък производителността име е по-зле в повечето приложения.Не мога да се сетя за друг случай,в който новото поколение да е по-зле от старото.Може да е имало,но сега не се сещам.Деградацията на последните две поколения е просто черешката на хаоса,който цари в интел в последните години.
lyubohar
Цитиране
12 ноември 2024
dzhiny написа
Брей, почнах Disco Elysium-a паралелно докато си цъкам Велинград, за по чил моментите и верно ще вземе да ми хареса, въпреки всичкото четене. Психологическия фактор, много ми допада.

Една от най-добрите RPG игри за всички времена, докато тоя Dragon's Age звучи като нещо, което ще се забрави.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.