Цъкаше ми се много нещо пак isometric, crpg, със стратегически елемент след Divinity Original Sin 2, но не ми се потъва в Baldursa, а и както казваш ти, ще е г/д все едно цъкам Divinity. Все пак реших да пробвам Disco-то въпреки, че е много различно и май ще се окаже якоо.
Сега се точа и на RE4 Remake, защото Gold Edition е на промоция. Май и нея ще си взема.
Въобще, последните 2 месеца ми се играе само хорър и извращения. Нещо ми има.
За 4 remake, играх демото, няколко дни преди да излезе и си казах, че на добра промоция може да я взема. Сега дойде този момент.
За Silent Hill 2, съм съгласен. Май нея ще избера за игра на годината този път.
Аз откъм ужаси, харесвам и екшън и suspense. Не мога да избера кой стил е по-добър, защото хем ме кефи да имам оръжие и да пуцам гадовете, хем да трябва повече да бягам и да се крия, ми носи повече адреналин.
А в DAV вече попаднах на историята със самоопределянето, много е тъпо, понеже личните истории на персонажите са написани добре, за разлика от главната сюжетна линия, и въпросната лична история е единствената, която изглежда написана набързо и "набутана" в играта. Ако не беше този анимационен стил и "веселата" атмосфера можеше да се опъне на Елдера и Маймуната за GOTY. (според мен Black Myth: Wukong ще е GOTY тази година)
Ще е страшна тъпотия да дадат GOTY на експанжън, реално това не е нова игра, според мен дори не трябва да е номинирана в тази категория.
Т.е. номинирали са победителя от 2022 г., от където и да го погледнеш не е правилно и нормално. А е най-доброто за харесващите жанра, не смятам, че много хора ще се съгласят с теб.