Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
355
...
364
>
dzhiny
Цитиране
12 ноември 2024
Сигурно е така. То малко няма място за сравнение де. Dragon's Age-a, да даде нужната доза допамин и толко.

Цъкаше ми се много нещо пак isometric, crpg, със стратегически елемент след Divinity Original Sin 2, но не ми се потъва в Baldursa, а и както казваш ти, ще е г/д все едно цъкам Divinity. Все пак реших да пробвам Disco-то въпреки, че е много различно и май ще се окаже якоо.

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Mitko6000
Цитиране
18 ноември 2024
Не издържах и си взех Silent Hill 2 римейк преди 1 седмица. Не съжалявам. Играта е чудна.

Сега се точа и на RE4 Remake, защото Gold Edition е на промоция. Май и нея ще си взема.

Въобще, последните 2 месеца ми се играе само хорър и извращения. Нещо ми има.

LethianDream
Цитиране
18 ноември 2024
Аз все повече се зарибявам по Велинград, геймплеят е страхотен, плътна десетка и битките и скиловете са невероятно яки. За сметка на това историята и диалозите са плачевни и под всякаква критика, като обикновено трите отговора на Руук са : 1/ Брат, луд ли си! 2/ Чуек, не може да бъде! 3/ Ебал съм ви всички!
Все едно сценарият е писан от Виктор в къщата на Биг Брадър, докато страда по Беба Отделно този анимационен стил ми бие адски на WoW и League of Legends, не знам какво са искали да направят с това, след като можеха да избухат някаква мрачна графика и да я направят Game of The Year материал.
Та дотук това ми е средната оценка - 10/10 за геймплей, битки, скилове и снаряжение и 4/10 за история и диалози, средна оценка 7/10.
The_Doctor46
Цитиране
18 ноември 2024
Да,можеше да е GOTY материал,но базовите диалози и персонажи убиват иначе много здравата игрица.В RPG е просто недопустимо. Митко,Silent Hill 2 remake-a е една от най-силните игри тази година според мен.RE4 е страхотна също(за мен лично е по-добра,щото аз съм повече екшън отиентиран),няма да съжаляваш ако я еземеш.Всъщност няма да съжаляваш ако вземеш,който и да е RE,освен 6-цата.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
18 ноември 2024
Аз повечето ги имам и съм играл. От главната поредица, май само 7 и Селото не съм играл. Иначе римейка на 2-ката, че дори и на 3-ката ме кефят доста.

За 4 remake, играх демото, няколко дни преди да излезе и си казах, че на добра промоция може да я взема. Сега дойде този момент.

За Silent Hill 2, съм съгласен. Май нея ще избера за игра на годината този път.

Аз откъм ужаси, харесвам и екшън и suspense. Не мога да избера кой стил е по-добър, защото хем ме кефи да имам оръжие и да пуцам гадовете, хем да трябва повече да бягам и да се крия, ми носи повече адреналин.

logout
Цитиране
18 ноември 2024
Гледам номинациите за GOTY и според мен има само две свестни номинации, останалото е пълнеж.

А в DAV вече попаднах на историята със самоопределянето, много е тъпо, понеже личните истории на персонажите са написани добре, за разлика от главната сюжетна линия, и въпросната лична история е единствената, която изглежда написана набързо и "набутана" в играта. Ако не беше този анимационен стил и "веселата" атмосфера можеше да се опъне на Елдера и Маймуната за GOTY. (според мен Black Myth: Wukong ще е GOTY тази година)

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
The_Doctor46
Цитиране
18 ноември 2024
Ем,не знам.В личната ми класация нищо не може да бутне Shadow of the Erdtree Маймуната е добра,но е поне 3636363626262 нива под SotE,но пък хората може да искат да поощтрят китайците.Кой знае.За мен SotE си е фаворит отвсякъде.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
logout
Цитиране
19 ноември 2024
The_Doctor46 написа
Ем,не знам.В личната ми класация нищо не може да бутне Shadow of the Erdtree Маймуната е добра,но е поне 3636363626262 нива под SotE,но пък хората може да искат да поощтрят китайците.Кой знае.За мен SotE си е фаворит отвсякъде.

Ще е страшна тъпотия да дадат GOTY на експанжън, реално това не е нова игра, според мен дори не трябва да е номинирана в тази категория.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Rostik79
Цитиране
19 ноември 2024
Ако е stand alone бива, но май не е. То май и Либерти експанжъна на Сайбъра го бяха номинирали предната година и съм съгласен, че няма логика да се номинира за игра експанжън към игра.
The_Doctor46
Цитиране
19 ноември 2024
Съгласен съм,но това са номинациите и SotE е най-доброто нещо в номинираните,а и най-доброто,което съм играл тази година.Иначе не е stand alone,просто експанжън,но с големината на цяла игра,даже по-голям от повечето игри.
logout
Цитиране
19 ноември 2024
The_Doctor46 написа
Съгласен съм,но това са номинациите и SotE е най-доброто нещо в номинираните,а и най-доброто,което съм играл тази година.Иначе не е stand alone,просто експанжън,но с големината на цяла игра,даже по-голям от повечето игри.

Т.е. номинирали са победителя от 2022 г., от където и да го погледнеш не е правилно и нормално. А е най-доброто за харесващите жанра, не смятам, че много хора ще се съгласят с теб.

nightwarrior
Цитиране
19 ноември 2024
Аз бях против Cyberpunk, макар че освен експанжън много наградиха, така съм и тук. Сянката е велик експанжън, но толкова, не мога да го възприема за игра на годината.
dzhiny
Цитиране
19 ноември 2024
На Велинград-а вие всичките компаниони ли въртите и развивате или наблягате на някой които са ви допаднали повече? Защото мисля, че ако избера да играя по редовно с определени, по-бързо и ще им вдигам левел.
The_Doctor46
Цитиране
19 ноември 2024
Аз лично ползвам двама,но като правиш главните мисии и мисиите на NPC-тата,нивата им се вдигат,но да,ако ползваш някои повече,ще вдигнат нивото по-бързо.Дори и да ползваш постоянно две NPC-та,едното вдига ниво по-бързо от другото,не знам от какво точно зависи.Не са по равно дори така.
dzhiny
Цитиране
19 ноември 2024
Ти с кои двама наблягаш най-вече? Още ли не си я врътнал. Тя май ич не е кратка тая игра.
<
1
...
355
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.