Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
356
...
411
>
The_Doctor46
Цитиране
20 ноември 2024
Davrin(щото имам бонуси от уменията и екипировката му)и Neve за маг.Ако правиш всички куестове по зоните и на NPC-тата,не е кратка,да.Доста часове има.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
20 ноември 2024
То и аз съм с тях, понеже така покриваме всички слабости. От Нев айс демидж, от Дарвин огън, от мен електро(чрез руна) и некротик (клас). В повечето случаи топя кръвта на противниците за отрицателно време.
LethianDream
Цитиране
20 ноември 2024
И аз пукам с джуджарката-роуг и се кефя на макс при битките, отдавна не ме е радвала така игра, която да играя изцяло за битки, един блайтед дракон ми даде бая зор, и успях с клизма да го мина. Нев ми е задължителна, както и много ме кефи Хардинг, че и тя е джудже и с кеф бих й се нахвърлил на...луничките за лесбо-шоу Тоя Луканис и олигофрена с грифона се надявам да умрат скоро, Луканис ми се жалва, че ебах майката на Тревизо, завършен глупак. Лично бих го приключил с Некротик умение. Трябва да мислят от ЕА в такава перспектива за следваща DA игра- директно да ги приключваш глупавите съотборници, с кеф бих ги запалил на клада или тоя Луканис нали беше обладан от демон- директно го давам на някой кардинал да го убие с все демона

Диалозите бих ги скипнал всичките без да се замислям, тази история за мен е една от най-тъпите, създавани някога във видео игри.

dzhiny
Цитиране
21 ноември 2024
Много злоба лееш бре човек. Чилни малко
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
21 ноември 2024
Е, трябва си хейт, все пак сме в такъв сайт, не е злоба моето
dzhiny
Цитиране
21 ноември 2024
И на Догмата ли така комапньоните/pawn-овете не могат да умират като при Велинград?
logout
Цитиране
21 ноември 2024
dzhiny написа
И на Догмата ли така комапньоните/pawn-овете не могат да умират като при Велинград?

Там умират, но послед се възкресяват. И управлението им е по друг начин, можем да им даваш "характер" на поведението на AI-то им и четири базови команди (отиди, стой, помогни, при мен).

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
dzhiny
Цитиране
22 ноември 2024
А някой от тук присъстващите игра ли Догмата 2 на PC? Контролите са ужасни.
Rostik79
Цитиране
22 ноември 2024
Тази игра (D. Dogma 2) колкото пъти си я пусна да я гледам на стрийм, ми се струва някак си ... странна и не знам защо. На пръв поглед си изглежда като традиционно фентъзи екшън-РПГ, но като се загледаш и нещо е OFF. Затова ми е в списъка и при възможност ще я взема да я играя, че ми е любопитна. И графично изглежда добре.
dzhiny
Цитиране
22 ноември 2024
Пуснах я пиратка, ама за нищо не става таз пиратка. Исках да поцъкам да видя, че на мен ми изглежда зарибяваща и отдавна и се точа, обачее тва с контролите си е въпросителна, дали да го правя. Има 4 weapon skill-a, който задължават да изполваш бутон + друг такъв. Също да възстановяваш стамина и кръв още два - бутон + друг задълже. Отделно pawn-овете за да ги командориш, трябват още 4 бутона. Някак ми се вижда, че никак не е помислено за хората играещи на PC... Сигурно след някви часове ще свикна, ама за кво да е така.
Mitko6000
Цитиране
22 ноември 2024
Аз си цъкам RE4 Remake. Много по-силна от оригинала, според мен. Като се има предвид, че играх оригиналаната PC версия, без съпорт за мишка, както и по-нататъчните конзолни релийзи.
dzhiny
Цитиране
22 ноември 2024
Добра е, малко съм я паузирал и съм към средата, че малко депресарщинка взе да ми става атмосферата, но ще си я изиграя.
logout
Цитиране
22 ноември 2024
dzhiny написа
А някой от тук присъстващите игра ли Догмата 2 на PC? Контролите са ужасни.

Аз я играя на РС, но ползвам контролера от PS-a Пробвах я в началото на с клавиатура и мишка, но не става.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
nightwarrior
Цитиране
22 ноември 2024
Или я играеш на контролер или си играеш да си я нагласиш. Първата и тя е така, аз нея я играх с мишка и клавиатура, но ползвах AutoHotKey та да си направя скрипт за клавишни комбинации. Всичко за което се ползват два клавиша, бях си го сложил на по един(скрипта ги псевдо натиска). Ама това беше преди бая години, сега ако беше, сигурно щях да си ползвам на Лоджитек софтуера да си сетъпна макрота, ма тогава бях с някаква по-измислена клавиатура и нямаше собствен софтуер.
dzhiny
Цитиране
22 ноември 2024
Явно няма да се играе
<
1
...
356
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.