Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
357
...
411
>
Straicar
Цитиране
23 ноември 2024
Почвам RDR 1.Двойката ми е любимата игра и отдавна точа зъби на първата част.
dzhiny
Цитиране
23 ноември 2024
Бре, на мен така ми се доигра RDR2 тука тия дни и я инсталирах, почнах я и като влезнах да прочета ревюто на Псето пак и на повечето ветерани от форума и нещо се отказах, най вече заради тва, че наистина е мудна.
Но пък Любо беше написал позитиви.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
23 ноември 2024
Абе RDR2 е добра игра,но почва доста бавно и комбата е супер зле.Ако обичаш готин комбат,просто я скипни.Със сигурност не е игра 10/10 както я изкараха медиите,когато излезе.Има си и доста силни страни обаче.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
24 ноември 2024
dzhiny написа
Бре, на мен така ми се доигра RDR2 тука тия дни и я инсталирах, почнах я и като влезнах да прочета ревюто на Псето пак и на повечето ветерани от форума и нещо се отказах, най вече заради тва, че наистина е мудна.
Но пък Любо беше написал позитиви.

Пробвай я вместо да четеш, играта все пак е с universal acclaim, ако се фокусираш върху 5% хора, които не са я харесали и не я тестваш, ще пропуснеш. Битките са зле дотолкова, доколкото всички third person битки с ranged оръжия са зле. Никога не са ми пречели или нарушавали immersion-а. Доктора играе основно soulslike игри, той има други очаквания към битките А всичко останало - история, свят, графика, диалози, неща за правене - е на изключително ниво. Малко бавно почва наистина, но се отплаща многократно когато се привържеш към образите. Заслужава си да се насилиш поне до първия по-голям град, то с много прекрасни игри е така.
The_Doctor46
Цитиране
24 ноември 2024
Не е баш така,Любо.Един Mass Effect 3 има доста добър комбат само ако вземеш стралбата,без уменията,за да е честно сравнението.Даже е по-адекватен от някои FPS.Има ковър шутъри(Gears сериите примерно),които се справят много по-добре.В RDR2 комбата е зле дори за TPS.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
24 ноември 2024
моето мнение - опитай играта. Може и да ти хареса. Не е за всеки и не е перфектна, но може и да те изненада и да ти хареса.
На мен много ми хареса.
lyubohar
Цитиране
24 ноември 2024
The_Doctor46 написа
Не е баш така,Любо.Един Mass Effect 3 има доста добър комбат само ако вземеш стралбата,без уменията,за да е честно сравнението.Даже е по-адекватен от някои FPS.Има ковър шутъри(Gears сериите примерно),които се справят много по-добре.В RDR2 комбата е зле дори за TPS.

Мисля, че са гонили автентичност, поне всичко останало в играта говори за това. А не мисля, че престрелките с пищови през 19 век са били някакво невероятно бойно изживяване. В този смисъл са си напълно адекватни.

Но да, пробвай най-добре.

igra4
Цитиране
25 ноември 2024
Не слушай нърдовете, цъкащи соулс-аниме бозите. РДР 2 е най-великата игра изобщо в гейминга. И аз съм фен на мас ефект серията и съм ги врътвал и на пеце и на конзола всичките и да ми кажеш че комбата там е бил по добър от рдр е смехотворно, като цяло си е дървена мас ефектеца ама е инт заради други неща.
Цъкай и не ги слушай и фаст травели и всичко има, и второ по добре да си яздиш щото във света на играта постоянно нещо се случва и е красив за разлика от другите игри.
The_Doctor46
Цитиране
25 ноември 2024
Играчкин,кой е казал,че не е добра игра?Като четеш,трябва и да разбираш написаното.Има страхотна атмосфера,интересни персонажи(без главния),супер диалози,озвучение,има много неща за правене,но си има и кусури.Фаст травел?Ама сериозно ли?Не е фаст травел да те задължава да яздиш до определено място,че и да те таксува.Кое му е бързото?Да не говорим,че трябва и да го отключиш като ъпгрейд.Сложете там нормален фаст травел като опция за хората,които нямат време и/или желание да яздят.За тези които имат,да е така като си е направено.Взимаш мисия и след това не може да се отклоняваш.Висчки случайни ивенти по картата изчезват.Задължен си да правиш тази мисия и само тази.Къде е свободата?Това със спаунващите се от въздуха ловци на глави.Реализъм,баце.Нали това е опорката,търсели реализъм,но къде е реализма тук?Аз лично с удоволствие си я играх,но не скачайте на хората,които не я харесват,защото си има основание.Най-великата игра в историята на гейминга?Може да поспорим тук доста.И да,комбата в ME3 е много по-добър.В Mass Effect 1 и 2 е по-дървен,но тройка е доста по-добре от всичко в RDR2 като стрелба.
Charcharo
Цитиране
25 ноември 2024
Ние реално я защитаваме а igra4 се ядоса че я мразим или нещо
tenga
Цитиране
25 ноември 2024
Аз преди 6 години бях започнал RDR2 и ми се стори адски бавна и мудна, поиграх 30 минути и я захвърлих. Преди година я започнах отново, реших да и дам втори шанс и адски много ми хареса. Съжалих, че първият път не и дадох шанс да я поиграя по-дълго време. Тази игра е на 6-7 години и за мен графиката все още е на челните места и бие повечето игри от 2024. Относно пътуването наистина понякога отнема повече време, но за тази цел още в началните часове отидох и си взех еидн от най-бързите коне в играта (White Arabian) и според мен скороста се усеща и се пътува по-бързо. Много голям отворен свят с много интересни неща случващи се в него. За мен това е една от най-добрите игри които съм играл. Мога да посъветвам да и се даде шанс и да се мине Chapter 2 за да се предцени дали на човек му допада или не.
Mitko6000
Цитиране
25 ноември 2024
RDR2 е хубава игра, но не е от игрите където можеш просто да седнеш, да цъкаш неангажирано, 1-2 часа и да станеш (поне не и в началото). За максимално удоволствие, трябва изцяло да се потопиш в играта и атмосферата. Това е от типа игри, където просто да ти е кеф да се разхождаш из карата и да съществуваш в света, без да правиш нещо съществено.

Не всеки обаче, е склонен или има възможност за да вложи такова време и енергия в игра.

Аз лично, обожавам RDR2, но разбирам и хората които не я харесват толкова. Ама сравненията със Соулс игрите или Mass Effect, според мен са глупави, дотолкова че чак са смешни. Все едно да сравняваш Need For Speed с Eurotruck Simulator. Да, игри с коли и каране са, ама дотам.

За това, което е играта и което са искали да направят, боя и престрелките са супер.

The_Doctor46
Цитиране
25 ноември 2024
Никой,никъде не е сравнявал соулс игри с RDR2.Любо само спомена в съвсем различен контекст.Колкото до ME сравненията,просто Любо спомена,че всички TP игри,в които се ползват огнестрелни оръжия са еднакво дървени,а аз дадох примери,в които стрелбата не е толкова зле.Никой не сравнява жанрове или нещо.
lyubohar
Цитиране
25 ноември 2024
Така е, аз също играя соулс игри, няма никаква връзка между двете неща.

Иначе за реализма - можем да поспорим дали по средата на някакъв куест спреш да свършиш някакъв страничен такъв, е особено реалистично. Може и да е, може и да не е, зависи какъв ти е основният куест. Лично мен не ме дразни този подход и не ми го прави по-малко реалистично. Все пак не е Зелда това и няма претенции да е.

Rostik79
Цитиране
25 ноември 2024
Е по принцип малко тъпо би било да стартираш мисия да обираш нощния влак с бандата, но по пътя да спираш да ловиш риба, да спасяваш девойки от разбойници, да изравяш динозавърски кости и т.н.. и да се явиш за обира три седмици по-късно.
<
1
...
357
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.