Има добри идеи в rdr2 но специално Wanted системата я е измислил олигофрен. Слава богу на РС има модове които го туийкват това.
Вчера имаше един въпрос в Стани Богат, който за повечето хора ще е труден- кой квартал не е в Ню Йорк, но за тези, които сме играли първата Дивизия е буквално елементарен- там всички квартали на NY обикаляш като халтав
Продължавам си Велинград, все повече ми харесва, правя си джуджарката саботьор с турет, сто процента ще ми е в топ три за годината- много дълбочина в геймплея, билдове, страхотни и епични битки, браво! Ще си затворя очите за сравнително слабите диалози, не е чак такава болка за умиране.
Щеше да е много по-яко ако и третия филм беше излязъл тази година, ама за жалост го отложиха за догодина. От друга страна, няма да съм вкъщи по Коледа, така че пак е добре за мен.
Може да видиш тук:
https://gamerant.com/god-of-war-banishers-ghosts-new-eden-similarities-good/
https://www.reddit.com/r/Banishers/comments/1aqdgfa/does_this_game_feel_like_god_of_war_to_anyone_else/
А ти игра ли я btw?
Ще поцъкам още малко да видим.
Банишърс има много яка, мрачна атмосфера, добър диалог и силна история. Бойната система е леко дървена, но и аз като цяло мисля, че е много добро заглавие.
Заложили са повече на простотията в стил Saints Row. Може да се върна към нея в някакъв момент, ама засега нямам много желание. Добре че я изтеглих от Замунда.
Да, нещо такова
Няма как да не я сравнявам с Dying Light 2, която има по-дълбоки и интересни механики и доста ме изкефи и напоследък се каня пак да я играя, че имаше и масивен ъпдейт, след като я бях изиграл, ама не остава време (от играене на други игри), хаха!
Вчера ми попадна из фийда едно интервю с един от създателите на Subnautica, където разказваше за пътя на развитие на заглавието, чух музиката от играта и сякаш ми се прииска пак да я играя Така и не напреднах особено - играх я на компютър навремето, после и на ПС и все стигам до някакъв тегав момент, в който не мога вече да намирам ресурси и се засуетявам покрай строежа на база и я спирам. Но самият геймплей е много приятен, а ембиънт музиката много добре ми влиза. Наскоро разбрах, че и Subnautica 2 се готви в момента, май за 2025-та.
Този тип сървайвъл/крафтинг игри не ми е особено любим. Играх Гората веднъж - първоначално е зарибяващо, защото в началото прогресът е много бърз. За няколко часа построяваш доста неща и после разбираш колко много още може да се строи, но трябват все повече и повече и различни ресурси и играта се завърта в едно досадно фармене и строене.