Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
358
...
411
>
LethianDream
Цитиране
25 ноември 2024
Е, това, мисля, че е класика в жанра- Ханако ме чака с векове за последната мисия в Киберпънка Така че да те ограничава играта и да ти "приключват" страничните мисии при следване на основна мисия е "специалитет" само на Рокстар..
Rostik79
Цитиране
25 ноември 2024
Viva La Dirt League имат скеч по този повод:

The_Doctor46
Цитиране
25 ноември 2024
Любо,за реализма имах предвид конкретно появяващите се ловци на глави от нищото. Избиеш ги и хоп,веднага се появяват други.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
25 ноември 2024
Това ме влудяваше и мен. Както и пълната безсмисленост на маската. За какво да сложа маска, като почне ли престрелката, баунтито е на Артър Морган. Или обирам аз влак буквално насред нищото и изведнъж ми се изсипва една армия шерифи, които явно да били на тиймбилдинг с преспиване на близката полянка.

Има добри идеи в rdr2 но специално Wanted системата я е измислил олигофрен. Слава богу на РС има модове които го туийкват това.

Rostik79
Цитиране
27 ноември 2024
Тъкмо взех нов абонамент Сони Плюс и виждам, че Dead Island 2 се е появила в абонамента. Мисля малко там да се метна.
Стана вече един месец бича на Дивизията 2 и колкото и да се кефя на тази игра, почна да омръзва. Тя е игра, която по принцип с години може да се играе, ако се зарибиш както си трябва - всякакви билдове, предизвикателства, пуцане в групички, нови мисии и оръжия в новите сезони и т.н. Но почва да ми се иска вече в някой нов свят да се потопя и да сменя темпото.
Пък и играта онлайн ме натоварва - нито цигара да палнеш смееш, нито да се изпикаеш ...
LethianDream
Цитиране
27 ноември 2024
Стигнах в началото до "Булката- зомби" на DI2 и нямам нерви тези дни да я минавам Отделно пуснаха в Плюса и Dying Light 2, така че зомбита дал Господ за празниците

Вчера имаше един въпрос в Стани Богат, който за повечето хора ще е труден- кой квартал не е в Ню Йорк, но за тези, които сме играли първата Дивизия е буквално елементарен- там всички квартали на NY обикаляш като халтав

Продължавам си Велинград, все повече ми харесва, правя си джуджарката саботьор с турет, сто процента ще ми е в топ три за годината- много дълбочина в геймплея, билдове, страхотни и епични битки, браво! Ще си затворя очите за сравнително слабите диалози, не е чак такава болка за умиране.

Mitko6000
Цитиране
30 ноември 2024
Приключих с RE4 и се върнах към Frontiers of Pandora, понеже пуснаха второто DLC преди няколко дни. Мнението ми не се е променило. Уникално красива игра с приличен, типично Убисофтски геймплей. Но като фен на филмите, това ми стига. Просто ми е кеф да обикалям Пандора и да си изживявам Na'Vi фантазията.

Щеше да е много по-яко ако и третия филм беше излязъл тази година, ама за жалост го отложиха за догодина. От друга страна, няма да съм вкъщи по Коледа, така че пак е добре за мен.

dzhiny
Цитиране
30 ноември 2024
Аз почнах Banishers: Ghost of New Eden, бива я играта, но е доста 'wanna be' GoW (новите).
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
30 ноември 2024
dzhiny написа
Аз почнах Banishers: Ghost of New Eden, бива я играта, но е доста 'wanna be' GoW (новите).
Джини,какво видя GoW-ско в Banishers? Освен,че и двете са от трето лице.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
30 ноември 2024
RE4 римейка го минах на steam deck. Селото също на дек-а. Re7 също си го припомних на дек-а.
dzhiny
Цитиране
01 декември 2024
The_Doctor46 написа
dzhiny написа
Джини,какво видя GoW-ско в Banishers? Освен,че и двете са от трето лице.
Много прилики има в самия свят как е направен. Как се катери героя (Red), тая как отваря chest-овете (дори замаха с юмрук е същия като на Кратос). Като цяло movement-a е много сходен. Комбат-а със сигурност е многооо по-беден, както и други аспекти като Skill-овете. А дори и тва, че имаш втори компаньон, с който взимаш участие. Историята е ясно, че е различна. Като цяло нямам вашия богат гейминг речник и дълбок поглед ,за да опиша нещата толкова в детайл.

Може да видиш тук:

https://gamerant.com/god-of-war-banishers-ghosts-new-eden-similarities-good/
https://www.reddit.com/r/Banishers/comments/1aqdgfa/does_this_game_feel_like_god_of_war_to_anyone_else/

А ти игра ли я btw?

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
01 декември 2024
Играх я да,приятна стори драйвън игрица.Геймплея беше слабата страна,но пък не е и чак плачевен.За АА игра,се справя добре.
Rostik79
Цитиране
02 декември 2024
След 10-тина часа на Dead Island 2, съм по-скоро разочарован. Графично е приятна, макар леко постна, корменето на зомбита е удовлетворяващо, но някак си не ме грабва. Много дразнещо е постоянното респаунване на зомбита и нямам предвид като се върнеш в някоя зона, ами буквално на 10 метра зад гърба ти се появяват отново и отново, което ми убива устрема да изследвам нивата, защото оръжията се чупят, аптечките свършват и просто е досадно.
На една мисия един чичка стои на един покрив и нещо явно трябва да ми каже, но мисията не се тригърва. Проверих в солюшън и се оказа, че трябва баш на определено местенце да застана под балкона, че да се активира диалога.

Ще поцъкам още малко да видим.

Банишърс има много яка, мрачна атмосфера, добър диалог и силна история. Бойната система е леко дървена, но и аз като цяло мисля, че е много добро заглавие.

Mitko6000
Цитиране
02 декември 2024
Dead Island 2 я цъках, и сам, и с приятел, но сякаш не ме грабна особено. Имайки предвид, колко много я чаках. Най-много ме кефи начинът по който се разчленяват зомбита като ги удряш. И ме кефи и че е в LA. Ама нещо няма го чара, който първата имаше.

Заложили са повече на простотията в стил Saints Row. Може да се върна към нея в някакъв момент, ама засега нямам много желание. Добре че я изтеглих от Замунда.

Rostik79
Цитиране
02 декември 2024
Mitko6000 написа
Заложили са повече на простотията в стил Saints Row.

Да, нещо такова
Няма как да не я сравнявам с Dying Light 2, която има по-дълбоки и интересни механики и доста ме изкефи и напоследък се каня пак да я играя, че имаше и масивен ъпдейт, след като я бях изиграл, ама не остава време (от играене на други игри), хаха!

Вчера ми попадна из фийда едно интервю с един от създателите на Subnautica, където разказваше за пътя на развитие на заглавието, чух музиката от играта и сякаш ми се прииска пак да я играя Така и не напреднах особено - играх я на компютър навремето, после и на ПС и все стигам до някакъв тегав момент, в който не мога вече да намирам ресурси и се засуетявам покрай строежа на база и я спирам. Но самият геймплей е много приятен, а ембиънт музиката много добре ми влиза. Наскоро разбрах, че и Subnautica 2 се готви в момента, май за 2025-та.

Този тип сървайвъл/крафтинг игри не ми е особено любим. Играх Гората веднъж - първоначално е зарибяващо, защото в началото прогресът е много бърз. За няколко часа построяваш доста неща и после разбираш колко много още може да се строи, но трябват все повече и повече и различни ресурси и играта се завърта в едно досадно фармене и строене.

<
1
...
358
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.