Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
359
...
411
>
nightwarrior
Цитиране
02 декември 2024
Първия Dead Island беше на Techland. Те се изпокараха с Deep Silver заради "creative differences" и дефакто се отцепиха, та да си направят Dying Light. Тази се разработва от ново студио, което освен тази има две игри зад гърба си, които в най-добрия случай могат да се считат за средняшки. Няма нищо изненадващо, че двойката по-скоро съква.
dzhiny
Цитиране
02 декември 2024
Аз защо си мислих, че има Subnautica 2 отдавна... Странно.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
02 декември 2024
dzhiny написа
Аз защо си мислих, че има Subnautica 2 отдавна... Странно.

Сигурно я бъркаш със Subnautica Below Zero, което е нещо като stand alone DLC и доколкото знам е голямо почти колкото пълноценна игра.

dzhiny
Цитиране
02 декември 2024
Сигурно.

Силно препоръчвам за офис хората (и не само), като мен:

Велика е

lyubohar
Цитиране
02 декември 2024
Rostik79 написа
Сигурно я бъркаш със Subnautica Below Zero, което е нещо като stand alone DLC и доколкото знам е голямо почти колкото пълноценна игра.

Чак сега видях, че по-рано си коментирал една от любимите ми игри и не мога да не се включа Не се занимавай с бази, наскоро минах повторно играта (а аз не преигравам игри, смятай!) с една единствена мини-база и то там, където падаш с капсулата. То така или иначе е горе-долу в центъра на картата. Не е нужно да имаш голяма база и да строиш неща (което изисква ресурси), това е само ако ти харесва. Стига ти и една стая със зарядни и контейнери и там още 2-3 критични неща. Другото са аквариуми и красоти, които са напълно optional. Ако спазваш този принцип, няма да губиш почти никакво излишно време в обикаляне за ресурси. Има си събиране, но не е драматично много, освен ако наистина не искаш да имаш голяма база/бази.

Освен това препоръчвам да играеш играта без глад/жажда, освен ако не си супер фен на сървайвъл елементите. Аз не съм и това по-скоро ме разсейваше, като същевременно не добавя кой знае какво към преживяването. Освен това увеличава излишното трамбоване напред-назад, за да си празниш инвентара, който е по-малък заради храната/водата.

Също така горещо препоръчвам да не излизаш с по-малко от 2-3 буя и да си ги оставяш и надписваш навсякъде, където смяташ, че има още нещо за разучаване, и което не ти е достъпно в момента.

Играта е велика и си заслужава да ѝ дадеш още един шанс, поне докато потръгне малко историята (която е супер) и се зарибиш да разбереш какво аджеба се случва

Rostik79
Цитиране
03 декември 2024
Аз навремето я бях докарал до някакъв етап - открих една подводна извънземна станция и изследването беше supercool и историята наистина стана интригуваща. Снощи си я пуснах и стигнах до там да си направя антирадиационен костюм. Довечера ще ходя да изследвам останките от космическия кораб. Спомням си, че там имаше едни "раци", които доста ме тормозеха, но има и доста чертежи.
lyubohar
Цитиране
03 декември 2024
Има чертежи и важни неща, да, не го оставяй прекалено много да чака и гледай да го обходиш с 1-2 ходения. Има доста скрити местенца, но може да се влезе навсякъде. Тук жаждата и гладът са най-голяма драма, понеже има много неща за събиране, а малък инвентар

Също така изчерпи докрай сигналите за бедствие, които ти се появяват в спасителната капсула/базата. Те се появяват умишлено в определен ред, така че да те водят по историята. Иначе ако просто ходиш насам-натам рандъм, става прекалено sandbox и объркващо да се ориентираш. Ако в някакъв момент не знаеш къде да продължиш, вероятно си пропуснал някой PDA някъде назад (лесно се пропускат, за съжаление). Те удобно са номерирани, което не е случайно. За да се връщаш е удобно да оставяш буйове с някакъв надпис за ориентир. После могат да се крият от настройките на картата (когато вече не ти е нужен - за да не ходиш до там ръчно да го прибираш).

Също така голяма част от разгадаването на мистерията се случва с четене на PDAs и бележки. Много често има ориентири, например "спасителна капсула 4 е паднала между спасителна капсула 3 и 6 в зона с много тревопасни левиатани". Има си такава категория бележки "Clues" или нещо такова. Те, както и категорията "Story" или както там се казваше, са ти най-важни, те те водят. Останалите са по-скоро за контекст, но също са интересни.

Разните "wrecks", които са парчета от Аврора, като правило не съдържат "история", а само неща за сканиране и PDA-и със странична информация за контекст. Те са много и като цяло не е задължително да се обходят всички, освен ако не искаш да отключиш абсолютно всичко.

dzhiny
Цитиране
03 декември 2024
Аз понеже го обичам Survivol-a започнах Grounded и много ме кефи.
tenga
Цитиране
09 декември 2024
Аз цъкам Resident Evil 4 Remastered и съм прилично впечатлен. Като човек който не е фен на хорър игри ми допада. Винаги играя на тъмно и на 5.1 съраунд система и на моменти ми настръхват и космите на главата дори. Особено момента с онзи слепият изрод в мазата и когато трябва да играеш сам с женката в замъка, там ми се бяха изправили косите здраво В момента съм на Chapter 10 и скоро мисля че ще я прикюча и започвам AC Valhalla, бях я набарал за 25 лева в Озон.

В момента гледам че The Witcher е пуснат на 12 кинта в PS Store, мисля да я купя, не знам доколко ще ме спечели, тъй като съм я играл преди години и дългите диалози ме бяха отказали от играта, но за 12 кинта си струва според мен.

bojosan
Цитиране
09 декември 2024
Сабахлем рано направих около час игра на Индиана, засега не смея да кажа нищо, тегава малко, дървена, има история ама липсва нещо геймплей, много приказки, не можеш да скипваш, ботовете дървени, бойната система и тя, най важното - трябваше да я направят от трето лице, а сега ту от първо, ту от трето, много шибана работа. Ще я видиме нататък как е, квото и да кажа засега няма смисъл, щото таман съм я почнал и съм във Ватикана, а играта е много дълга, дано не е цялата пълнеж като до сега. За сетен пореден път се убеждавам обаче че днешното поколение производители е много по некадърно от старите лъвове въпреки ресурсите на хардуера с който разполагат
The_Doctor46
Цитиране
09 декември 2024
Самия факт,че никой от стриймърите,които следя и я играха на ден едно,не пожела да продължи да я играе за втори ден...Бая дървения изглежда,а ако е само за историята, може и в YT да я гледаш.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
09 декември 2024
Също голям минус, че не е Харисън Форд да си озвучава героя, както очаквах да бъде. Вярно, че е Трой Бейкър в случая, но щеше да е друго да е Хари.
lyubohar
Цитиране
09 декември 2024
Странно, оценките навсякъде са 9-ки...
The_Doctor46
Цитиране
09 декември 2024
Играта може да не е толкова зле.Аз не съм я играл,а само съм гледал,та не мога да дам обективна оценка.Историята е силна,според това,което четох,има си атмосфера,а и графиката е добре,но геймплейно ми изглеждаше доста зле.Стелт,бой,катерене и тн.Да не говорим,че май и пъзелите(поне някои от тях) не били на ниво.Може и аз през пас-а някога да я пробвам,за да видя доколко си струва,но няма да в скоро.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
09 декември 2024
lyubohar написа
Странно, оценките навсякъде са 9-ки...

Оценките не значат нищо.

<
1
...
359
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.