Велинград ми е сигурна на 100 процента в топ 3 на годината, вероятно ще ми е на второ или трето място, освен ако не се случи нещо друго и изведнъж няколко нови игри да ме изпълнят в края на годината, което е малко вероятно.
Изиграх си най-накрая и Life is Strange: Double Exposure. Очаквано, много, много далече от нивото на първата част, която беше и е невероятно яка в моите очи. Последната глава в играта си е буквално подигравка с феновете- минаване през хотелски стаи? Сериозни ли сте ) Среден 3 от мен за играта и като цяло повече разочарование ми донесе, отколкото приятни емоции. Ще я забравя още утре. А най-лошото е, че тийзнаха, че пастърмата Макс ще се върне в следваща игра от поредицата - вероятно като бабичка със свръхестествени способности да си слага крем Корега без ръце и да няма бръчки като някоя вещица от приказка на Братя Грим
Оценките не значат нищо.
П.С. кога пускаш анкетата,че вече е 9-ти? То няма и какво да излиза до края на годината.Може да я пуснеш ,та повече време да има за гласуване.
Оценките не значат нищо.
Има една мъдрост - A little knowledge is a dangerous thing. Сега в случая не пасва съвсем... трябва да се нагоди някака. Може би "Knowledge given out by retards is less useful than no knowledge at all" или "Poisoned knowledge is worse than none" ще пасне повече
Но иначе какво не е наред с метода ми на оценяване?
За Life is Strange, така е, Макс си беше сладурка, много остро се изказах за нея, проблемът беше по-скоро в слабата история и още по-слабите други персонажи (може би с изключение на Сафи).
Сега разгледах "най-добрите игри за 2024 досега" и не видях нищо интересно, вероятно Велинград направо ще ми кацне на първо място. Тези дни ще пусна анкетата, имай малко търпение, избирам още наградите Петък, 13-ти, звучи като чудесна дата.
Съгласен съм в случая по-скоро с Чарчаро, все пак най-любимата ми игра за всички времена имаше оценки, ако не се лъжа - 6/10 в IGN и май 5/10 в Gamespot. Тотален смях
Или сложени деветки и десетки на GTA V или Уичъра, които не стават и за чеп за зеле
Така че идеята за "знание, давано от бавноразвиващи се е по-зле от никакво знание", звучи чудесно
Иначе ако сме сериозни - не съм съгласен, че ако масово оценките са в едната или другата посока, това не означава нищо. Не е всичко, но не е и нищо. Аз лично нямам време да тествам лично всяка игра и все трябва да намеря някакъв начин, по който да филтрирам игрите. Ако видя игра с оценка 5 навсякъде - ами няма да я пробвам, сори. Пък ако ще да съм пропуснал любовта на живота си.
Ако пък навсякъде има 9/10, явно доста хора са видяли нещо в нея и заслужава да ѝ дам някакъв шанс поне. Не се смятам за най-компетентен и запознат с всичко и всички други за retards
Освен това има различни оценки - на обикновени играчи, на издания и т.н. Няма как да се слага всичко под общ знаменател. По тая логика и всички тук трябва да са ретарди и да не вярвам на никого ако ми препоръча нещо