Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
363
...
411
>
Rostik79
Цитиране
17 декември 2024
Всички босове от основната линия се минават дори бих казал скандално лесно и на най-висока трудност. Повечето берсеркери също, освен един-двама и естествено "шефът" им - там трудността скалира за мен осезаемо нагоре. ГНА е "новата" валкирия и се води ултимативният бос. Аз я бих преди само като смъкнах трудността

От опционалните мини-босове най-тегави бяха The Hateful серията - обикновено на много малко място се биеш с няколко едновременно хем бързи, хем носещи на бой противника, единият от които е точно "Омразният", но за няколко опита ги оправяш.

The_Doctor46
Цитиране
17 декември 2024
Тази съм я пропуснал някъде.Това NG контент ли е?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
17 декември 2024
Отключва се след края на играта (стандартната, няма нужда от NG+) и се намира в Muspelheim, където са изпитанията в една странична арена - нещо като скрит бос е.
The_Doctor46
Цитиране
17 декември 2024
Ще я видя някъде по-натам,че сега цикля някаква метроидвания,а още септември ми подариха и Final Fantasy 16.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
18 декември 2024
Гледам, че Forespoken се е появила в абонамента. Да си хабя ли времето да я пробвам? Играх демото като беше излязла и ми се стори доста meh. Главната героиня ми е някак си много cringe - като от някой съвременен тийн сериал. Графично изглеждаше адекватно.
The_Doctor46
Цитиране
18 декември 2024
Доколкото разбрах е много зле играта.Медии,играчи,всички дават ниски оценки.Геронията е криндж,да,но и историята била мех.Геймплея не мога да коментирам.Летиан твърди,че я е харесал.
LethianDream
Цитиране
18 декември 2024
Пробвай я, Ростик, мен ми хареса, сладурска игра. Не е нещо уау, но за екшън- приключенска игра си беше напълно адекватна и приятна. Историята е дъно, разбира се, но геймплея беше готин. Мацката не беше тотална щета също като герой и озвучаване.
dzhiny
Цитиране
18 декември 2024
И на мен винаги ми е изглеждала супер тая игра и не съм я пробвал заради негативните мнения и супер ниската оценка. То така беше (не чак толкова зле) и за Atlas Fallen, но мен ме изкефи играта много.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
nightwarrior
Цитиране
18 декември 2024
По клиповете най-малкото придвижването изглежда фън, че сторито си е за скип е ясно, ама като е в абонамент не пречи да се пробва, в най-лошия случай не е твоето и ще я махнеш.
dzhiny
Цитиране
18 декември 2024
Night, нещо се точа на Valheim-a, че много я хвалят, а както знаеш обичам сървайвъли. Цъкал ли си я?
LethianDream
Цитиране
18 декември 2024
Като траш дайвър, ето ги дъната на годината в игрите, интересното е, че не съм играл нито едно от тези заглавия (а много ми се иска)

https://www.metacritic.com/pictures/worst-video-games-of-2024/10/

Макар че като видях, че има мобилен DMC щях да си срежа вените, едвам се удържах

BloodDagger
Цитиране
18 декември 2024
Мобилният DMC до колкото знам е трябвало да бъде съвсем различен. За него имаше трейлъри, бета версии и прочие от доста време насам и малко си беше в development hell. При факта, че оригиналната трилогия я има за Switch или ако имаш портативно PC ала Steam Deck можеш да ги цъкаш всичките, мобилното DMC става напълно излишно.
nightwarrior
Цитиране
18 декември 2024
dzhiny написа
Night, нещо се точа на Valheim-a, че много я хвалят, а както знаеш обичам сървайвъли. Цъкал ли си я?

Валхайм е много добра игра. Но трябва да видиш визуалния стил дали ще ти допадне, на някои хора това много ги отблъсква, за мен е ок. И имай предвид, че някои босове си бяха тегави като излезе(може да са ги нърфили, аз отдавна съм я играл). Сега разгледах модове и може пак да и скоча този път модната. Сериозно ако ти харесва сървайвъла, играта е доста добра. Сходна д по-скоро с Enshrouded, на която мислех да започна нов рън след ъпдейтите.

Освен това мисля че си имаше интерфейс на български.

dzhiny
Цитиране
18 декември 2024
Никак не ме бърка графиката, дори в случая с Valheim, като гледам клипове я намирам за доста нестандартна и интересна визуално. Ще се играе значи... Ако решиш може да цъкаме на един сървър, че четох че е доста по-забавно мулти.
Charcharo
Цитиране
18 декември 2024
dzhiny написа

Аз съм с 487 часа на нея и тя ме пристрасти тотално. Супер яка игра е. Особено с приятели. Не е особено труден сървайвъл но мисля че ще ти хареса

*Тежка откъм процесора е.

<
1
...
363
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.