Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
364
...
411
>
dzhiny
Цитиране
19 декември 2024
Супер, надъхах се, тия дни ще има dive in
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
30 декември 2024
Прекарах една седмица у Валхайма, играта е добра, но сам самин, малко си доскучава. Ако трябва да я сравня със Soulmask, малко са на кантар нещата, защото в доста отношения Soulmask-а ми се струва по изпипана и не визирам графично само... Голям грайндене падна. Както се вика - 'кандисах'. Тва ще ми е със сървъйвълите за момента, малко почивка.

Докторе, от вчера пукам Секирото. Много ми е трудно, но нещо в тая игра много ми допада и продължавам с пот на челото, да мра и да играя. Лека полека прогресирам, но гледам доста тубата за къде да ходя, какво да търся (по точно Walktrhough-то на Fightincowboy-a) и т.н.... Въпреки, че тва е голям мазохизъм и може би няма да избутам много напред, играта повече ми допада от Wu-Kong-а, а някак имам чуството, че Wu Kong-a са се опитвали да копират доста от Секиро, не знам дали е така... Почнах да схващам ме

The_Doctor46
Цитиране
30 декември 2024
Е,да сравняваш Секиро с маймуната си е светотатство.Анатема! Секиро е невероятна игра.Неслучайно спечели game of the year през 2019.Всички разработчици,които се пробват в този жанр,малко или много копират игрите на ФРОМ,защото са най-добрите,а и те създадоха жанра.Ти си захванал може би най-трудната игра от жанра.В Секиро всичко опира до умение.Или можеш,или умираш.Там няма начин да се нагрухаш.Естествено ъпгрейдваш си нещата,но не е като в другите соулси.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
31 декември 2024
Наистина трудна игра, но историята/тематиката на играта са ми интересни и атмосферта не ми е така подтискаща и депресарска като при повечето други. Предатавях си, ако успея да изиграя Секиро, (което за такъв като мене евентуално би отнело месеци наред и много нерви) всичко друго извън жанра ще си е 'детска игра'. Като цяло гледам да играя бавно и да обмислям какво правя и как да подходя, защото това не е от игрите, при които може да им влезеш, като Рамбо първа кръв на няколко противника и просто да ги омяташ.
The_Doctor46
Цитиране
31 декември 2024
Понеже каза,че гледаш гайдове и ако все пак избуташ играта до края,гледай как да вземеш поне Immortal Severance ендинга.Защото ако вземеш Шура края,ще си пропуснал доста от играта и един от най-тегавите шефове въобще.Освен тези двата, има и още два други края.Иначе никоя игра на ФРОМ не е от Рамбо тип.Събереш ли повече врази,е почти сигурна смърт.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
31 декември 2024
То от какво по-точно зависи какъв ще е края? Аз съм перманентно в това Unseen Aid, a четох, че покрай тва се пропускат доста неща, защото NPC-тата не говорят.

Много ми се ще да я играя без гайдове, но реално аз ще пропусна сумати айтеми и важни неща, които да свърша и най-вече как да подходя с босовете и ептен няма да имам шанс с-у тях.

The_Doctor46
Цитиране
31 декември 2024
СПОЙЛЕР.Трябва да събереш три определени айтеми и да останеш верен на Куро,когато говориш с "баща си" на покрива.
nightwarrior
Цитиране
31 декември 2024
Ако вървиш по гайда на Каубоя, няма как да миснеш финала. Обикновено казва къде са точките на "няма връщане" и дава инструкции как да се постигнат финали(че дори и за бекъпване на сейфове, в случай че не ти се преиграва играта няколко пъти за различните финали).

Секиро наистина е най-отиентирана към умение, но и към изобретателност. Нинджа приставките + комботата могат да отворят съвсем различни начини за минаване.

И пак като в другите соулс игри, въпросът е търпение и желание да продължиш. Ако един бос не става и не става, почини и пробвай пак. Аз една вечер мъчих Genichiro повече от час, на другия ден седнах спокоен и от първия опит сложих край на колебливата му кариера.

The_Doctor46
Цитиране
31 декември 2024
Ако гледаш гайдове,виж и как да стигнеш до Demon of Hartred.Той е опционален бос,но не си ли бил Ишин(младия) и демона,значи не си играл Секиро.
lyubohar
Цитиране
31 декември 2024
И аз играя соулс игрите с гайдове, или по-скоро с карти - заради предмети и някакви тайни куестове/места, които не искам да пропусна. За босовете гайдове не чета, освен ако примерно дни наред не мога да мина някой.
dzhiny
Цитиране
31 декември 2024
Аз сега се мъча едва с първия, който като цяло е лесен и все пак ще ми отнеме доста опити лично на мен. Примерно за него как щях да разбера, че мога да ползвам Firecrackers, които се купуват от едно чичи на една скала на високо, който също бях пропуснал, та да му плаша коня с тях или че е окей да имам Grappling Hook Attack за този бос. Е лично аз никак нямаше да стигна до тези неща без гайд, защото то май и играта не ти подсказва, че ще ти трябват или по-точно, че биха били от голяма полза...
dzhiny
Цитиране
31 декември 2024
Да, убих го, благодарение на тия съвети. Предполагам, че е елементарен на фона на предстоящите...
The_Doctor46
Цитиране
31 декември 2024
За Gyoubu ли иде реч?Конника?Той е сред лесничките,да.Аз даже на първо изиграване го минах от първи опит,без да съм грам наясно с мувсета.Натам има доста по-тегави,но ще стигнеш.Играй си спокойно.
dzhiny
Цитиране
31 декември 2024
Дано тегавнята прогресира постепенно, за да видя къде е предела на търпението и уменията ми. Със сигурност, ако играя достатъчно дълго, (година ако е нужно), все ще я превъртя, хахахаха

Весело посрещане и бъдете здрави!

nightwarrior
Цитиране
31 декември 2024
Мисля че в описанието на самите пиратки пишеше, че плашат животинките. Ама съм го играл преди години и наистина не помня да ти кажа честно. Но по принцип Фром много обичат да крият информацията в описанията на предметите(не само за ползването им, а и стори такава), та съвета ми е прочитай описанието и често ще ти хрумават идеи и ще следиш сторито. Аз Каубоя гайдовете ги гледам обикновено при второ изиграване или като съм напреднал, хем да не ми спойли хем като видя че съм пропуснал нещо да се върна да го взема/или да си го набележа за вторто изиграване.
<
1
...
364
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.