Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
31 декември 2024
Не точно, до Геничиро са лесни, но той е голямата стена, която е сложена хората да са наясно с каква игра се захващат Така че той е голям спайк в трудността и е много по-труден от тези преди него. От него нататък да кажем, че прогресират постепенно.
dzhiny
Цитиране
01 януари 2025
Найт, така ама, няма време
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
01 януари 2025
И искам да ви питам ветерани, ако тая игра е толкова красива, а аз не успея да я допутам до нИйде, да се отказвам ли от гейминга?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
01 януари 2025
Аз не вярвам, че някой като нас може да се откаже от гейминга Иначе ще ѝ хванеш цаката, спокойно. Аз не съм нищо особено на соулс игрите и си я минах. С кръв и страдание, да, но то това е идеята
The_Doctor46
Цитиране
01 януари 2025
Няма да се плашиш.Важно е да се учиш от грешките си и да не се отказваш.Само младия Ишин и Демона както споменах може да те откажат,но с упоритост ще ги свиеш.Демона даже не е задължителен.Аз на Секиро съм правил най-трудния си challenge run.След няколко изигравания реших да го мина соулс стил,разбирай без да парирам.Само додж и умения.Те т'ва какъв ташак беше,но някак го избутах.Аз съм си малко мазохист.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
02 януари 2025
Пуснах Bloodborne с емулация първо на настолното pc с amd карта и там имаше много кофти неонови текстури и с пачове не се оправи.
След това го пуснах на лаптоп с nvida rtx 3070 и върви доста добре, но като стигна до Гаскойн нещо се прецакват конторлите на джойстика, падат кадри до 20 или забива.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.