Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
365
...
411
>
lyubohar
Цитиране
31 декември 2024
Не точно, до Геничиро са лесни, но той е голямата стена, която е сложена хората да са наясно с каква игра се захващат Така че той е голям спайк в трудността и е много по-труден от тези преди него. От него нататък да кажем, че прогресират постепенно.
dzhiny
Цитиране
01 януари 2025
Найт, така ама, няма време
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
01 януари 2025
И искам да ви питам ветерани, ако тая игра е толкова красива, а аз не успея да я допутам до нИйде, да се отказвам ли от гейминга?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
01 януари 2025
Аз не вярвам, че някой като нас може да се откаже от гейминга Иначе ще ѝ хванеш цаката, спокойно. Аз не съм нищо особено на соулс игрите и си я минах. С кръв и страдание, да, но то това е идеята
The_Doctor46
Цитиране
01 януари 2025
Няма да се плашиш.Важно е да се учиш от грешките си и да не се отказваш.Само младия Ишин и Демона както споменах може да те откажат,но с упоритост ще ги свиеш.Демона даже не е задължителен.Аз на Секиро съм правил най-трудния си challenge run.След няколко изигравания реших да го мина соулс стил,разбирай без да парирам.Само додж и умения.Те т'ва какъв ташак беше,но някак го избутах.Аз съм си малко мазохист.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
02 януари 2025
Пуснах Bloodborne с емулация първо на настолното pc с amd карта и там имаше много кофти неонови текстури и с пачове не се оправи.
След това го пуснах на лаптоп с nvida rtx 3070 и върви доста добре, но като стигна до Гаскойн нещо се прецакват конторлите на джойстика, падат кадри до 20 или забива.
Mitko6000
Цитиране
06 януари 2025
Преди Коледа си взех една от онези портативни конзоли за емулация с андроид. Anbernic 406H е. Сега се смазвам да цъкам PS2 портативно . За 170 долара, си е чук.
lyubohar
Цитиране
07 януари 2025
Приключвам Zelda BOTW с емулатор, чук е играта. Ако някой се интересува, в торентите има готов за игра пакет с вграден емулатор и всичко. Само трябва да се сетне контролер, има инструкции в нета и в самия пакет. Но е супер, играх доста повече, отколкото очаквах за игра, която поначало не е мой тип.

Може да се играе и само за историята (като мен) + малко странични мисии, малко ъпгрейди, откриване на картата и малко shrines (пъзели) за около 40-50 часа. Но човек ако задълбае, има сигурно 200 часа игра вътре и всички биоми и места са много различни и интересни. Има и souls моменти, особено разните DLC trials.

bojosan
Цитиране
08 януари 2025
Аз пък си си пуснах една от сейвките на Ragnarock на Сонито за да си спомня кви беха кучетата, щото като се сетим за кучетата от новия Сталкер ме побиват тръпки. Значи Санта Моника са богове, кучетата са като живи, движения и всичко. Украинците пред тях са като некакъв гаражен кръжок или Рабфак..И пак технически Американците са я напавили съвършена играта за сметка на това е тъпа като геймплей и въобще не е GoW.
Rostik79
Цитиране
08 януари 2025
Аз буквално оня ден я изиграх за пореден път Рагнарока. Сега съм в пост ендгейм съдържанието и трепя берсеркерите. Играта ме кефи повече отвсякога. Даже досадните сегменти, в които играеш с Атреус този път по-малко ме дразниха.
Иначе верно, че в техническо отношение играта от ден 1, когато я играх е максимално пипната - не видях нито един бъг. Най-много някой дребен глич като някое камъче да зависне във въздуха, но много рядко. Пуснаха и доста солидно допълнително ДЛЦ безплатно, няма транзакции, така че може да е обратен пример за това, което днешните геймъри постоянно реват - че игрите излизат недовършени, бъгави и после трябва да си плащаш за ДЛЦ-та.
bojosan
Цитиране
08 януари 2025
Те това ме кефи при тия че нема бъгове, глупости, постоянни ъпдейти и пачове колкото цяла игра през ден, просто седаш първия ден и кеф на макс. Много детска обаче са я направили с тия цветенца, минзухарчета и пчелички, нищо общо с атмосерата на GoW. Има наистина разработчици дето шапка им свалям колко са добри, последно адски се впечатлих от графика, геймплей и интелект от работата на едни французи, Асобо, които са направили A Plague Tale Requiem, бахти, така съм се кокорил на тая игра че не е истина.
Rostik79
Цитиране
08 януари 2025
bojosan написа
... Много детска обаче са я направили с тия цветенца, минзухарчета и пчелички, нищо общо с атмосерата на GoW...

Да, много захаросана и холивудска е станала: Кратос - шампиона на народа срещу злия капиталист и фашист Один

Реквиемът беше прекрасна игра.

logout
Цитиране
08 януари 2025
И на мен първия GoW повече ми хареса и като атмосфера. И двете части на A Plague Tale са добри, според мен, и атмосферата и историята си бяха на ниво.
Едвам се насилих да довърша Индиана Джоунс, накрая си беше направо мъка понеже много доскучава и пъзелите като цяло са изключително лесни (може да спойлна малко, но за едните от последните странични пъзели трябва да си носиш колелца от първите два). DF трябва да направят отделно ревю за графиката на предпоследното ниво в джунглата - осветлените явно зависи от част от текстурите и със зареждането на им е направо трагичено положението когато се движиш по-бързо (примерно с лодката), особенно след последния ъпдейт (преди него нямах проблеми, след него даже ми заби веднъж играта).
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
bojosan
Цитиране
08 януари 2025
Ragnarok въобще не може да се сравнява с GoW, аз откакто е излязъл го мъча, и още не съм го превъртял щото ми е мега тъп и дразнещ с атмосферата и всичко останало, това е игра която доказва че колкото и съвършена технически, с колкото и добра графика да е, пак може да не струва и 2 стинки. Индиана Джоунс го превъртях ама скипвах постоянно филмчетата. Приятна игра е, по скоро не е игра а някакъв филм, средняшка и сега ако ме карате да ви преразкажа дори една част от нея няма да мога. И двете части на A Plague Tale са уникални.
lyubohar
Цитиране
09 януари 2025
На мен пък втората част на Plague Tale ми беше малко meh - повече от същото, но някак по-зле. Рагнарок наистина беше по-зле като история и атмосфера и малко разтеглен, но пак ми хареса доста, просто не колкото първата.

Днес завърших Зелдата, препоръчвам я горещо и на соулс-феновете (освен на всички останали). Не е "соулс" игра, но има някакъв Elden Ring вайб. Ако цитирам един приятел, нещо като "upbeat Elden Ring" - огромен свят за изследване, но ти е хепи, вместо да си в ужас Но подходът към света и тайните му е доста подобен и си има доста тегави босове.

<
1
...
365
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.