Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
366
...
411
>
The_Doctor46
Цитиране
09 януари 2025
lyubohar написа
Днес завърших Зелдата, препоръчвам я горещо и на соулс-феновете (освен на всички останали). Не е "соулс" игра, но има някакъв Elden Ring вайб. Ако цитирам един приятел, нещо като "upbeat Elden Ring" - огромен свят за изследване, но ти е хепи, вместо да си в ужас Но подходът към света и тайните му е доста подобен и си има доста тегави босове.
Вместо да цъкаш игри,които ти напомнят на ER,вземи,че мини Маления,а после ходи да те разнасят из DLC-то.Там последния юнак е най-противното нещо създавано от ФРОМ.Не е забавен,не е честен,но пък за сметка на това е тегав.Малко го фикснаха де,та ще играеш срещу по-лайт версия,както и Маления между другото.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
09 януари 2025

Ще я играя със сигурност, просто чакам да ми се доиграе още повече, че в основната вкарах 200+ часа (за едно изиграване) и малко се преситих. Сигурно и в тая ще идат 100...Та чака си реда и настройката

dzhiny
Цитиране
14 януари 2025
Мъча Геничиро от снощи... вече сигурно имам 50+ опита, но като цяло го докарвам до трета фаза. Все ще падне кучето му с куче.

Ама опасна работа са тия соулсита. Не стига, че ги правят трудни, ами и по 10 фази имат босовете

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
14 януари 2025
Ти чакай да стигнеш Ишин.Тогава брой фазите. Единствения бос на ФРОМ с 4 фази,за който се сещам.Може би няма друг.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
14 януари 2025
Сигурно ще го бия месец тоя Ишин. Хубавото е, че следвайки гайда в на Каубоя, поне бия малките босове и се опапвам на кръв и potion-и що годе. Ако го нямаше тоя гайд, за никъде не съм.
lyubohar
Цитиране
14 януари 2025
Абе Геничиро е най-голямата стена, както си усетил. После е по-плавно нагоре трудността
dzhiny
Цитиране
14 януари 2025
Наизустих всичко до трета фаза, ама и там не е кой знае какво. Просто много се променя цялата картинка и тва някак ме бъгва и адрелина като ме ловне и те... но почти е долу, още няколко опита.
dzhiny
Цитиране
14 януари 2025
Пфф, най-накрая успях. Тва май е боса, за който съм влагал най-много време (г/д от снощи), в моята скромна гейминг кариера.
The_Doctor46
Цитиране
14 януари 2025
dzhiny написа
Пфф, най-накрая успях. Тва май е боса, за който съм влагал най-много време (г/д от снощи), в моята скромна гейминг кариера.
Няма да се плашиш.Играй смело.Геничиро е средна бира.Не е лесен,но не е и сред трудните.Просто трябва да си упирит и да не се отказваш.Да се учиш от грешките си разбира се.
dzhiny
Цитиране
14 януари 2025
За тебе сигурно не е труден, ама за мен си беше. По-скоро продължителността на цялата битка и фазите са наистина дълги и трябва да си доста спокоен за да успееш. Иначе самия патерн, след толкова преигравания го научаваш. Адрелина, който те пере като наближи да пада, също никак не е от полза. Anyway... в края на краищата, леееккоо се гордея със задоволство хаха
nightwarrior
Цитиране
15 януари 2025
dzhiny написа
Anyway... в края на краищата, леееккоо се гордея със задоволство хаха

Много ясно, нас как мислиш ни зачеса тая краста

dzhiny
Цитиране
15 януари 2025
Speed XP & Gold farm https://streamable.com/i93vs9
и те така 1 час... да взема поне 1 мастър скил

Sorry, за качеството...

lyubohar
Цитиране
15 януари 2025
То идеята на Геничиро е да те научи на париране и да ти покаже, че оттук-насетне без него няма как. Затова е толкова труден за хората (включително и моя милост), които преди него са минавали между капките с брутална сила.

Сега като си поусвоил парирането, вече ще е по-лесно. Поне аз не помня друга такава стена да е имало.

nightwarrior
Цитиране
15 януари 2025
Хубаво е да не постваш такива видеа, че пак ще ми се доиграе
Ludnichar
Цитиране
15 януари 2025
dzhiny написа
в края на краищата, леееккоо се гордея със задоволство хаха

Ей това изречение се крие цялата мания по соулс и подобните игри в последните години.
Всеки може да пребие някой мега лесен шеф. Но големият кеф е когато сцепиш от бой някой, който до вчера ти се е струвал абсолютно невъзможен и непреодолим.

Иначе аз в момента цъкам Remnant 2 и мога само да кажа, че играта е велика, огромни крачки (не крачка) пред единицата във всяко едно отношение.
В цялата игра има само едно нещо, което не ми харесва, и това е безобразно бавното хийлване. Иначе е близо до 10/10 игра, направо съм във възторг колко е яка.

Souls Games Maniac
<
1
...
366
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.