Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
369
...
411
>
dzhiny
Цитиране
16 януари 2025
Да бе, мини шеф, ама аз на някой от тях бая зор видях... Ще пробвам на някой от следващите да експериментирам и аз сам.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
16 януари 2025
И понеже съм на вълна Секиро... гледам, че вече има обявена дата (27 Март) за The First Berserker: Khazan, който до колкото чета май доста е inspired by Sekiro. Каубоя пука демото, ако ви е интересно...
The_Doctor46
Цитиране
16 януари 2025
На 27 март излиза и AI limit,друга соулс-подобна,която следя.Ще ги видим,когато излязат.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
16 януари 2025
Апф, тва AI Limit и на мен ми е в whishlist-a, ама сега обърнах внимание, че е soulslike. Дано са по-компромисни и имат някви глезотийки, като карта и повечко рпг елементи хихихи
nightwarrior
Цитиране
17 януари 2025
То Ai Limit и Khazan имат достъпни демота(поне в Стийм, за другаде не съм гледал), ама ми се струва, че е грешка за Ai Limit да излезе на същата дата. Да имат разлики и Лимита е доста по-евтин, ама ми е странно.

Макар че пък Казанджията, мисля че е с модерното "играй три дни по-рано ако преордърнеш делукса".

The_Doctor46
Цитиране
17 януари 2025
Казана изглеждаше добре,когато гледах бетата преди два месеца.AI Limit-a има доста Code Vein вайб като арт.Едва ли ще е добра колкото код-а,но се надявам да е добра.Има време до края на март.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
17 януари 2025
Тва вече май не е особено честно: "Her AI will self destruct"
dzhiny
Цитиране
17 януари 2025
gg
lyubohar
Цитиране
19 януари 2025
Почнах Spider-man 2 и нещо съм разочарован. Някак си всичко ми се струва по-зле. Питър Паркър са го сменили по някаква странна причина, сега ми е доста по-антипатичен. Лицата на всички изглеждат много счупени някак, MJ е покъртително зле, но и другите изглеждат като бъгави. Като казах бъгави - вече няколко бъга срещам за няма и няколко часа игра. При единия от които изпаднах от картата при първата битка още. Историята ми е доста meh. Не, че първата беше за Нобелова награда, но беше достатъчно приятна и ангажираща. Генерално графиката сигурно е по-добре, но не се усеща така, усещам я като същото ниво. Новостите с летенето, плъзгането по водата и разните въздушни коридори са ги сложили по-скоро "да има нещо ново". Мини-игричките ги няма засега, а бяха супер занимателни.
Mitko6000
Цитиране
20 януари 2025
Ако говориш за лицето, на Питър Паркър смениха го отдавна. Още с ремастъра на първата. Мини игрички пак има, ама по-нататък в историята.
Rostik79
Цитиране
20 януари 2025
Аз си инсталирах The Last of Us Part 1 (римейка) уж само да я видя как изглежда и се счупих от игра
Брутална игрица, която с времето все повече оценявам. А чисто технологично е направо топ. Почти всичко в света хвърля реалистични сенки като го осветиш, в тъмното си е тъмно, лицеви анимации, текстури ... Със слушалките като играя също звуковият инженеринг е невероятен.
И ми е все по-непонятно мърморенето от сорта на "ми нямаше нужда от този римейк", доене на франчайза и не знам си какво... Страхотен римейк на страхотна игра.
Малка забележка, че на ПС5 в performance режим не държи стабилни 60 кадъра, малко дропва на места.

Също някак си си спомнях, че играта е по-трудна. Пуснах я на предпоследна трудност и не я усещам толкова да е трудна. Може да направя едно изиграване и на grounded режим.

The_Doctor46
Цитиране
20 януари 2025
Аз чакам ремастъра на двойката на 3 април.Единицата ми хареса доста,но за двойката имаше доста противоречиви отзиви навремето,когато излезе.Иначе аз се мъча да довърша Final Fantasy 16.Имам още две,три мисии.Не е лоша,когато те пуска да играеш,но малко са попрекалили с кът сцените.И това го казва,човек,който няма против кът сцени.Имам чувството,че повече гледах,а по-малко играх.Също така ми дойде супер лесна.Готини битки,но малко умение се изисква.
LethianDream
Цитиране
20 януари 2025
И аз уикенда разцъках римейка на първата The Last of Us и вече съм към финала на играта. Поради различни причини не бях я довършвал и сега се кефя на макс. Даже много ми се догледа сериала по играта, макар че Бела Рамзи ме съмнява някога да достигне и една десета от таланта на Ашли Джонсън
Също ударих отново старата версия на Until Dawn и се смачках от кеф, абсолютна класика в хорър игрите. Вероятно ще се бръкна с едни 130 лева да си взема римейка на играта, колкото и да не ми се иска. Филмът очаквам да е епик фейл, надявам се да греша и да ми хареса. А Хейдън Пенетие е страхотна като Сам, ако не съм го отбелязал
tenga
Цитиране
20 януари 2025
lyubohar написа
Почнах Spider-man 2 и нещо съм разочарован. Някак си всичко ми се струва по-зле. Питър Паркър са го сменили по някаква странна причина, сега ми е доста по-антипатичен. Лицата на всички изглеждат много счупени някак, MJ е покъртително зле, но и другите изглеждат като бъгави. Като казах бъгави - вече няколко бъга срещам за няма и няколко часа игра. При единия от които изпаднах от картата при първата битка още. Историята ми е доста meh. Не, че първата беше за Нобелова награда, но беше достатъчно приятна и ангажираща. Генерално графиката сигурно е по-добре, но не се усеща така, усещам я като същото ниво. Новостите с летенето, плъзгането по водата и разните въздушни коридори са ги сложили по-скоро "да има нещо ново". Мини-игричките ги няма засега, а бяха супер занимателни.

При двойката историята се разгръща малко по-напред в играта. И на мен в началото ми беше малко спряла, но после ме грабна историята. Не знам докъде си, но доколкото помня, поне до средата трябва да стигнеш за да стане "интересно". Иначе има и мини-игри, но са напред.

lyubohar
Цитиране
20 януари 2025
Мерси, ще видим нататък как е
<
1
...
369
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.