Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
dzhiny
Цитиране
16 януари 2025
Да бе, мини шеф, ама аз на някой от тях бая зор видях... Ще пробвам на някой от следващите да експериментирам и аз сам.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
16 януари 2025
И понеже съм на вълна Секиро... гледам, че вече има обявена дата (27 Март) за The First Berserker: Khazan, който до колкото чета май доста е inspired by Sekiro. Каубоя пука демото, ако ви е интересно...
The_Doctor46
Цитиране
16 януари 2025
На 27 март излиза и AI limit,друга соулс-подобна,която следя.Ще ги видим,когато излязат.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
16 януари 2025
Апф, тва AI Limit и на мен ми е в whishlist-a, ама сега обърнах внимание, че е soulslike. Дано са по-компромисни и имат някви глезотийки, като карта и повечко рпг елементи хихихи
nightwarrior
Цитиране
17 януари 2025
То Ai Limit и Khazan имат достъпни демота(поне в Стийм, за другаде не съм гледал), ама ми се струва, че е грешка за Ai Limit да излезе на същата дата. Да имат разлики и Лимита е доста по-евтин, ама ми е странно.

Макар че пък Казанджията, мисля че е с модерното "играй три дни по-рано ако преордърнеш делукса".

The_Doctor46
Цитиране
17 януари 2025
Казана изглеждаше добре,когато гледах бетата преди два месеца.AI Limit-a има доста Code Vein вайб като арт.Едва ли ще е добра колкото код-а,но се надявам да е добра.Има време до края на март.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
17 януари 2025
Тва вече май не е особено честно: "Her AI will self destruct"
dzhiny
Цитиране
17 януари 2025
gg
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.