Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
368
...
411
>
The_Doctor46
Цитиране
15 януари 2025
Анатема x2! Майтапа настрана,в игрите на ФРОМ не може да отидеш до финалния шеф и да прескочиш всичко.Има си задължителни шефчета и неща,които да направиш.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
15 януари 2025
Така де, не можеш чак така, но можеш доста да прескачаш...Особено в ER, реално можеш да минеш играта с не повече от 20% от картата отворена.
dzhiny
Цитиране
16 януари 2025
Любо, ти с контролер от PS-a ли я игра Зелдата? На мен голям мерак ми беше преди известно време и я инсталирах с емулатор и всичко ток, обаче ми беше много неудобно с контролер от PS, но аз като цяло играя само М+К... И Зелдата, като цяло не дава особено насоки, какво да правиш и си доста на произвола, за да експериментираш май май.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
16 януари 2025
С уиндоуски контролер. Обаче и с PS контролер да си, би трябвало в Cemu-то да има мод да си ползваш PS иконките.

Иначе играта си има много ясен основен куест, който си следваш и няма много чудене и нужда от насоки. Страничните куестове също е доста ясно кой ти ги дава и къде да ги правиш, не е апокрифно като соулс игрите.

Иначе има и много тайни и локации, които трябва да откриеш сам, но те не са задължителни (макар че това да е най-приятното в играта).

dzhiny
Цитиране
16 януари 2025
Визирах предимно от към някви неща, които да си правиш сам. Например: какво и как да крафтиш, какво можеш да местиш като предмети предмети, които да използваш във света и т.н. Май нямаше много насоки за тия. Иначе, основният куест, помня че беше ясен.
nightwarrior
Цитиране
16 януари 2025
За крафтинга е малко проба/грешка, ама реално има такова дето ти пази рецептите. Тоест веднъж напипаш ли рецепта, можеш да я ползваш пак или подобриш. Но специално за храната е сравнително логично. Примерно лютите неща ти дават защита от студено, тия зелените гъби дето имат част от думата Stamina в тях съответно дават издръжливост и т.н.

Идеята е да е по-сандбокс усещането. Това е още по-силно във втората, дето буквално можеш да си строиш и роботи, гледах един си беше направил сателит дето върви с лазери и изтребва врагове и т.н. един вид, каквото ти роди въображението, това можеш да направиш.

Единственото което наистина е по-скрито е свързано с шрайновете. Едно че те са си един вид пъзели(някои скандално лесни, други по-сложни), но и някои самото им отключване е пъзел. Разбира се те не за задължителни и спокойно можеш да минеш играта без да ги правиш всичките.

dzhiny
Цитиране
16 януари 2025
В тоя ред на мисли, бях пробвал Immortal Fenyx Rising преди време и тя не е лоша... и най-важното, може с М+К
Rostik79
Цитиране
16 януари 2025
Immortal Fenyx Rising беше много сладурска игра - врътнах я с голям кеф. Четох, че е малко като рип-оф на зелдите, при това сравнително сполучлив.
dzhiny
Цитиране
16 януари 2025
Няма ли да направят Kena 2 Супер готината игрица, с яка история, готин геймплей и визуално изпипана. Хем соулслайк, хем не баш.

Междо другото, пуснали са Where winds meet за жълтоногите, ама нещо никак не ми изглежда както на трейлърите, а ми бие като да е "от Temu", ама тя е от там реално.

The_Doctor46
Цитиране
16 януари 2025
Няма да парвят Kena 2.Emeber lab казаха,че няма да правят двойка,а и въобще за сега няма да се занимават с гейминг.Те принципно не са разработчици на игри,а правят анимации и тн.За съжаление въпреки одобрението на играчите и на медиите,играта не постига комерсиален успех,което е доста странно.Хем всички я харесват,хем не се е продала достатъчно добре.Аз съм я преигравал 3 пъти,а на трудността,която се отключва след първия си е баш соулс ниво.Жалко наистина.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
16 януари 2025
Fenyx-a не е баш рип-офф, но са черпили вдъхновение най-малкото. Стамина системата и някои други айтемите(броните най-вече) са си доста зелдави, но бойната система е по-добра, ама пък липсва сандбокса. Много прилична игра, която не се взема твърде на сериозно(което в известна степен и е и чара).
dzhiny
Цитиране
16 януари 2025
Докторе, така е и все пак, можеш да сваляш/сменяш трудността, имаш карта и current location и т.н.

Феникса, малко мяза на микс между някой Аssasin's creed елементи и Зелда.

lyubohar
Цитиране
16 януари 2025
dzhiny написа
Визирах предимно от към някви неща, които да си правиш сам. Например: какво и как да крафтиш, какво можеш да местиш като предмети предмети, които да използваш във света и т.н. Май нямаше много насоки за тия. Иначе, основният куест, помня че беше ясен.

Нищо не съм крафтил/готвил цялата игра, това ми е мега-скучно занимание по принцип. За останалите неща - местене и т.н. е сравнително ясно (и логично) кое как се прави.
dzhiny
Цитиране
16 януари 2025
Лелее, тоя задник как ме вбеси. С Геничиро не се изнервих толкова, дето го мъчих 2 дена:

Накрая изгледах тва и го бих за 15 секунди. Докторе, сега кажи, че интуитивно би се сетил, че тука Ash-a толкова влиза в употреба или си толкова упорит, че си биеш по класическата процедура с париране и атака? Като цяло тия с пушкалата, към момента са ми в топ 3 най-дразнещи 'шефчета'
The_Doctor46
Цитиране
16 януари 2025
dzhiny написа
Лелее, тоя задник как ме вбеси. С Геничиро не се изнервих толкова, дето го мъчих 2 дена:

Накрая изгледах тва и го бих за 15 секунди. Докторе, сега кажи, че интуитивно би се сетил, че тука Ash-a толкова влиза в употреба или си толкова упорит, че си биеш по класическата процедура с париране и атака? Като цяло тия с пушкалата, към момента са ми в топ 3 най-дразнещи 'шефчета'
Стига де,това е мини бос.Когато имаш повече опит в жанра,ползваш повече неща и експериментираш.Точно това е полезно срещу всичко.Не само срещу този мини шеф. Използвай го.Пък и аз както казах никога не гледам гайдове на първо изиграване.Минавам както мога.
<
1
...
368
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.