Сега съм в началото на втората зона и честно казано доста сериозно започна да ми писва. И то при положение, че играя към час, макс 2 на ден.
Всичко се повтаря отново и отново и отново по абсолютно същия начин, а най-забавното - бос битките, са около веднъж на 5 часа геймплей.
Дотук обикалях и събирах абсолютно всичко но май все повече клоня към момента, че ще претупам историята и от един момент натам напълно ще зарежа страничните мисии.
Нито една AC игра не е успявала да ме задържи, за мен Цушимата е поне класа отгоре.
Иначе, Лудничар, както каза и Доктора, за да ти хареса повече играта, трябва да гледаш на нея като по-качествен AC. Трудно е да очакваш нещо от игра, която никога не се е целила в очакваната посока.
Интересно ми е AC Shadows дали ще става за нещо на този етап и как ще е в сравнение с Цушимата.
Аз се чудя с какво да започвам след хорър игричките.. ще го измисля тези дни
И изобщо най-скапаната бос-механика е бос + миньони, които му помагат. В GoW Ragnarok това бяха възможно най-досадните и изнервящи босчета. Един берсеркер призоваваше по два летящи Кошмара и два драугура, а самият берсерк хвърка от единия до другия край на арената ти ти мята проектили - от кого по-напред да се пазиш и да следиш? Нещеш ли - играта има много малък FoV и буквално във всеки един момент има по няколко врага извън полезрението. Редовно докато се пазя или бия с берсеркера и някои от миньоните му, някой яката ме налагаше изотзад, което на макс трудност означава рестарт на битката.