Иначе Вещера аз го мъчих 3-4 пъти също и не беше моето докато не стигнах някъде около барона, което е примерно 5-6 часа in.
Моят проблем с Уичъра идва реално от сетинга, ненавиждам фентъзи още от малък и вероятно това е една от причините. От друга страна, когато нещо е направено със сърце и душа, това се вижда ясно - как играя двете дарк фентъзи игри Darkest Dungeon с огромен кеф, а на Уичъра се мъча като грешен дявол с купища изхабени часове- тъпи и скучни куестове, плоски и еднопластови герои.. То Киберпънка не е цъфнал и вързал и той като история и герои- пак плоски образи, но поне сетинга е як, модерен, приятен екшън. За озвучаването на женското V няма да коментирам- това момиче Черами Лий направи голямата разлика. Заслужава поне няколко награди за войс актинга си в играта. Ей сега й гледам снимки, тя и суперкрасиво маце на всичкото отгоре, не знам защо изобщо се занимава с войс актинг. Винаги съм мислел, че войс актинга е само за дебели и грозни свине, които да не ги гледа човек и затова са решили да озвучават герои.
Та Уичъра "не става" и "не е за мен", ако ще обективно да е най-великата игра евър