Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
372
...
411
>
lyubohar
Цитиране
21 януари 2025
E ясно, има игри, които просто не са за теб и това е. Обаче казвам, че 1 час игра е малко, за да се прецени.

Иначе Вещера аз го мъчих 3-4 пъти също и не беше моето докато не стигнах някъде около барона, което е примерно 5-6 часа in.

LethianDream
Цитиране
21 януари 2025
Mitko6000 написа
Между "не става" и "не е за мен" има разлика. Както споменах с Вещера, опитвал съм се да я играя много пъти, преди да разбера, че не е за мен. Не съм стигнал до това заключение от първия път.

Моят проблем с Уичъра идва реално от сетинга, ненавиждам фентъзи още от малък и вероятно това е една от причините. От друга страна, когато нещо е направено със сърце и душа, това се вижда ясно - как играя двете дарк фентъзи игри Darkest Dungeon с огромен кеф, а на Уичъра се мъча като грешен дявол с купища изхабени часове- тъпи и скучни куестове, плоски и еднопластови герои.. То Киберпънка не е цъфнал и вързал и той като история и герои- пак плоски образи, но поне сетинга е як, модерен, приятен екшън. За озвучаването на женското V няма да коментирам- това момиче Черами Лий направи голямата разлика. Заслужава поне няколко награди за войс актинга си в играта. Ей сега й гледам снимки, тя и суперкрасиво маце на всичкото отгоре, не знам защо изобщо се занимава с войс актинг. Винаги съм мислел, че войс актинга е само за дебели и грозни свине, които да не ги гледа човек и затова са решили да озвучават герои.
Та Уичъра "не става" и "не е за мен", ако ще обективно да е най-великата игра евър

The_Doctor46
Цитиране
21 януари 2025
Гледам бая игри е озвучавала,а има и някакво участие в Final Fantasy 7 Rebirth,която излиза в четвъртък за PC и мисля да я взема.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
21 януари 2025
Като стана въпрос за озвучаване, случайно разбрах, че лейди Димитреску от Resident Evil The Village озвучава и един от берсеркерите в GoW: Ragnarok. Те са няколко реплики де, но ми стана интересно. А също е и гласът на Orin The Red в Baldurs Gate 3. Името на актрисата е Maggie Robertson.
lyubohar
Цитиране
21 януари 2025
Ха, вярно че Орин имаше същия глас Иначе като я гледам можеше и лицето да си даде за Димитреску освен гласа - пак щеше да е толкова крийпи
bonchef
Цитиране
22 януари 2025
Някой игра ли Call of Duty Black ops 6? Нещо ми бактиса в последно време все шутъри от трето лице.
lyubohar
Цитиране
22 януари 2025
И мен ме интересува, кампанията основно...
dzhiny
Цитиране
22 януари 2025
Тоя Guardian Ape, май ще бъде другата 'стена' за мен, след Геничиро. То май пак е мини бос, ама...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
22 януари 2025
dzhiny написа
Тоя Guardian Ape, май ще бъде другата 'стена' за мен, след Геничиро. То май пак е мини бос, ама...
Как мини бос бе,Джини.Това е един от главните и задължителни ако искаш да стигнеш до младия Ишин. Маймуната ми беше доста забавен за бой на мен.Готина битка
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
22 януари 2025
Много е хаотична втората му фаза и твааа е голяма греда.
The_Doctor46
Цитиране
22 януари 2025
dzhiny написа
Много е хаотична втората му фаза и твааа е голяма греда.
Парираш дългото комбо и после бой ако те затрудняват другите атаки.Слвд него малко пада на земята.Само гледай последната атака,която е доста здрава да я парираш хубаво.Profit :p
dzhiny
Цитиране
22 януари 2025
Тва го разбрах, ама нещо ми се мотае и рядко пука дългото комбо, а повече набляга на special атаките. Той реално, като парираш последната атака правилно тогава пада. Най-досадното е, че трябва да ходя са събирам емблеми, преди да започна на ново, щото първа фаза без пиратките съм жив зян....
The_Doctor46
Цитиране
22 януари 2025
Може и без пиратки.Моя съвет е да пробваш да парираш всяка една атака.Чупиш му стойката много по-бързо.
dzhiny
Цитиране
22 януари 2025
Има нещо нередно.. или аз не правя нещо както трябва във втора фаза или не знам. Постоянно напада със специалните атаки, които трябва да доджвам, а комбото, което ми позволява да го парирам успешно при последния му удар, та да му вадна джигера със spear-a и да направя някакъв по съществен демидж се случва супер рядко, а във всичките клипове на тва наблягат. Тук например:

Не знам, да не би да са пачнали нещо. Това леко ме отчайва въпреки че го мъча 3 часа. При Геничиро не изпитах такива чувства, дори на втория ден.

dzhiny
Цитиране
22 януари 2025
Гледам, че и други са писали за сходни неуспехи във втора фаза.
<
1
...
372
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.