Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
373
...
381
>
Veluvian
Цитиране
22 януари 2025
Тегав е, но не е чак от най бруталните и нечестни босове Guardian Ape. Ударите му са сравнително бавни и могат да бъдат разгадани и следени, имаш голямо поле, за да удряш, бягаш, парираш. Успех!
Рефлексите, които ще научиш от тая битка ще ти потрябват
dzhiny
Цитиране
22 януари 2025
Горе долу му хванах цаката, стига да ми артисат емблемки за втора фаза за Spear-a, иначе no way... Aбе имам подозрения, че ще стигна предела на възможностите си в един даден момент, на някой от големите босове ама да видим. Тва си е много добро каляване на търпението ми, а аз имам нужда от такова на daily basis.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
22 януари 2025
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
The_Doctor46
Цитиране
22 януари 2025
Босовете,които може да те откажат са Ишин младия и Демона.Може би и бащата на втора среща,но два от тези са опционални.То и тях ще ги свалиш, но се изисква повече търпение,а за нов играч в жанра ще е по-тегаво. Иначе аз свалих демото на КазанЯ докато чакам утре Final Fantasy 7 Rebirth и това,което видях доста ми хареса.Микс от Секиро и соулси.Има дърво с умения малко като в Секиро,но пак по-различно.Комбата е фън,гадовете,които срещнах са разнообразни и то още в началото.Арт стила е малко аниме,но не чак толкова.Първия бос беше лесничък,но си личи,че натам ще позадобреят.Очаквам доста приличен соулс клонинг.

П.С. Джини,КазанЯ има опции за трудност.Когато минах първата зона,ми даде да избирам между easy и normal,та ако те зарибиме по жанра покрай Секиро-то,да го имаш предвид.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
23 януари 2025
Кво да го зарибиме, той вече си е ONE OF US, ONE OF US, ONE OF US!!!
lyubohar
Цитиране
23 януари 2025
Демонът имаше някакъв много смешен cheese, с който падаше в бездната, но беше толкова сложен да се направи, че е по-лесно да си го биеш
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2025
Същото като Gyoubu Oniwa. Там се чийзва по същия начин.
Ludnichar
Цитиране
23 януари 2025
И аз изиграх демото на Казаня. Цъках го на Стиймдека и се държеше доста прилично.
Единствено такива игри са ми малко по-тегави на дека, защото не виждам толкова перфектно движенията на противниците, както ги виждам на 70 инчовия.
Играта ми допадна доста, но не бих казал, че е нещо чак уау. Ще я играя в даден момент, но едва ли ще е от day 1.
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2025
Луд,то след ФРОМ няма как да има нещо уау.Важно е да е приличен клонинг,а Казаня изглежда като такъв.
Ludnichar
Цитиране
23 януари 2025
Ами има доста игри, които харесвам много и не са на Фром. Например игрите на Team Ninja най-вече - Nioh 1/2, Wo Long, ROTR.
Освен тях Code Vein, Lies of P, Remnant 2, на която се сцепвам в момента.
А и старата ми любов Let it die, която за съжаление така и не намери широка популярност, а е мега яка игра.

Тази конкретно мисля, че ще е доста по-ниска категория от изредените, пък дано да греша.

Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2025
На мен ми изглежда поне на едно ниво с Lies of P и Wu Long,но това е само от демото.Ще видим.Все пак Казаня се разработва от малко студио към Nexon,а Nioh/Wu long и Code Vein от огромни студиа.Това им е първи опит в жанра доклокото знам.Не може да се сравняват.Трябва да сравняваш с Lies of P и отчасти Remnant,щото те са от по-малки студиа,но пък хората от Remnat-a това им е трета игра в жанра ако не се лъжа.Както казах,ще видим,когато излезе и я изиграя.Още е рано за изводи,но демото си е супер.
Ludnichar
Цитиране
23 януари 2025
Сори, аз не сравнявам игрите по този начин, а по това колко ми харесват.

Не съм от хората, които получават душевен оргазъм, играейки игра, дето е писана от трима човека.(както се оптиваха да ми обяснят, че трябвало да ми хареса например Мортъл Шел, която е пълен булшит според мен)

Но и да сравняваме с Пинокио примерно, както ти си дал за пример - разликата е от земята до небето в моите. И сравнявам само демотата, защото на Пинокио изиграх демото... няколко пъти. И нямах никакво търпение да излезе цялата игра. Тук ми е малко все тая... Пък дано като излезе цялата игра, да ме опровергае.

П.П. Не видях опция за fast travel в демото. Ако наистина няма и в пълната игра, тотално ще ме загубят. Това е най-малоумното възможно нещо след продължаващия тренд игри от 2020те да нямат опция за промяна на контролите.

Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2025
Когато се сравнява игра,трябва да се гледа бюджет и хора.Естествено,че играеш,която ти харесва,но тези неща имат огромно зачение за качеството на дадена игра при равни други условия.Примерно Юби си бълват боклуци въпреки,че са второто най-голямо студио в света.Но ако искаха и влагаха старание, и умения като някое малко студио,как мислиш,кое ще извади по-качествен продукт?Колкото до фаст травела,мисля,че ще има.В бетата се отключваше доколкото си спомням,но не съм 100% сигурен.Аз не виждам особена разлика с Lies of P като качество на геймплея да речем.На мен Lies of P ми допада повече чисто като арт,свят,атмосфера,но геймплейно не смятам,че е над Казаня,но както казах още е твърде рано за каквито и да е оценки.Демото е буквално само пролога.Даже хъба не отключва.Аз лично се надявам да е поне около Lies of P.Ако е така,аз съм доволен.Не очаквам от по-бюджетна игра да е FROM/Team Ninja/Bandai Namco ниво.То ако можеше,всеки щеше да вади такива игри.That's just my 2 cents.
Charcharo
Цитиране
23 януари 2025
Не мисля, че бюджета значи качество. Нито пък времето нито дори и хората.
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2025
Аз за това съм писал при равни други условия,ама трябва и да се чете.
<
1
...
373
...
381
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.