Мисля, че някъде след като убих Волнир я свалих и нея. И чак по-късно разбрах, защо е толкова по-трудна от останалите босове в играта.
Със сигурност едно от топ 3 на най-гадните неща в соулс игрите - камера битките.
Другите 2 за мен са - огъня да ти е на 100 часа път с камили от боса и двойните босове тип Ornstein and Smough или пък един главен бос с мобчета.
Наливал съм сейфове за Witcher 3 и CP2077, но те бяха GoG и пиратките, та нямаше проблем. Бях пробвал с Hogwards Legacy в Steam, но и така не се получи. В момента иначе аз не бих си купил Sekiro на пълна цена в Steam, колкото и да я харесвам
Идеята му е да излъже Стийм за гейм версия и т.н., ама предполагам ще стане и за кракнат сейв. Поне някакъв в редит пише, че точно това му е решило проблема. Не съм го пробвал лично(аз играта я взех на релийз), та не мога да кажа, че 100% ще стане, но не пречи да опиташ.
Иначе да, соленичко си е сега на пълна цена. Ако наистина мислиш да почиваш от играта на 13ти март е следващата разпродажба в Стийм, на зимната играта беше на половин цена. Или да дебнеш сайтовете за ключовете(този, от който пазарувам обикновено, сега я няма).
Имай предвид, че ако преместиш сейва, дори да стане, вероятно няма да ти даде ачийвмънтите, които си минал, ако това има значение за теб де.