Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Ludnichar
Цитиране
30 януари 2025
Аз танцьорката я открих преди Ворд-а. И понеже съм от хората, които са мега упорити се мъчих доста време с нея, докато я зарежа. И после след всеки бос, след всеки ъпдейт, след всека нова колба, се връщах пак да пробвам.

Мисля, че някъде след като убих Волнир я свалих и нея. И чак по-късно разбрах, защо е толкова по-трудна от останалите босове в играта.

Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
30 януари 2025
Ludnichar написа
Аз танцьорката я открих преди Ворд-а. И понеже съм от хората, които са мега упорити се мъчих доста време с нея, докато я зарежа
Хахаха,бабичката ли утрепа?You, monster.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
30 януари 2025
Еми така се получи, нещо ме дразнеше и я нашамарик макло ас...
Souls Games Maniac
dzhiny
Цитиране
30 януари 2025
Свалих го таткото бухльо. Хванах няква цака с Mortal Blade-a (разбира се с подсказки от нета) и си изградих няква своя стратегия.
Камерата на играта на моменти много може да те прецака, като се завреш у някоя стена и не виждаш въобще кво се случва...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Ludnichar
Цитиране
30 януари 2025
dzhiny написа
Свалих го таткото бухльо. Хванах няква цака с Mortal Blade-a (разбира се с подсказки от нета) и си изградих няква своя стратегия.
Камерата на играта на моменти много може да те прецака, като се завреш у някоя стена и не виждаш въобще кво се случва...

Със сигурност едно от топ 3 на най-гадните неща в соулс игрите - камера битките.
Другите 2 за мен са - огъня да ти е на 100 часа път с камили от боса и двойните босове тип Ornstein and Smough или пък един главен бос с мобчета.

Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
30 януари 2025
Това с огъня взеха да го изоставят слава богу.Най-големия ташак беше в Code Vein ,срещу Successor of the Throat.Там сейв пойнта беше на 10 минути,заеви.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
30 януари 2025
The_Doctor46 написа
Това с огъня взеха да го изоставят слава богу.Най-големия ташак беше в Code Vain ,срещу Successor of the Throat.Там сейв пойнта беше на 10 минути,заеви.

Оф, не ми напомняй. Там правих левел 1 рън, тая ми отне над 4 часа, като сигурно 3 часа от тях бяха тичане.
Souls Games Maniac
dzhiny
Цитиране
30 януари 2025
Има ли някой, който е играл игра пиратка, а след тва я е купил и е правил опит да налее сейвовете, който се сторват (ex. Sekiro) в: C:\Users\myuser\AppData\Roaming\Sekiro
да ги налее в Стийм, след като закупиш играта. Чудя се дали е възможно...
dzhiny
Цитиране
30 януари 2025
Сигурно само аз съм циган и играя пиратки от тука.
BloodDagger
Цитиране
30 януари 2025
dzhiny написа
Има ли някой, който е играл игра пиратка, а след тва я е купил и е правил опит да налее сейвовете, който се сторват (ex. Sekiro) в: C:\Users\myuser\AppData\Roaming\Sekiro
да ги налее в Стийм, след като закупиш играта. Чудя се дали е възможно...

Наливал съм сейфове за Witcher 3 и CP2077, но те бяха GoG и пиратките, та нямаше проблем. Бях пробвал с Hogwards Legacy в Steam, но и така не се получи. В момента иначе аз не бих си купил Sekiro на пълна цена в Steam, колкото и да я харесвам

nightwarrior
Цитиране
30 януари 2025
С малко гугълване видях, че линкват този сейв туул:
https://www.nexusmods.com/sekiro/mods/274

Идеята му е да излъже Стийм за гейм версия и т.н., ама предполагам ще стане и за кракнат сейв. Поне някакъв в редит пише, че точно това му е решило проблема. Не съм го пробвал лично(аз играта я взех на релийз), та не мога да кажа, че 100% ще стане, но не пречи да опиташ.

Иначе да, соленичко си е сега на пълна цена. Ако наистина мислиш да почиваш от играта на 13ти март е следващата разпродажба в Стийм, на зимната играта беше на половин цена. Или да дебнеш сайтовете за ключовете(този, от който пазарувам обикновено, сега я няма).

Имай предвид, че ако преместиш сейва, дори да стане, вероятно няма да ти даде ачийвмънтите, които си минал, ако това има значение за теб де.

dzhiny
Цитиране
30 януари 2025
Просто смятам, че е шедьовър и заслужава да бъде купена, ама верно е доста пара в момента.
nightwarrior
Цитиране
30 януари 2025
Съгласен съм с цялото ти мнение
The_Doctor46
Цитиране
30 януари 2025
Всяка соулс игра на FROM Software заслужава пълна цена.Дори и DOrk Souls 2,която макар и да е най-слабата игра,която съм играл на ФРОМ,пак е много над средното ниво.Всяка.Точка.Казах! Майтапа настрана,тези игри имат огромно replay value,но за някои като Любо,които не повтарят,не е далавера.Проблема е,че игрите на ФРОМ ги пускат по-рядко на намаление.Поне според моите наблюдения,но може и да се лъжа.
dzhiny
Цитиране
30 януари 2025
И аз съм от тия хора, които не повтарят и като цяло винаги след като изиграя нещо се чуствам достатъчно наситен и губя интерес пак да го играя. Сега за пръв път се случва със Секиро да имам чуство, че бих повторил. Ама да не говоря много, защото още не съм го приключил, а и да не зарбавяме, че тоя прогрес, който имах дотук е изцяло благодарение на гайдове и Каубоя, иначе отдавна да съм се отказал.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.