Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
nightwarrior
Цитиране
30 януари 2025
Специално на Секиро не мисля, че има толкова риплей стойност. При другите можеш да минеш на различни билдове с различни оръжия. Тук оръжието ти е едно(хайде две с Mortal blade) и заради липсата на статове, буквално можеш да отключиш всичко на едно преиграване, евентуално с нг+. Даже май имаше ачивмънт за това. Можеш да я преиграеш разбира се, но е като да преиграеш нещо по-линейно. Или ако си правиш свои чалънджи.

И специално за DS2 не съм съгласен, това е единствената игра на Фром, която не съм съгласен, че си струва пълната цена, най-малкото заради похабен потенциал.

dzhiny
Цитиране
30 януари 2025
Риплей стойността при Секиро за мен би била да се магеря с тия пак. Въпреки, че то предвид колко пъти съм умирал на първо преиграване си е малко лудост да повтарям.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
30 януари 2025
Най-малко може да го докара човек до NG7+ ,когато играта достига най-високата си трудност.На NG си е разходка в парка.Разбира се не наведнъж,но тук един рън,там друг.Да не говорим,че ако не гледаш гайдове,сто процента си пропуснал бая места и мини шефове,но иначе да.Секиро има най-малък потенциал за преиграване от на ФРОМ соулсите.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
30 януари 2025
The_Doctor46 написа
но за някои като Любо,които не повтарят,не е далавера.

Но дори и аз си ги купих, въпреки че ги бях минал вече, и то даже не и на диск Толкова висока стойност имат наистина.
dzhiny
Цитиране
30 януари 2025
Ех, отвори се гледка: https://i.postimg.cc/Kz37bSVp/Untitled.jpg
Еее там горе в далечината, при ония скали ли трябва да стигна
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
30 януари 2025
Игрите на FROM са със супер остаряла графика,но компенсират с много як арт и атмосфера, и странно или не,изглеждат много красиво.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.