Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
381
...
412
>
nightwarrior
Цитиране
30 януари 2025
Специално на Секиро не мисля, че има толкова риплей стойност. При другите можеш да минеш на различни билдове с различни оръжия. Тук оръжието ти е едно(хайде две с Mortal blade) и заради липсата на статове, буквално можеш да отключиш всичко на едно преиграване, евентуално с нг+. Даже май имаше ачивмънт за това. Можеш да я преиграеш разбира се, но е като да преиграеш нещо по-линейно. Или ако си правиш свои чалънджи.

И специално за DS2 не съм съгласен, това е единствената игра на Фром, която не съм съгласен, че си струва пълната цена, най-малкото заради похабен потенциал.

dzhiny
Цитиране
30 януари 2025
Риплей стойността при Секиро за мен би била да се магеря с тия пак. Въпреки, че то предвид колко пъти съм умирал на първо преиграване си е малко лудост да повтарям.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
30 януари 2025
Най-малко може да го докара човек до NG7+ ,когато играта достига най-високата си трудност.На NG си е разходка в парка.Разбира се не наведнъж,но тук един рън,там друг.Да не говорим,че ако не гледаш гайдове,сто процента си пропуснал бая места и мини шефове,но иначе да.Секиро има най-малък потенциал за преиграване от на ФРОМ соулсите.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
30 януари 2025
The_Doctor46 написа
но за някои като Любо,които не повтарят,не е далавера.

Но дори и аз си ги купих, въпреки че ги бях минал вече, и то даже не и на диск Толкова висока стойност имат наистина.
dzhiny
Цитиране
30 януари 2025
Ех, отвори се гледка: https://i.postimg.cc/Kz37bSVp/Untitled.jpg
Еее там горе в далечината, при ония скали ли трябва да стигна
The_Doctor46
Цитиране
30 януари 2025
Игрите на FROM са със супер остаряла графика,но компенсират с много як арт и атмосфера, и странно или не,изглеждат много красиво.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
31 януари 2025
The_Doctor46 написа
Най-малко може да го докара човек до NG7+ ,когато играта достига най-високата си трудност.На NG си е разходка в парка.Разбира се не наведнъж,но тук един рън,там друг.Да не говорим,че ако не гледаш гайдове,сто процента си пропуснал бая места и мини шефове,но иначе да.Секиро има най-малък потенциал за преиграване от на ФРОМ соулсите.

НГ+7 е за нуубове.
Ако не си бил Ишина, демона и бащата хитлес, все едно не си играл.
Souls Games Maniac
dzhiny
Цитиране
31 януари 2025
Извинявам се за невежеството, ама какво или до къде се води NG+7? Нещо ми е непонятно тва животно, а ги споменавате често?
The_Doctor46
Цитиране
31 януари 2025
dzhiny написа
Извинявам се за невежеството, ама какво или до къде се води NG+7? Нещо ми е непонятно тва животно, а ги споменавате често?
Когато завършиш играта за първи път,си играл NG+,след това ако започнеш пак със същия сейв си NG+1,когато завършиш и този рън и започнеш нов със същия сейв е NG+2 и тн. Схващаш.В соулс игрите всеки следващ рън е по-труден от предния до NG+7,когато достига максималната си трудност.След това не става по-трудно.Всеки следващ рън в Секиро ,гадовете правят повече щети на кръвта и стойката.Вразите също така имат повече кръв.Някои айтеми са променени и някои неща,които дропват босовете.Общо взето това е.Забравих да спомена,че и стойката ти започва да се възстановява по-бавно,което значи,че трябва по-малко да блокираш или перфектен дефлект.
dzhiny
Цитиране
31 януари 2025
И го играете по 7 пъти и то по трудно Луди 'ора
The_Doctor46
Цитиране
31 януари 2025
Ludnichar написа
The_Doctor46 написа

НГ+7 е за нуубове.
Ако не си бил Ишина, демона и бащата хитлес, все едно не си играл.
Бил съм ги хитлес ,но не на NG+7.Да ти кажа честно,хитлес беше по-лесно токолкото ръна ,който правих в Dark Souls стил.Демек не дефлектвах,а само тичах и доджвах.Те т'ва какъв ташак беше...
Ludnichar
Цитиране
31 януари 2025
The_Doctor46 написа
<Да ти кажа честно,хитлес беше по-лесно токолкото ръна ,който правих в Dark Souls стил.Демек не дефлектвах,а само тичах и доджвах.Те т'ва какъв ташак беше...

На мен първия ми рън си беше такъв - аз игра с дефлект не бях пипвал никога преди това.
Souls Games Maniac
dzhiny
Цитиране
31 януари 2025
Тъкмо почнах Ори единицата, малко да чилна преди финалите* на Сектиро. За пореден път се убеждавам, че тва е най-любимата ми Metroidvania с история, геймплей и визуално по мой вкус.
dzhiny
Цитиране
31 януари 2025
Доста поиграх и се зачудих, защо няма boss fights, а се оказва, че във Blind Forest нямало такива Докторе, казвай ги тия работи
The_Doctor46
Цитиране
31 януари 2025
dzhiny написа
Доста поиграх и се зачудих, защо няма boss fights, а се оказва, че във Blind Forest нямало такива :\( Докторе, казвай ги тия работи
Бахмааму,поигра Sekiro и вече искаш босове.И ти стана член на клуба май. Нали искаше чил,те т'ва си е чил от всякъде.
<
1
...
381
...
412
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.