Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
387
...
392
>
dzhiny
Цитиране
11 февруари 2025
Предстои да се бия с Демона. Чудя се дали да не измъча с него с ей тая стратегия:
хахаха Шегата настарана, няма да чийтвам и да обезмислям играта. Не знам как ще го бия тоя, аз не си виждам героя и къде удря от огромното му огнено туловище... Как ще се стига до втора, че до трета фаза идея нямам.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
11 февруари 2025
Джини,този начин не е толкова лесен както изглежда.Мисля,че скока там се прави с известни тренировки.Не съм пробвал,но така съм чувал.То човек ако реши да чийзва,какъв е смисъла да се бие с опционален бос.За главен по-мога да разбера,за мен си е неприемливо,но е разбираемо.Говорейки за опционални босове,не е нужно да го мъчиш,все пак може да го скипнеш ако не ти доставя удоволствие.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
11 февруари 2025
Така ли? Аз мислих, че трябва да мина през тоя задълже преди финала. Май по-скоро бих го скипнал тоя наистина, нещо не му намирам 'чалъма' и е много неудобен и досаден. Ти бил ли си го ? Предполагам, че не си се пестил. Ако дава attack power, би било добре да ъпгрейдна, само тва ме блазни, след като е опционален.
The_Doctor46
Цитиране
11 февруари 2025
dzhiny написа
Така ли? Аз мислих, че трябва да мина през тоя задълже преди финала. Май по-скоро бих го скипнал тоя наистина, нещо не му намирам 'чалъма' и е много неудобен и досаден. Ти бил ли си го ? Предполагам, че не си се пестил.
Превъртал съм Секиро около 10-11 пъти,включително съм правил no-hit битки срещу всички босове,така че да,бил съм го чат пат. Да,опционален е и не е нужно да го биеш.Скачай на Ишин,макар че и той е корав тип.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
11 февруари 2025
И аз никога не съм разбирал чийзването. И точно като доктора за опционални босове пък съвсем не го разбирам.

Босовете, които ти "закриват" героя като цяло са едно от най-тъпите и неприятни игра в която и да е игра. И нз как за толкова години компаниите не се научиха, че камера босовете не са добра идея и дразнят. Не си спомням и веднъж да съм срещал някой, който се кефи на този тип механика на създаване на трудност в игра.

Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
11 февруари 2025
Като стана въпрос,битките с камерата в Ninja Gaiden 2 Black са на изцяло друго ниво.Там камерата е по-опасна от противниците.Не помня как беше през 2008 в оригинала,че го играх в приятел тогава,но предполагам,че си беше пак така.Тогава не ми е правило толкова впечатление,но сега толеранса ми е по-малък.
LethianDream
Цитиране
11 февруари 2025
dzhiny написа
Предстои да се бия с Демона. Чудя се дали да не измъча с него с ей тая стратегия:
хахаха Шегата настарана, няма да чийтвам и да обезмислям играта. Не знам как ще го бия тоя, аз не си виждам героя и къде удря от огромното му огнено туловище... Как ще се стига до втора, че до трета фаза идея нямам.

Това видео е направено от някакъв невероятен глупак. Съжалявам, но това противоречи на абсолютно всички нормални закони на честта. Не знам какъв идиот трябва да си, за да се радваш на такава победа. От друга страна, като ги правят толкова трудни босовете в Соулс игрите, това е резултата.

Ludnichar
Цитиране
11 февруари 2025
Принципно няма лошо човек да се изгаври и да се забавлява с подобни "алтернативни" методи. Макар че аз не го правя.
Ама преди това да си го е бил като хората, иначе е абсолютна липса на т-шаци...
Souls Games Maniac
bonchef
Цитиране
11 февруари 2025
Хора разни и различни разбирания за трудност. Аз играя за удоволствие, харесала ми е играта, играя по час след като се прибера от работа или по късно , искам да отпусна. И в един момент в играта се надънваш на нещо дето няма минаване 10-20-......50-60 опита. Ами не си почиваш даже се изнервяш допълнително щото ти спира играта по натам. Тук имаше и друг с такова разбиране просто забравих как се казва. Тази конкретно не съм я играл, но ако са направили нещо дето трябва да хабя много усиля и нерви - демек 50-60 пъти повтори упражнението, ползвам всякакви гадни методи щото и аз се чуствам преебан с такива трудности на разни босове. Виж ако е направено да можеш да го прескочиш няма проблем , но не винаги е така. Понякога виждам какво трябва да направя просто нямам нужните умения т.е. толкова бързо да реагирам, да успея да натисна 6 бутона в нужната последователност за не знам колко време и други подобни.
The_Doctor46
Цитиране
11 февруари 2025
То не е и липса на ташаци даже.Когато си купуваш соулс игра,особено на ФРОМ,знаеш горе долу какво да очакваш,демек има си предизвикателство в солидни количества.Ако не ти харесват подобни игри,не си ги купуваш,че да избуташ даже до ендгейма,щото Демона е точно енд гейм босче.Има два варианта,да играеш щото е модерно,което не знам защо някой би го направил,или пък си циклил 100 часа,но не си се справил,а искаш да вземеш achievement.Но пак опираме до вкус,щото аз не знам истински соулс lover да е прибягвал до това.Всеки цикли до откат,дори да отнеме седмици.Знам човек,който е мъчил Радан 3 седмици преди да го свали.Това в един форум някой се похвали.Искал човека сам.
Rostik79
Цитиране
11 февруари 2025
Третият вариант е да си от онези манияци, които първи откриват такива експлоити, бъгове и чийзвания и/или правят any% speedrun и търсят всякакви варианти. Тези са най-луди.
The_Doctor46
Цитиране
11 февруари 2025
Rostik79 написа
Третият вариант е да си от онези манияци, които първи откриват такива експлоити, бъгове и чийзвания и/или правят any% speedrun и търсят всякакви варианти. Тези са най-луди.
Те тези пичове могат да сгънат всеки шеф по нормалния начин за секунди,просто търсят гличове за най-трудната категория.Да,any% е най-бързата,но и най-трудна същевременно,защото правенето на някои гличове от първи опит е доста трудно,а те се борят понякога буквално за стотни.Прецакаш ли първия път,много е вероятно да трябва да рестартираш,освен ако на друго място не може да спестиш някоя секунда.Хората са по-впечатлени от glitchless категорията,но за рънърите е по-лесно да пребият шефа,отколкото да направят глич.
dzhiny
Цитиране
11 февруари 2025
Е са... "Ако не ти харесват подобни игри,не си ги купуваш,че да избуташ даже до ендгейма,щото Демона е точно енд гейм босче." Много си ми хареса играта. Както казах още в много по-задните постове, има веороятност да стигна предела на възможностите си в даден момент, а и почна леко апатично да ми става. Напълно доволен съм, че успях да играя една от най-трудните соулс игри и да добутам до ендгейма, макар и с помощ от тубата (не съм чийзвал, както на видеото по-горе), защото аз самия се отричах от жанра, преди Сектиро (ако не броим яката Кена и още 1-2 не дотам соулс и толкова трудни игри като въпросната).
Секиро е шедьовър, вероятно и Елден Ринг е не по-малко красив и шедьовър, но на на мен ми е депре.
Не ми се занимава с тоя Демон, може би донякъде ми умръзна, та ще видя какво ще стане и с Ишин. Бях, чел че много голям процент от хората всъщност не я довършват тази игра или тук бяхте коментирали...
lyubohar
Цитиране
11 февруари 2025
Аз го бих с тоя чийз Ако не го мина от няколко пъти и има чийз го ползвам - да не са го оставяли. Бос битките като цяло не са ми любимата част от соулс игрите (нито от които и да е игри), така че ползвам всички налични средства без чийтове.

Реално това си е честна победа със средствата, които играта е предоставила - съзнателно или не. Е, като изключим, че съм я потърсил и видял някъде . Добре де, може би не е 100% честно за мен, а само за който открие чийза сам докато играе.

Иначе редовно чийзвам някой рицар да падне в някоя шахта - ебал съм го у глупака, ако може да падне защо да го млатя 5 минути?

The_Doctor46
Цитиране
11 февруари 2025
Shame on,you,Любо!Анатема! Аз пък точно това обожавам,бос битките.За мен т'ва е солта на този тип игри,макар и фокуса да е повече над екслпорейшъна,аз се радвам еднакво, и на двете неща.За чий чеп иначе обикалям,събирам разни готини нещица,брутални оръжия,фешън бронии и яки магии, ако няма на кого да ги използвам после.На мен ако не ми е трудно,някак не ми доставя удоволствие.Може би съм мазохист подсъзнателно. Дето се казва,ако утрепя бос от първи-втори опит, съм малко разочарован.Ей го днес какво отключих примерно https://imgur.com/a/Fft2cvj.Няма и половин процент от хората да са се мъчили, ама аз енджойвам.Държа да подчертя,че харесвам трудност,но само когато е направена добре и именно заради това обичам ФРОМ.Там хем е предизвикателство,хем е честно.Много от копиращите не го разбират това и правят трудни игри,просто в името на трудността, и после се чудят що не се харесва.Де да знам,може би съм странна птица.Джини,въобще нямах предвид теб.Даже напротив.Ти си човек,който не храесва жанра,а си избутал до Демона,значи играта ти е хресала много.Имах предвид тези дето чийзват опционални босове.
<
1
...
387
...
392
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.