Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
389
...
392
>
dzhiny
Цитиране
12 февруари 2025
Тъй, тоз Ишияса не знам кога ще го бия, нещо малко ми се чилва и хич не ми е до тва мууда тия дни... Почнах да цъкам Westeland 3 и Tomb Raider 2013. Много ми е чил и приятно. Докато чакаме предстоящите готини заглавия (надявам се) Март и Април, тва ще са ми алтернативите май. Обмислях дали да не почна Baldurs-a, но Divinity още ми държи влага, а знам че трябва много сериозно да се вкарам. Westeland 3 е супер cRPG, което не е толкова ангажиращо и с доста по минимал механики. Tomb Raider има готини пъзелчета и ме разтоварва. Мислих да почна най-новия Томб, но все пак реших да се придържам към историята и да ги играя подред. Не е лоша, въпреки че е 2013. Дано предстоящият Avowed е сполучлив. До колкото разбрах действието се развива в света на Pillars of Eternity, който започвах но не играх. Ще ги видим Обсидиан.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
12 февруари 2025
Няма да забравя навремето как в мазето на оня с плейстешън единичката за 30 ст. на час, един батко, цъкаше Томб Райдър- дъртите игри и ми изглеждахаа, супеер сложни и трудни. Аз си играех Vigilante и Tekken, ако някой помни що е то
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
12 февруари 2025
Оригиналните Tomb Raider бяха страхотни,но и новите са супер.Ишинката е тегав,та може да починеш малко.Elden Ring Nightreign има вече дата-30 май.ФРОМ ftw
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
12 февруари 2025
Нищо не очаквам от Обсидиан вече аз, и Avowed ще е аки като Outer Worlds
The_Doctor46
Цитиране
12 февруари 2025
Outer Worlds се прие добре от играчите и още повече от медиите.Аз не съм я играл де,не мога да давам оценки,но хората я харесват.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
12 февруари 2025
Да, просто не са играли достатъчно от по-старите игри на Обсидиан, за да знаят колко са изчерпани
Mitko6000
Цитиране
12 февруари 2025
Като каза Obsidian, наскоро върнаха Alpha Protocol в GOG. Чакам я малко да падне и ще си я взема. Може и да беше много бъгава, но е една от по-оригиналните и амбиционзни техни игри.

За Tomb Raider, трябва да се върна и да превъртя Shadow. Миналата пролет изиграх първите две, ама доста burnout-нах, та така и не почнах третата.

The_Doctor46
Цитиране
13 февруари 2025
Alpha Protocol е доста подценена игра.Навремто,когато излезе,критиката й даде ниски оценки,а играта въобще не е зле.На мен доста ми хареса.За времето си беше супер.
tenga
Цитиране
14 февруари 2025
Младежи, аз зарязах AC Valhalla и започнах Witcher 3. Бях я набарал на намаление за 12 лева от стора и направо си я бях купил преди няколко месеца. Играя на PS5 на Performance mode и играта върви доста добре, но когато отворя картата или инвентара започва много да сече, все едно минава на 30fps и е супер досадно. Някой случвало ли му се е и има ли решение?
Rostik79
Цитиране
14 февруари 2025
Не си спомням като играх ремастера и аз на ПС5, но не е необичайно като си в менюта или карти на някоя игра да се локне на 30 кадъра. Последно мисля на Alan Wake 2 беше също така. Нямам идея защо така ги правят.
LethianDream
Цитиране
14 февруари 2025
Уичъра е дъно, веднага я зарязвай И то не само на оптимизационно ниво
tenga
Цитиране
14 февруари 2025
Стига не ми убивай желанието, че нямам абсолютно нищо друго в момента което да мога да играя. Вещера ми е последната надежда нещо да ме грабне поне за месец-два
bojosan
Цитиране
14 февруари 2025
После викат ти си хейтър ти си хейтър..Епа вече четвърта година и още не можем да превъртим Days Gone. Въпреки че това е играта филм чиjтo клипчета скипвам постоянно, направо ме заболя пръстът да натискам копчето щото не ми се гледат и слу[ат безсмсилените брътвежи на тоя и оня. То де факто единственото което ме задържаше в играта са редките престрелки с рипърите, и така докато снощи некакъв не ми каза да ида и да изтрепя една орда със зомбита. Аз отидох и започнах да ги замерям с коктейли Молотов, залагах мини и дистанционни бомби, въпреки че толкова шибано е направено да избереш Молотов или да взривиш бомба че няма накъде, който е играл играта на конзола знае мъката, особено докато те гонят зомбита.Мега неграмотна игра и капака на всичко беше че се случва онова което най мразя в игра - постоянно извиращи противници. Като в оня шутър навремето Сталинград. Опитах няколко пъти и все ме убиват. Таман що годе се бях поуспокоил малко с тая игра и си я пусках и сега пак ще трябва да я пращам в коша, щото аз не обичам такива извращения да си правят с мен. Отгоре на всичко прочетох в нета че май месец нещастниците от Сони щели да пускат ремастер на играта, боже мой колко са зле тия, тя и сега си има суперграфика , къф ремастър ще пускат само да цедят още кинти дееба и накадърниците, вече една игра не могат да измислят новите разработчици. https://blog.playstation.com/2025/02/12/days-gone-remastered-announced-for-ps5-launches-april-25/
Rostik79
Цитиране
14 февруари 2025
Добра новина за ремастъра на Days Gone. Който не я играл тъкмо ще я играе леко осъвременена, а който иска пак да я цъка, срещу скромно доплащане пак ще я изпита отново с подобрения. А пък който не иска, няма да плаща и никой няма да има изцеден . Приветствам всякакви ремастъри и римейци аз.
The_Doctor46
Цитиране
14 февруари 2025
tenga написа
Стига не ми убивай желанието, че нямам абсолютно нищо друго в момента което да мога да играя. Вещера ми е последната надежда нещо да ме грабне поне за месец-два
Не го слушай Летиан.Вещера е една от най-добрите игри в историята гейминга.Разбира се не значи,че ще ти допадне,но не е дъно,точно обратното на доно е.
<
1
...
389
...
392
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.