https://youtu.be/QK1wH1YHvaQ
Outer Worlds ме изкефи изключително много, скоро даже си я преиграх като "супер зло" човече, чакам двойката тази година с огромно нетърпение.
Ревютата в Стийм за Avowed са супер положителни на хора като мен, които не са обременени от спомени.
Иначе чисто графично като я гледам по стрийм ми изглежда съвсем прилична.
За Avowed четох много хубав коментар, усеща се като Увеселителен парк. Красив да, ама толкова. Бойната система особено с мейдж дето сера върху противниците блокове лед и т.н. вероятно ще ми помогне да я доиграя, ама едва ли някога ще се върна към нея.
Слава богу че я има в геймпса, че ако си я бях купил, сигурно щях да съм доста по-критичен.
П.С. Между другото всяко изречение, в което храните играта, Летиан го чете като "GOTY кандидат"
Битките са ми мех и доста скучни, движението е копирано едно към едно от Dishonored, само че във фентъзи свят, даже слайда е копиран едно към едно.
В това отношение старите игри на Bioware (Mass Effect) са по-добре. По-балансирани и нюансирани диалози, от които не прозира веднага посоката, в която ще буташ наратива и развитието на героя си.
При Обсидиан чета опциите за отговор и в главата си буквално виждам:
- goodCharacter+2
- evilCharacter+1
- sarcasticCharacter+1