Засега ме кефи и нямам търпение да продължа приключението, даже днес си вземам следобеда свободен да цъкам
Умишлено се концентрирах на негативите, защото те са по-интересни за обсъждане. Има и достатъчно яки неща в заглавието, които да ме карат да го играя.
От друга страна, тази индустрия главно се движи от приходи и печалби, както други. Примерно, много хора не харесаха Валхала, а искаха повече реално връщане към корените и получиха Мираж, която направи това. Колко успешно вече, е субективно (на мен си ми харесва много повече от Валхала, колкото и да се хули ). Но едно друго нещо, което се случи при Мираж и се повтаря тук, е че масово играта се хейтва от хора които никога не са играли и нямат намерение някога да я играят и на базата на това не се и купува. И това на Уби им дава обратна връзка "Това не се хареса, ама Валхала направи доста пари, дай да се върнем към това". И така цялата омраза към нещо, създава обратен ефект, а не търсения.
Отгоре на това, Убисофт и да направят прилична игра, пак ще има масово недоволство, защото хейтърите които искат те да се провалят, ей така за спорта, преобладават над тези които имат градивна критика на базата на реално време прекарано с продукта.
И така сме в един затворен кръг където компанията няма полезен ход, разработчиците го ядат, заради което не виня и Ubisoft, че биха предприели съдебни мерки за тормоз над хората им, и рева на публиката не секва.
Обърни на Quality, пак няма да ти е идеална, но почти като на PS5Pro. Гледах сравнението на DigitalFoundry за графиката на двете конзоли, Performance режима на чистата PS5-ца е трагедия визуално. На РС е наслада за окото.