Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
398
...
411
>
LethianDream
Цитиране
21 март 2025
Не се радвай, убеден съм, че на твоя комп бая повече игри са насичали
LethianDream
Цитиране
21 март 2025
LethianDream написа
И то не заради това, че е слаб като конфигурация, а по-скоро, че игрите не са оптимизирани
The_Doctor46
Цитиране
21 март 2025
LethianDream написа
LethianDream написа
И то не заради това, че е слаб като конфигурация, а по-скоро, че игрите не са оптимизирани
Игра не ми е секла от над 10 години и грам не се шегувам.Даже и тези дето са абсолютен шит като оптимизация.Дропове на кадри съм имал,да,но не и лаг.

П.С. сега като каза се замислих и последната игра,която ми е лагвала беше Crysis 3. Тогава нямах възможност да си взимам само топ енд машини всяко поколение и така. Пише,че е излязла 2013.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
21 март 2025
LethianDream написа
Така като се замисля, единствената игра, която ми е секла на Плейстейшън НЯКОГА беше Одисеята- в един град като влязох и ми насече зловещо Явно Асасините са сложни за машинката

Е как ще ти сече като са осакатени версии Сега поиграх малко FF7 Remake на PC след като го бях играл на конзолата и графично е почти друга игра

Иначе за мен единствените случаи, при които под "разработчик" може да се има предвид хората, които стоят идейно зад играта - артистично и като програмиране, са разните инди студия. В тия големи корпорации под "разработчик" винаги трябва се има предвид бизнес ръководството. Всичко надолу, включително арт директори и т.н. са обикновено служители на заплата, които правят каквото им се каже. Така че някой да се сърди за каквото и да е на "разработчиците" в смисъла на програмистите ми се вижда абсурдно

dzhiny
Цитиране
23 март 2025
Докторе, изигра ли го GoW: Ragnarock-a ти? Нещо както ме кефеше много, след като освободихме Tyr историята ми забози...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
23 март 2025
dzhiny написа
Докторе, изигра ли го GoW: Ragnarock-a ти? Нещо както ме кефеше много, след като освободихме Tyr историята ми забози...
Отдавна.Историята в Ragnarok е малко дързост и красота,но пък геймплея е супер.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
23 март 2025
dzhiny написа
Аз откакто е излязла е мъча, преди месец най много да е било я изтрих за пореден път, тоя път завинаги. Така и ще си остане завинаги в списъка ми на недовършени игри...
dzhiny
Цитиране
23 март 2025
Защо, кое те отблъсна чак толкова?
Rostik79
Цитиране
24 март 2025
Божо по принцип е изгубил вяра в гейминга и хейтва всичко.

Аз след като понапреднах в Асасина искам само да кажа да не вярвате на ревютата, че "стелтът се е завърнал" и с Наое трябвало да се играе само стелт, иначе много лесно я убиват. В началото докато посвикна с бойните техники и да кача малко нивца и умения имаше моменти на позорно съсичане, но вече почнах да ги бия по 4-5 наведнъж - на максимална трудност, която в тази игра е все едно лесна. Не знам - на по-ниските трудности сигурно само като ги погледнеш ще лягат
Валхалата на макс трудност беше осезаемо по-трудна.
Иначе стелтът си е същият стелт като в последните няколко игри. Не виждам никакви нови механики - пак клечиш в храстите, подсвиркваш да ги подмамиш, мяташ димки - буквално нищо ново. Поне до момента. Може нататък да има. А, да - можеш в плитка вода да се криеш и да дишаш през сламка.

logout
Цитиране
24 март 2025
Rostik79 написа
Аз след като понапреднах в Асасина искам само да кажа да не вярвате на ревютата, че "стелтът се е завърнал" и с Наое трябвало да се играе само стелт, иначе много лесно я убиват. В началото докато посвикна с бойните техники и да кача малко нивца и умения имаше моменти на позорно съсичане, но вече почнах да ги бия по 4-5 наведнъж - на максимална трудност, която в тази игра е все едно лесна. Не знам - на по-ниските трудности сигурно само като ги погледнеш ще лягат
Валхалата на макс трудност беше осезаемо по-трудна.
Иначе стелтът си е същият стелт като в последните няколко игри. Не виждам никакви нови механики - пак клечиш в храстите, подсвиркваш да ги подмамиш, мяташ димки - буквално нищо ново. Поне до момента. Може нататък да има. А, да - можеш в плитка вода да се криеш и да дишаш през сламка.

И аз уикенда като качих нива започнах да влизам в мелетата с Наое, само трябва да си ъпгрейдваш оръжията до твоето актуално ниво в противен случай трябва да ги биеш по-дълго. Но не съм съгласен, че винаги е лесно, в едната от зоните влязох в лагер с 6-ма ронини и там беше голяма мъка докато ги гътна без да прекъсвам боя, иначе лесно може да излъжеш играта като се махнеш малко по-далеч и после пак се върнеш, но не виждам смисъл да екплоатирам недостатъците на сиситемата, а и така поне има някакво предизвикателство.
Като гледам явно са се били приготвили да продават батълпаси, но са се отказали, ако го бяха направили щяха да ги насерат още повече от това, което се излиза в момента (то и сега повечето негативни коментари, които чета, явно са на хора, които даже не са пускали играта).
Явно понеже нямах големи очаквания към играта за това и не съм разочарован от нея, даже ми е приятно да се разхождам без животно между точките въпреки, че много ми харесва демона, който дадоха като скин за коня с преордера.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Rostik79
Цитиране
24 март 2025
Игрицата си е супер! Аз не знам нормален човек да е очаквал шедьоври - но е каквото очаквах - разпускащо, неангажиращо приключение из голям, красив свят, в който да правиш разни ... неща - тук откриваш олтарче, там спасяваш някакъв селяк от бандити и той ти благодари като ти даде местонахождението на нещо си там друго, после някаква пещеричка изследваш за съкровища, после някой замък плячкосваш... Затова и харесвам този субжанр поначало.
Далече е от стилистиката и прекрасната бойна система на Цушимата, нито има емоционален заряд като TLOU игрите, още по-малко предизвикателството на коя да е соулс-игра - все едно еквивалента да гледаш някакъв крими сериал от сорта на Law and Order, спрямо да гледаш някакъв mindfuck като Severance или 1899. Има си моменти за едноти, има и за другото.
А, щах да забравя едно от най-големите достойнства на играта - един от редките случаи да има follow бутон като трябва да следваш някое НПЦ. Не се сещам на коя игра, но съвсем скоро пак се натъкнах на това проклятие - като трябва да следваш НПЦ - нормалният ти ход е твърде бавен, а бягането - търде бързо спрямо НПЦ-то и трябва като малоумник ту да подтичваш, ту да похождаш леко
LethianDream
Цитиране
24 март 2025
Follow-ването винаги ме е изкарвало извън нерви- в Киберпънка в гиговете мен ме следват, а не аз тях- разни жалки отрепки, които спасявам - докторка, луда, някой пребит от банда палячо. И като ударя два даш-а и два спринта са дотам, половин час тичат да ме стигнат

Severance трябва да седна да го гледам

dzhiny
Цитиране
25 март 2025
Аз почнах Hollow Knight-a и доста се вкарах в играта. Докторе, още 2 дена до Berserkera ;d Гледам стриймърите го играят вече спонсорирано и май доста го хвалят.
lyubohar
Цитиране
25 март 2025
Блазе ти. Топ 5 ми е за вечни времена
The_Doctor46
Цитиране
25 март 2025
dzhiny написа
Аз почнах Hollow Knight-a и доста се вкарах в играта. Докторе, още 2 дена до Berserkera ;d Гледам стриймърите го играят вече спонсорирано и май доста го хвалят.
Казана ако исках още вчера можех да го играя с делукс изданието,но както казах в другата тема,малко ще почака,защото смятам да играя първо The Last of Us 2 remastered,която излиза началото на април.Та не го цъкат спонсорирано,просто са дали(поне някои от тях) 10 евра повече.Още от демото си личеше,че ще е от добрите соулс клонинги.Иначе Hollow Knight е страхотна игра,но много хора не могат да преживеят бавното начало и се отказват.Ако й дадат повече време,става пушка.
<
1
...
398
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.