П.С. сега като каза се замислих и последната игра,която ми е лагвала беше Crysis 3. Тогава нямах възможност да си взимам само топ енд машини всяко поколение и така. Пише,че е излязла 2013.
Иначе за мен единствените случаи, при които под "разработчик" може да се има предвид хората, които стоят идейно зад играта - артистично и като програмиране, са разните инди студия. В тия големи корпорации под "разработчик" винаги трябва се има предвид бизнес ръководството. Всичко надолу, включително арт директори и т.н. са обикновено служители на заплата, които правят каквото им се каже. Така че някой да се сърди за каквото и да е на "разработчиците" в смисъла на програмистите ми се вижда абсурдно
Аз след като понапреднах в Асасина искам само да кажа да не вярвате на ревютата, че "стелтът се е завърнал" и с Наое трябвало да се играе само стелт, иначе много лесно я убиват. В началото докато посвикна с бойните техники и да кача малко нивца и умения имаше моменти на позорно съсичане, но вече почнах да ги бия по 4-5 наведнъж - на максимална трудност, която в тази игра е все едно лесна. Не знам - на по-ниските трудности сигурно само като ги погледнеш ще лягат
Валхалата на макс трудност беше осезаемо по-трудна.
Иначе стелтът си е същият стелт като в последните няколко игри. Не виждам никакви нови механики - пак клечиш в храстите, подсвиркваш да ги подмамиш, мяташ димки - буквално нищо ново. Поне до момента. Може нататък да има. А, да - можеш в плитка вода да се криеш и да дишаш през сламка.
И аз уикенда като качих нива започнах да влизам в мелетата с Наое, само трябва да си ъпгрейдваш оръжията до твоето актуално ниво в противен случай трябва да ги биеш по-дълго. Но не съм съгласен, че винаги е лесно, в едната от зоните влязох в лагер с 6-ма ронини и там беше голяма мъка докато ги гътна без да прекъсвам боя, иначе лесно може да излъжеш играта като се махнеш малко по-далеч и после пак се върнеш, но не виждам смисъл да екплоатирам недостатъците на сиситемата, а и така поне има някакво предизвикателство.
Като гледам явно са се били приготвили да продават батълпаси, но са се отказали, ако го бяха направили щяха да ги насерат още повече от това, което се излиза в момента (то и сега повечето негативни коментари, които чета, явно са на хора, които даже не са пускали играта).
Явно понеже нямах големи очаквания към играта за това и не съм разочарован от нея, даже ми е приятно да се разхождам без животно между точките въпреки, че много ми харесва демона, който дадоха като скин за коня с преордера.
Severance трябва да седна да го гледам