Както Доктора не може да играе походови игри, аз така не мога да играя метроидвании, много ме изнервят Така че за мен това е траш
Разни хора, разни идеали.
Последната метроидвания, която пробвах и ми скъса нервите още в началото, беше една безплатна игра в Плюса, ама й забравих името, някакъв египетски селяк или туземец беше главен герой...
Днес гледах някакво клипче за няколко много силни подценени игри и ми хареса Blacktail, смятам тези дни да си я купя и да я започна. Баба Яга преди да стане Баба цели лошите с лък като Алойчето Като навляза навътре, ще ви кажа дали е яка или само я хвалят за пари.
Защо всичко, което не е за теб е тъпо, не мога да разбера? Това, че ти мислиш, че нещо е боклук (игра или жанр), не го прави дефинитивно лошо.
Аз примерно не харесвам нито Witcher 3, нито GTA V, а скоро и плюх Валхала, но не съм казал че е дефинитивно боклук. Просто за мен.
Но като ти чета изказванията, понякога имам чувството, че като не харесваш нещо, се опитваш да внушиш и на други да не го харесват. Не знам, може и на мен просто да ми се струва така.
Докторе, явно не си играл правилните игри в жанра, за мен в момента и по принцип turn-based жанра ми е от най-любимите гейминг жанрове евър. И изпускаш НЕВЕРОЯТНИ заглавия като двете Darkest Dungeon, ето тук ВНУШАВАМ, че това са страхотни игри.
Просто се изказвам малко по-рязко, това ми е стила, не да мяукам като вас и да се мъча да угодя на всички
Любо, казвай лесни софт метроидвании
За мен "боклуци" пък са всички спортни симулатори - ФИФИ, баскетболи, тениси, хокеи ... Навремето играх едно демо на Фифа 2002 или нещо от сорта за около 5 минути и това ми беше за целия живот (не слагам ралитата в това число - там съм играл малко повече).
Аз пък основно играя футболни симулации, фифаджия съм вече много години. А и откакто вкараха футболистки в Ultimate Team преди година, още повече се запалих и вече само този режим играя. Принципно играта те кара да наливаш пари (особено в началото, когато нямаш изграден отбор), но мен си ме кефи да грайндя и да си градя сам отбора, без да използвам корони. И тогава ти е много по-голям вътрешния кеф, като си купиш или направиш с грайнд някоя кучка- game breaker- която да ти дойде идеално стилово, примерно аз играя изключително много с финес удари в атака, и някоя завършена майсторка като Алекс Морган (която вече е тип Икона в играта, защото се отказа от футбола) буквално прави лудница- имам с нея в момента нещо като 800 гола в 700 мача, като много от мачовете са ми в Rivals с реални хора, не просто да изнасилвам изкуствения интелект Бетер Пеле е пастърмата
Ей тва точно ми скъса нервите, мятах контролера в стената, добре, че ги правят здрави от Сони. Уникална тъпня
А. не, бе, ще те гледа Ама иначе е в топ 5 за всички времена на някои мазохисти